Köszönöm az ajánlást, még úgy sem láttam ezeket, majd megnézem. Most amúgy is rá vagyok kattanva a kínai, tajvani doramákra.

Mira89 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az ajánlást, még úgy sem láttam ezeket, majd megnézem. Most amúgy is rá vagyok kattanva a kínai, tajvani doramákra.Teljesen mások mint a koreai sorozatok.
koreafanboy írta:Most a "Bu Bu Jing Xin" című sorozatot nézem, sok jót olvastam róla és eddig nagyon teszik. Jó hétvégét és kellemes filmezést mindenkinek!
Ir-csi írta:Lehet elemezni a film minden egyes alkotórészét, ebből is látszik, hogy eredeti, nem műfaji, sokkal inkább stílusfilm. Számomra éppen ezért már művészi![]()
Rita írta:
dolores953 írta: Szia Rita
Azt hiszem erre a képre lehet azt mondani hogy:
" Egy ágyban az ellenséggel "
Azt hiszem én is hozzáfogok és én is újból megnézem. Mert ez a sorozat igazi kuriózum.
tanni írta:Kedves Rita!
Ezt a sorozatot egyszerűen imádtam, mindig alig vártam, hogy (akkor még egy másik oldalon) megjelenjen a következő rész!
Örülök, hogy Rád és rátaláltam, mert majd, ha sikerül végre letölteni, újra nézhetem!!!
Szuper választás volt 50. alkotói munkádnak: lendületes, vidám, de mégis a könnyedsége ellenére elgondolkodtató a nők és férfiak mélyen eredő kapcsolatáról.![]()
Szép hétvégét!
Tanni
Erika45 írta:Kedves Rita! A tartalom elolvasása után, kíváncsi lettem a sorozatra. Köszönöm szépen a felirat fordítását és a sorozat megás letöltési lehetőségét.
Jó éjszakát kívánok!![]()
enik írta:Drága Ritám! Belefogtam hát aGo Princess-be, és jómagam is úgy jártam mint te.Rengeteget nevetek,pl.a páva táncos résznél, egyszerüen kész voltam, folytak a könnyeim. Zhao herceg annyira aranyos,
és hát nem beszélve házaspárunkról. De azért vannak megható pillanatok is, amikor az ellenszert viszi hogycsak egyet mondjak.Mindezt a zene megkoronázza, mert az csodás. Nagyon köszönöm neked, hogy leforditottad, nagyon nagy élmény. Ja a ruhák azok számomra extravagánsak, egyszerüen haláli.
![]()
Üdvözlettel: Enikő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég