Ebben a részben a mellékszál teljesen ellopta a figyelmemet Kai-Ting és Ivan
kapcsolatáról.

Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm a folytatást. Kétfelől is megközelíthetem, egyrészt ismét péntek van, másrészt, a szülinapodon szoktál nekünk is adni valamit. Köszönöm.![]()
cicus írta:Szia Rita!
Gyönyörű reggelre ébredtünk megint és itt a 9.rész is,amit szívből köszönök
és azonnal meg is nézem![]()
Születésnapod alkalmából pedig azt kívánom teljesüljön minden vágyad és
álmod! Boldogságot mindne pillanatban.
macilaci46 írta:Hálásan köszönöm az új részt! A sokféle letöltési zűr miatt számomra nagyon felértékelődött a megás letöltési lehetőség. Tudom, hogy plusz munka, de talán a legbiztonságosabb megőrzés és letöltés. Ezért külön is hálás vagyok!![]()
![]()
![]()
Darinka írta:Nagyon szépen köszönöm.
lizzismith írta:Kedves Ritám! Először is nagyon boldog szülinapot kívánok. Legyen csodás napod!!!
Ez a rész eléggé keserédes volt számomra.
Egyrészt Kai Tingék és Li Shaék is keresgélik az utat egymáshoz több, kevesebb sikerrel. Ebből öröm és fájdalom egyformán születik.
Ching Ching férje egy akkora idióta, hogy szavak nincsenek rá. ...és az a manipulatív dög !!!!!! Szét tudnám szedni. Persze, tudom, hogy egy film, de úgy felmérgeltem magamat rajta!
Gabóci5 írta:Rita! Ebben a részben az első pofonokat az elhagyott férj és vőlegény kapta, most tudatosult bennük, hogy mit veszítettek. A terhes barátnőről kiderül micsoda manipulatív egy dög. El tudom képzelni, hogy mindent előre kitervelt, hogyan fogja Ching chingtől elvenni a férjét, de az az idióta megérdemli amit kapott. Az új vezérigazgató szemei olyan hidegek, mint a személyisége, túl racionális, érzelem nélküli.
Nem hiába a korkülönbség, Kai-Ting túl anyáskodó, amit Iván önérzete nehezen visel el. Li-Sha, a fia kedvéért új férfival ismerkedik, de valójában csak Davidot akarja féltékennyé tenni. A nagy nőfaló sem igazán a régi, már nincs kedvére a vadászás.
f.ági írta:Születésnapi 9. rész! Köszönöm szépen!
Kivánok Neked egészséget, vidámságot, sok szép élményt az életben!
Sok virág, torta után ezzel a kinai virágzó teával.
gyomar írta:Szia Rita!
Hálásan köszönöm neked a 9. rész feliratának a fordítását.![]()
Szép hétvégét kívánok
Marcsi
nildiko írta:Megnéztek Rita, köszönöm szépen.
Már sokan megírták a véleményüket, az enyém sem különbözik az övékétől. 9-ig töltöttem le a filmet, most töltögetek egy kicsit még hozzá.
Jó sorozatot választottál nekünk.
Boldog szülinapot kívánok itt is.
B.Marika írta:Rita! Köszönöm az újabb feliratot!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég