Kata58 írta:Visszafelé írom gyorsan...szóval![]()
![]()
meg
![]()
![]()
![]()
az utolsó filmkockáért! Hatalmas volt, ahogy lesokkolt, hogy volt menyasszonya csókolódzik...és olyan édesek voltak ...az a szemérmes naivitás és finom rámenősség!
Kata58 írta:Egyébként a másik ami tetszett David shu kettőse, mi csuda, 5 év eltelt, és úgy látszik maradandó nyom maradt a szivében...és senkit nem talált aki pótolhatná ...na és az a nyomkövetés a telefonnal.. A cég körül sűrűsődnak a dolgok. A mentőangyal remélem nem bánja meg a döntését.
Kata58 írta:Az elnök asszonnyal való találkozás félig sikeres volt csak pénzügyileg meredek.
Kata58 írta:Á és a férfibeszélgetések... megint csúcs volt.
lizzismith írta:Ritám, nagyon köszönöm!
Nagyon, nagyon érdekes rész volt, de a legjobb, és egyben legkárörvendőbb pillanatok: a férj és szeretője élete Ching Ching nélkül. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy hány férfi futott vissza vagy éppen futott volna a feleségéhez. Egy házasság sok mindenen múlik, de persze csak későn jönnek rá, hogy a szex és a kezdeti lángoló szerelem nem minden. Elképzelem a fiatal asszonykát, amint a gyerek mellett szép lassan felébred csipkepitécskeálmából, hogy ja én nem ezt a lovat akartam!!!!!! Azt hiszem, még vár ránk néhány kárörvendő pillanat, amit szépen megélhetünk, kárpótolva minket azokért a pillanatokért, amiket Ching Ching megaláztatásával okoztak.
lizzismith írta:David és Li Sha nagyon szépen közelednek egymáshoz: a férfi már kapiskálja a dolgot és szerintem ő előbb bevallja az érzéseit magának. Itt lesz egy kis fáziskésés, úgy gondolom.
lizzismith írta:Ivan és Kai Ting: végre!!!! Nagyon szép pillanatok voltak. Én azt hiszem, hogy a volt vőlegény sóhaja egyfajta megkönnyebbülés volt.
Remélem, hogy a pénzügyi nehézségeket minden téren megoldják majd. Ügyes lányok ezek!!!!
cicus írta:Szia Rita!
Szuper jó volt ez a rész is és kiderült a párocska tényleg nem az volt
akikre tippeltem,de Li Sha más stilust képviselt itt,mint szokott általában.
Nagyon aranyosak együtt Daviddal és bizony,hogy ez szerelem,nem véletlen,
hogy emlékszik az 5 éve történt kis 1 éjszakás kalandra David.
cicus írta:Végre KT és iván is egyenesben vannak és jót nevettem,hogy a rendező oda
állította az ex-et,csupán véletlenül.Azért biztos van valami abban,ha már
félre is kacsingatott,más látni a volt barátnőt más férfival és boldogan![]()
A bigámistáink nem valami boldogok,igaz ha egy ilyen buta nő nyeregben
érzi magát,másképpen viselkedik,kimutatja a foga fehérjét,addig ezt nem
engedte meg magának,játszotta a kis szendét a férj előtt.Nagyon kíváncsi
vagyok mi lesz még náluk édes kettesben.Nagyon drukkolok Ching Chingnek,
hogy visszavágjon nekik.
B.Marika írta:Szia Rita! Az eddigi legjobb rész volt!!! Nem részletezem, mer előttem már mindent leírtatok, de nekem ez a rész lett a kedvencem. David is a szívembe lopta már magát, nagyon jó fej! Nagyon jól szórakoztam!![]()
![]()
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!
f.ági írta:Szia Rita!
Ma este az " i " -re a pontot Kai Ting ex-e tette fel nálam.
Aranyosak voltak, ahogy Iván ledöbbent a csóktól és repetát kért. Gyerekesnek tűnt ahogy kérte, de a tettek nem azt mutatták.
Li Sha és Dávid. Na ők megérnek egy misét.Dávid és Iván értekezései a világ, vagyis a párkapcsolat dolgairól, valahogy mindig elbeszélnek egymás mellett.
Birtam nagyon Li Sha fia és Dávid kialakuló kapcsolatát, ami persze egyik fél részéről sem történik - majd - önzetlenül.
Ching Ching férjének savanyú a szőlő? A kis dög barátnője! Hát már nem is tudtam rá mit mondani e rész alatt. Vasalt ruha? Zokni párositás? Főzés? Az nem, de viháncolás és minden más az igen. Na, kiváncsi leszek a végére.
Nagyon köszönöm ezt a részt is!
virag1 írta:Köszönöm a 8 rész feliratát meg is néztem.
Kai Ting -Su Tsum kapcsolata aranyosan alakült, tetszik hogy hagyják a dolgokat megtörténni nem rohannak hanem éreznek.
Li Sna és Dávid kapcsolata tele van élcelődéssel de már látni vonzódnak egymáshoz csak még..........idő kell hogy igazi szerelem legyen belőle.
Ching Chung férje meg megérdemli a gonoszka, lusta szeretőt akinek lesz még egy két dobása mert az a fajta aki csak manipulál és élősködik.
Köszi és várom a folytatást.![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 8. rész feliratának a fordítását.![]()
Nekem is nagy kedvenceim nem vagyunk szerelmesek(még) pár.
A cégnél volt a harmadik barátnő gazdasági igazgató, Ő nem látta, vette észre, hogy tűnik el a pénz?
Nagyon háborogtam az ifjú gerle pár otthonában, nincs étel, gyűrött az ing, tehát a bejárónő elment.![]()
Szép hetet kívánok mindenkinek.Marcsi
Gabóci5 írta:Szia Rita! Látszik, hogy még nem vagyok teljesen itt, mert du. már írtam ide, megköszönve a 8. rész fordítását, de most nem látom sehol, valószínű elfelejtettem elküldeni.![]()
Nagyon aranyosak voltak a "szerelmes" párjaink. A szemüket szoktam figyelni ahogy kóstolgatják egymást, de még nem szánják el magukat... de a végére csak kialakult valami. Iván változatlanul a kedvencem.![]()
A két elhagyott pasi, megérdemli a sorsát, lassan ráébrednek mit veszítettek el.
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm a 7,-8,rész fordítását ! Valójában még nem akartam hozzá szólni az Fb -én olvasottakhoz ,még egy kicsit azt , akartam hogy le ülepedjenek a dolgok , érzések és amit érzek az indulatok benned .Nagyon szerettem, ahogy meg ismertelek a fordításaidat ,azt hogy milyen örömmel adod közre a feliratokat és azt sem igazán idegesít ha az Sb -én látod őket ,mert ezzel is több ember láthatja a munkádat . Bevallom neked én is ott találkoztam először a sorozataiddal ,egy tragédia után ,amit már ismersz elkezdtem nézni a sorozatokat ,egy valós valótlan világba éreztem magam, ahogy néztem őket és nem is gondoltam arra hogy mennyit dolgozik aki lefordítja nekünk ezeket a filmeket sorozatokat ,mennyi munka van e mögött , amit én 40-50 perc alatt megnézek .mikor ide tévedtem az oldaladra akkor jöttem rá mennyi fordításodat láttam már és ezeken a munkákon keresztül elképzeltelek milyen emberke vagy és ha hiszed ha nem megszerettelek és nagyon nagyon tisztellek és hálás vagyok azért a sok szép percért óráért amit tőled kaptam .Tudom ,mindenki érzi az életbe ,hogy most volt elég ,mert már nem okoz örömet amit csinálok és fáradt vagyok ,akkor a zenész is leteszi a lantot és várja hogy újra érezze a zene örömét .Pihenj Rita sokat mert már nagyon megérdemled ,azért maradj köztünk néha egy kicsit ,mi nagyon várjuk visszatérted és nagyon reméljük hogy okoz majd mg örömöt neked a fordítás ,ha nem az sem baj mert már kaptunk tőled nagyon sok szépet és jót a és rengeteg emberi érzést a sorozatokon keresztül ,hidd el bennünk is nyomott hagyott ez a sok sok film sorozat ,felismerjük munkáidat ,mer te minden egyes szóban mondatban benne vagy .Ne haragudj rám kérlek ha egy kicsit körülményes voltam ,valójába nagyon sok mindent érzek ,de nem akarok sablonos lenni .Nekem az ősz a legfájdalmasabb és a legkedvesebb évszakom ,remélem pihentető lesz ez az idő számodra ! Köszönök mindent Rita érzem hogy még van benned sok ki íratlan szó ,és mondat ! Szeretettel Erzsébet !
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég