Megyek újranéztem a 12. résztől is...

dolores953 írta:Ritám, köszönöm az újabb két részt, máris nézem. 1. letöltő voltam.![]()
Ma direkt nem néztem semmi filmet, hogy ezt megnézhessem.
boszorkany írta:Koszonom Rita,hogy velem tartasz az oromomben.Igen,tudom,hogy hasznalni kell,akarat van bennem szerencsere.
En ot csinalnam ki inkabb,az a fiu olyan naiv,joszivu,na de a vegere biztosan YX is megkapja a magaet.
Koszonom a ket uj epizodot,el is viszem a jutalmamat.![]()
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a sorozat újabb két részét![]()
annamama írta:Nagyon szépen koszonom az ujabb két rész feliratát ,meg van az esti programom......csak ugy egy icipicit elore a gonosz novérnek a volt férje nem egy konnyu eset még ennek a gonoszok gonoszának sem és én nagyon nagyon drukkolok,drukkoltam a volt férjnek és apukának mert a legszeretobb apuka volt ha titokban,titkolva is.....Anna.
szilagyongyi írta:Sziasztok! Kedves Ritám! Olyan sebes tempóval dolgozol, hogy elképesztő. Jól lemaradtam. Szaladok is nézni a tizedik részt. Köszönöm szépen!
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 13-14.rész feliratát!
virag1 írta:Köszönöm az ujabb részek feliratát.
Én is ugy vagyok ezzel a sorzattal mint Erzsiket54 hogy néha néznem kell mást, mert a gonoszág ami ebben a sorozatban van ..................sok. És mintha csak a gonoszoknak sikerülne minden . Fura, Nem beszélve arról, hogy egy igazi anya hogy-hogy nem érezte meg a lányát.( ja mert nem szerettte soha??)Spoiler: mutasd
Goo Guo is sok rosszat tanult a nevelő anyjától mert néha nagyon bunkón tud viselkedni.
Nem tudom milyen lehetett az eredeti koreai de nem is vagyok kiváncsi rá mert eléggé átvették a kinaiak az eredetit.
Ezért jobbak a tajwani sorozatok, és a kinaiak is ennyi rossz indulat és szándékos hazugság nem szokott benne lenni.
Na mindegy................ezt igy csinálták meg.
Nem igazán értem LY Kai nagynénjét, hogy miért bujkál az unokaöcse elől is, mert hogy a családja elől miért az megértem.
Goo Guo nevelőanyja meg...........nincs egy tisztességes szava sem a nevelt lányához csak kihasználja, és várhatóan még jobban ezt fogja tenni., Az igazi lánya biztos nem akarja a gyerekét sem, (mint ahogy az anyját sem,) igy azt is majd rátestálja az anyjára és valószinűsithető, hogy azzal is Goo Guonak kell majd törödne.
Köszi mégegyszer a forditást.![]()
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.
Megnéztem,de újra csak kérdések maradtak, bár még sok van hátra a sorozatból. Biztos lesznek még viták.
Ezek a hazugságok, elhallgatások ferdítések, nagyon veszélyesek.
Jó éjszakát kívánok.
Nálunk ma rendesen havazott, nem tudom mi lesz reggel, lehet, hogy csúszni fog az út. Azt bizony nagyon nem szeretem.
Jó volt olvasni benneteket.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 13-14.részek feliratát.
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részek fordítását!:
Kata58 írta:Ideértem végre, szép vasárnapot mindenkinek! Tegnap este lefáradtam, így nem volt értelme hogy itt maradjak, muszáj volt vízszintbe helyezni magam. Mindig van egy pont a nap folyamán, amikorra már az ülés is olyan fárasztó hogy nem bírom tovább.![]()
![]()
Na de jöjjön a lényeg...Hihetetlen a nevelt lány, hogy mindig mindent meglát, meghall, kinyomoz, de csak azért hogy azzal a másik zsarolhatóvá válhasson ebben professzori szinten van már most. Ahogy megzsarolta a híres dívát, vagy akár a születendő gyerekének az apját, hihetetlen. Ha nem látom és hallom nem hiszem el hogy ilyen létezik. És az anyja, és a tanára sem veszi észre milyen egy kígyó.törtető, hazug, és manipulatív, igazi boszorkány. És ez még csak a jéghegy csúcsa! Na és persze, hogy mindenért GG és YK a hibás,elvégre valakit mindig be kell húzni a csőbe. DE azt a megaláztatást, amit a saját fiával csinált az apja a irodában.![]()
![]()
Annyira elvakult a mostoha fiával szemben, hogy nem számít neki hogy a vér szerinti gyerekével teszi, aki szorgalmasan dolgozik és az igazságért küzd. DE jön majd a fekete leves. Nagyon várom már azokat a pillanatokat. Addig még lesz egy két szenvedni valónk a szereplőkkel együtt..
![]()
Na és a baba érkezése újabb problémákat vet fel. Nem értem, hogy lehetett végig eltitkolni hogy terhes, még a szorítóval együtt is. Ennyire vaknak lenni a környezetében.Az anyja meg leshet a csodálatos lánya eredményén! Persze, hogy a nyakába lesz varrva a kicsi..lesz itt még pár kör.
GG:lesz az aki majd a sarkára áll a kicsi érdekében.
![]()
.
A vacsora a két barátnővel és a ruha próbával édes pillanattal zárul, gyönyörűségesen állt a saját keze munkája rajta, és a bájos mosoly, és elegáns mozdulat azzal , hogy na milyen...lélegzetelállítóan gyönyörű volt még női szemmel is....
Barbi írta:Köszönöm a feliratokat veled együtt haladok vele és végig dühöngők az emberi gonoszságon.
Néha megnyugvásként nézek egy pár régi sorozatot (SOP, Go Single) csak hogy lássam a vidám oldalát is az életnek.
Nem emlékszem Jang Bo RI-nak erre a sorozatára de lehet hogy már akkor is gonosznak tartotta, és kimaradt.
Szépek a himzések és szerintem majd a festmény lesz itt is ami eldönti a versenyt.
Üdv
Barbi
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon szurkoltam GG.-nek, hogy megnyerje a versenyt.![]()
Na de hát tudhattam volna, ahol Yu Xin megjelenik, ott kő
kövön nem marad.Azért a versenyen kiderült, hogy
GG. a lelkét látta meg a művésznőnek, míg Yu Xin csak
a saját vágyait intrepretálta a ruhán keresztül.
Yu Xin-nak akkora mákja van (tudom Kata már leirta) mindíg ott
van ahol nem kéne, és ezt vastagon ki is használja.
Nincs kétségem afelöl, hogy előbb-utóbb jótevőit is hátba szúrja.
Na de hagyjuk az ügyeletes kobrát, és foglalkozzunk Yun Kai-jal.
Tényleg gatyára vetkőzött GG.-ért.Alakulgat
már a szerelem.![]()
Azon nevettem, Yun Kai-nak nem kellett a la' natur haza
menni, kapott egy öltözet ruhát a rendvédelmi szervtől.![]()
Spoiler: mutasd
Köszönöm a fordítást.
gyomar írta:Szia Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 13-14. részek feliratainak a fordítását.![]()
Kizárólag a gerlepár az üdítő jelenség.De azt nem értem, hogy az ilyen jó és ártatlan emberek miért hisznek el mindent.(tudom a kérdésben benne van a válasz, mert Ők ennyire jók)De akkor is.
Ahogy gondolom, lesz egy aranyos baba akit majd felkel nevelni, és erre megint jó lesz az után talált gyerek.![]()
Szép estét kívánok.Marcsi
mazsi87 írta:
Sziasztok! Bocsánat amiért beleszólok, de nemrég néztem a 12.részt, ezért szeretnék segíteni. Mikor GG meghallja, hogy "utca gyerek" és emiatt jól leissza magát, YK a hátán cipeli és az utcán szembe találkoznak a nagynénivel. Mikor elbúcsúzik tőlük Xiao Quin, YK ügyvédnek hívja, amit meghall a nagynéni ezért hátat fordít nekik, nehogy felismerjék...
MinGi írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb feliratokat.
Kicsit később fogom újranézni, mert ismét a kíváncsiságom győzött és végignéztem. Ez ismét egy olyan sorozat amibe nélküled nem biztos , hogy belekezdtem volna és most kétszer is megnézem
Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 15.-16. részhez!
Sajnos jönnek a nemszeretem részek. Remélem hamar túl leszünk rajtuk!
annamama írta:Szia Ritánk....tudtam én ,tudtam én mért is téblábolok itt a férumban....igaz én nagy elonybe vagyok veletek de nagyon koszonom a két uj rész feliratát....Itt is változtatak de nekem a koreai verzioban jobban tettszett ,ott otthon szult meg ez a sátánfajzat jány az anyjával o segitett neki mert nem volt ido korházba menni és még sok mást is változtattak majd ha mindenki megnézzi megirom.....Koszonom hálásan a 15-16 részt igaz amig vártam a feliratodra egy 2008 sorit kezdtem nézzni Kim Ji Hoon fsz vel egy egyenlore bombasztikus vigjátéknak indulo sorit de aszthiszem lesz itt is majd sirás rivás késobb....ja a cime Why Did You Come To My House...van nekem magyarja is letoltve de hogy mikor toltottem és honnan a videokat is es a magyar feliratot is az rejtély...Szép estét mindenkinek megyek Kinába a kis hoseinkhez.....Szia Anna...<3...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég