Ez a szerzeményem.ATélapó mindkettőnknek "hozza"holnap du-

csupa túrós dolgot tettél fel, én meg tegnap kaptam 1 kg túrót csak úgy az üzletben
.
, A képek gyönyörűek, és tényleg munkára buzdít. Ma már kicsit többet tudtam fent lenni, de most már írtó fáradt vagyok, de nem baj, mert élvezem, hogy nem muszáj feküdni már..kész borzalom még aludni sem lehet annyit amennyit kellene. de fő az egészség, és juszt is rendbe jövök hétvégére...

Szilvia333 írta:Sok Boldog Mikulás napját mindenkinek,utólag is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Paggy
Paggy írta:Jó estét Lányok!
Szilvi és Kata!Ne legyetek betegek!!!Illetve ne sokáig!Irigylem az igazi mézet,mert amit én itt veszek,tele van cukorral.Alig tudom begyúrni a mézestésztám.Szilvi!nagyon kíváncsi vagyok a lila fokföldire.Alkalomadtán légyszi fényképezd le!Jó kis képeket lehet csinálni egy szerény ,szégyenlős ibolyáról.Vagy egy karakteres egyed őkelme?Kata!Nálunk a szmog miatt nem olyan vacak a hideg.A szél néha fújdogál a házak között,de különben elvagyunk.Milyen sütije volt Samukának?Kap valamit a Télapótól?
Lányok!Ma este 8 után hozok néhány képet.Most értem haza az unokázásból,nemsokára jön a párom a munkából , még megyek kutyát sétáltatni.-Szóval érdekes képeket hozok a mai szerzeményeimről.Pletykálok:
Az adomány bolt fele jöttem haza , egy elegáns autóból valaki kosárnyi könyvet hozott.Hűha,gondoltam, meg kell nézni!!!!Tehát ,hiába a piacra kellett volna sietnem ,elcsábultam. TALÁLTAM 400 ft-ért egy teljesen új NAGYMAMA-UNOKA sütőkönyvet,gyönyörű fotkkal,valamint egy kis fára kasírozott életképet , még néhány pici csészét.Tehát este mutatom a könyvet,mert GYÖNYÖ)RŰŰŰŰŰŰŰŰ.
Most megyek zöldpaprikát tölteni az imént gyártott körözöttel.8 után jövök.Paggy
Ja és Lilla sejtelmesen mosolygott,mikor szóba hoztam a Télapót./ Ma éjjel jön/Már majdnem azt gondoltam ,mindent megtudott a suliban,de NEM.Titokban elárulta,hogy mintha látta volna a Télapó bundáját, a 7-s buszon ültünk,csak azért aggódott, most nagy elterelések vannak a városban,így nehéz lesz a rénszarvasoknak kiismerni a " járást" éjszaka.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég