Hát nem egyszerű egy kézzel az életed.
Gyógyulgass! Mindenki vigyázzon magára, nagyon hideg van, fagy, csúszósak az utak!
Ebben a havas időben legalább a gyerekek jól érzik magukat.

Gyógyulgass!

Ugyanis kemo miatt kellett bővíteni a frizura repertoárt
de hát ilyen a gyerekszáj. Na de beszélgetünk beszélgetünk, mire én hát nem hiszem el, hogy hova tettem a vonalas telefonomat...érts ez alatt a hordozható Thomosat... mire nagy sokára észreveszem hogy a kezemben van, hiszen azon beszélünk nem a mobilon
annyira nevettünk, hogy még a kutyája sem mert beleugatni a telefonba, pedig mindig beleszól a beszélgetésünkbe..
. ezután olvasom Paggy újabb toalettes kalandját..hát folynak a könnyeim

na mindegy szép napot és jó készülödést ------én megúszom a karácsonyi rumlit
üdv.paggy
temporary upload image
...másként nem is lehetne ezeket a napokat kibírni. És ugye, hogy ugye, a csakazértis is törvényt bont, juszt is hoztál képeket, gratulálok! Itt is nagyon hideg szél lett, Samukával buszoztunk egyet, de olyan hideg lett közben, hogy be sem mentünk a boltba, hanem egyből haza a másik busszal. brrr.Olyan nagyon én sem készülődöm majd, a kötelező beigliken kívűl..nem lesz más.
Amúgy ha igaz, majdnem 1o fok meleg lesz karácsonykor...ez kész katasztrófa, még a természet sem tud pihenni...

a fiadnak és neked is hogy kibirtad az izgalmakat
sajnos,szerintem most jön a neheze mire igazán használni tudja,de talán mivel fiatal menni fog hamar-sok erőt kívánok a gyógyuláshoz
paggyJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég