Kata58 írta:2.-nak vittem...
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 20-22.részek feliratait.
cicus írta:Szia Rita!
Nagyon megörültem az ajándékodnak és hálásan köszönöm![]()
Én pedig egy Mikulást küldök küldök,ha sikerül felraknom![]()
További szép estét!
gyomar írta:Drága Rita!
Köszönöm szépen a Mikulás ajándékot a 20-21-22. részek feliratainak formájában.![]()
Dupla öröm, mivel a lányunk kijött aludni és Ő lett a mikulás ajándék.
Szép estét kívánok mindenkinek.Marcsi![]()
Magdimama írta:Köszönöm kedves Rita!Ez jó nagy adag volt!
boszorkany írta:Ezt a gyorsasagot,koszonom Ritam.
Kata58 írta:Meg sem álltam a végéig ...hű de izgatott vagyok, vajon jól értelmezem azt amit.Kellemes csalódás is ér majd hamarosan mindenkit
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm ennek az édes kis sorozatnak a fordítását ..nem bírtam várni ezt nézni kell ...annyira édesek a Füleske és Csúnyácska együtt ..jaj nagyon tetszik minden pillanata a történetnek !
szebszisz írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az utóbbi részeket, sikerült utolérnem téged. A Nagypapa aranyos, ahogy próbára teszi Si Tu Feng-ot.
Cuki kis sorozat, jól szórakozom. Köszönöm!
virag1 írta:Kedves Rita !
Megnéztem az ujabb részeket is. Engem a Fülecske menedzsere fáraszt nagyon bunkó és csak azt nézi hogyan lehet eladni a lemezt, Szomorú de azt hiszem ez olyan valóságos körkép ázsiában elő sztárok mindennapjairól mert hallottunk már ehhez hasonlót, mint az aranyat tojó tyukot kezelik Őket.
Tetszett, hogy STF kibékült az apjával Chen Qing jóvoltából és hogy tudott egy jó dalt irni.
Nem igazán értem Shen Qing miért nem meri elmondani STF-nek az igazi nevét, mert ha jól emlékszem elmondta, hogy miért jött ide az iskolába és hogy a nagyapja nem engedte.
Továbbra is kedvelem aranyosak bármi történik is csak jó lesz.
szilagyongyi írta:Sziasztok! Kedves Ritám! Hálásan köszönöm a hármas pakkot!![]()
Volt izgalom bőven! De hamar oldódott a probléma, és a személyes konfliktusok is szépen lassan elsimulnak, hogy helyet adjanak a következőknek. Úgy gondolom, nem unatkozunk a végéig.
Kellemes adventi hétvégét kívánok!
Unni2011 írta:Ritám, köszönöm szépen a meglepetés csomagod!Nagy örömmel hajrázom is, hogy behozzam a lemaradásom.
Nagyon élvezem a sorit, könnyed kikapcsolódás. Nagyapa rendesen próbára teszi Füleskénket, de állja a sarat a fiú.![]()
Kellemes adventi készülődést kívánok Minden erre járónak!
/Ma még egy gyertya ég./
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég