Minden fotót szeretek, a természetben készülteket is! Nagyon jó nézegetni
őket! A libegőre most azonnal felülnék!
Szép estét kívánok!

Rita írta:Éva! De jó, hogy benéztem, már látom mind a három képet, amit betettél!
Minden fotót szeretek, a természetben készülteket is! Nagyon jó nézegetni
őket! A libegőre most azonnal felülnék!
Szép estét kívánok!
Rita írta:Szia Éva! Rögtön be is írtam Coo-t a keresőbe, és az első, amit kidobott
a vízesés volt, aztán jöttek sorban a képek.
Nagyon mutatós ez a virágos ház, és a virágos utca is! Szép helyen élsz!
Ezen a képen jót nevettem:
Rita írta:Kedves Éva! Most már jókor mondom, hogy szép helyen laksz!
Az is nagyon tetszik, hogy a víz ennyire a házak közelében van. Tudom, hogy máshol
is van ilyen, de élőben még nem volt szerencsém hozzá. Szép és romantikus.
Újra beírtam a keresőbe a Chénéé szót, és még a youtube-on is rajta van a városod.
A Collège Saint-Joseph (Szent József Főiskola) 50. évfordulójának tiszteletére készült
a videó:
Rita írta:Köszi, Éva! Én is azt mondom, mint Kata, hogy legalább így látom észak Velencéjét,
ha már élőben nem lehetek ott. Sokkal jobb egy olyan ember tolmácsolásában élvezni,
akinek köze van hozzá, mint csak úgy nézegetni a neten a képeket. Még az igazi
Velencében sem jártam, de ott is lenyűgöz a vízre települt város képe.
Beírtam a keresőbe Brugge-t, hát szemem-szám elált. Mintha a középkorba csöppentem
volna. Gyönyörűek a város házai, hidai, utcái. Ez a kép téli, de azonnal szemet szúrt:
Legyen egy őszi fotó is. Az a szó jut először róla eszembe, hogy "mesebeli":
Kata58 írta:
Kata58 írta:Szépek nagyon a fotók..az egyikről az jutott eszembe, hogy csipke az egész környék..a lovaskocsiról a téren meg a Nyomorultak és a Monte Carló grófja jutott eszembe...na és az utolsónál írtad asirályokat
arról meg rögtön Hitscots filmje jutott eszembe
![]()
![]()
hát nem biztos hogy örülnél ha valaki fejére ülnének
![]()
![]()
á kihagytam a gyönyörű csokis dobozokat! Gyerekkoromban anyu barátnője hozott Franciaországból egy doboz csokit és fantasztikus illata volt és a doboz lett a gombos doboz...sajnos már nincs meg...de az illatot most is érzem az orromban ha rágondolok.
![]()
![]()
![]()
na meg el is bújtál![]()
![]()
aranyos az a kép is...
![]()
f.ági írta:Kedves Éva!
Én is végignézegettem a képeid, jó volt látni őket.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég