Martial Universe, 1-2 évad, 2018
Re: Martial Universe 2018
Nelli, ez nagyon jó hir!! 

Egyszerre két rész!! Nagyon szuper!! Köszönöm szépen!! 

Nagyon szívesen mindenkinek. 

Szia Nelli!
Nagyon szépen köszönöm az első 2 részt.
Kíváncsi vagyok rá,de nagyon
Nagyon szépen köszönöm az első 2 részt.
Kíváncsi vagyok rá,de nagyon

Ma még jön a harmadik is, azért nem vittem még szét, most javítjuk. Szóval lesz ma még egy.
Szia!
Hú,egyszere két résszel kezdünk,hurrá!!!
Nagyon szépen köszönöm,és szép estét kívánok.

Hú,egyszere két résszel kezdünk,hurrá!!!

Nelli, hihetetlen vagy! Most fejezted be az előző soridat, és már itt is a következő!
Sok időt, és jó kedvet hozzá! Biztosan nagyon jó lesz ez is!

Sok időt, és jó kedvet hozzá! Biztosan nagyon jó lesz ez is!

Köszönöm szépen. Nagyon élvezem egyelőre és a szereplők sem hagynak hidegen
Egyelőre aki vezet az:

Ő Lin Lang Tian, aki jelenleg a Lin klán legerősebb harcosa és a Yuan kapu szekta tanítványa.
Később majd felvázolom a szereplőket is, legyen érthetőbb az egész.

Egyelőre aki vezet az:

Ő Lin Lang Tian, aki jelenleg a Lin klán legerősebb harcosa és a Yuan kapu szekta tanítványa.
Később majd felvázolom a szereplőket is, legyen érthetőbb az egész.

Kihagytam Erzsébetet! Neki is köszönet a munkájáért! Jó kis csapat vagytok!

Üdv.
Köszönöm szépen az 1-3.részek feliratait.
Köszönöm szépen az 1-3.részek feliratait.
Kedves Nelli !
Köszönet az első 3 részért !

Köszönet az első 3 részért !

-
Nagyon örülök ennek az új sorozatnak! Minden közreműködőnek nagyon köszönöm! Csak azt kérdem még, honnan lehet a filmet letölteni? Vikiről? 

Igen, a vikis és az avistazos 720-as verzióhoz biztosan jó, az 1080-as verziót nem próbáltam. A youtubeon levőhöz biztosan nem jó.
Hálásan köszönöm a 3.részt.

Sziasztok! Üdv mindenkinek! Új vagyok itt... Nagyon köszönöm a sorozat fordítását, az első 3 rész feliratát.
A youtube-on futottam bele a sorozat bemutatójába és igencsak megtetszett. Eddig még nem néztem kínai sorozatot, de valahol el kell kezdeni...
Még egyszer köszönöm az eddig elkészült feliratokat!

Még egyszer köszönöm az eddig elkészült feliratokat!

-
bearbear írta:Igen, a vikis és az avistazos 720-as verzióhoz biztosan jó, az 1080-as verziót nem próbáltam. A youtubeon levőhöz biztosan nem jó.
Nagyon köszönöm a válaszod!
Köszönöm szépen a 3, rész feliratát is.
Jó volt,hogy egyben 3 részt tettél fel,mert az elején
nagyon kellett koncenrálnom,hogy ki kicsoda,de a 3.-nál
már egész jól vettem az akadályokat
Alig ismertem
fel Yang Yangot az arénában,jól el van maszkírozva és
jól játsza a bugyuta,bajkeverő srácot,de talán majd
felnő közben
Jó volt,hogy egyben 3 részt tettél fel,mert az elején
nagyon kellett koncenrálnom,hogy ki kicsoda,de a 3.-nál
már egész jól vettem az akadályokat

fel Yang Yangot az arénában,jól el van maszkírozva és
jól játsza a bugyuta,bajkeverő srácot,de talán majd
felnő közben

Elég furcsán néz ki. Megcsinálom a héten a szereplőhàló egy részét, mert én is a fordítással egy időben nézem először. Úgy tűnik Qingyang városban van a két ellentétes család, valamit a többi klán, szekta. Szerintem lesz ez még szövevényesebb is.
Nem okoztál semmiféle kellemetlenséget
Én hálás vagyok,hogy van aki
a saját idejét,amit mással is eltölthetne,fordításra használja.Azt hiszem ez éppen elég időt vesz igénybe
Azt,hogy még online is felteszi sőt feltölti pl.megára és még annak is utána jár honnan lehet letölteni,plusz
munka,amit senki nem várhat el.Ha mégis az az ő problémája és magának kell szembe néznie vele és megoldani.
Elvárások csak magunkkal szemben lehetnek én szerintem.
Csodás napot ma is

a saját idejét,amit mással is eltölthetne,fordításra használja.Azt hiszem ez éppen elég időt vesz igénybe

Azt,hogy még online is felteszi sőt feltölti pl.megára és még annak is utána jár honnan lehet letölteni,plusz
munka,amit senki nem várhat el.Ha mégis az az ő problémája és magának kell szembe néznie vele és megoldani.
Elvárások csak magunkkal szemben lehetnek én szerintem.
Csodás napot ma is

Plusz a a mi (Zita, Wu Xing és én) sorozatainkat, filmjeinket is felteszi Nelli, és még
mennyi nézői kívánságot teljesít!
A legjobban a telhetetlenséget és az elégedetlenkedést utálom. Amikor semmi sem jó,
ha a lelked teszed ki akkor sem. Ha aranyat töltenél fel felirat helyett, még azt is
megkritizálnák. Az ilyenekre nem szabad energiát pazarolni. Töltsék le a videót onnan,
ahonnan akarják, azt amelyik a legjobb nekik. Ennyi! Ha nem tudja, tanulja meg!

mennyi nézői kívánságot teljesít!
A legjobban a telhetetlenséget és az elégedetlenkedést utálom. Amikor semmi sem jó,
ha a lelked teszed ki akkor sem. Ha aranyat töltenél fel felirat helyett, még azt is
megkritizálnák. Az ilyenekre nem szabad energiát pazarolni. Töltsék le a videót onnan,
ahonnan akarják, azt amelyik a legjobb nekik. Ennyi! Ha nem tudja, tanulja meg!

Szia Nelli!
Megnéztem a 3 részt. Talán Tűz piton tigris tetszik legjobban

Vagy mégsem? Inkább ő? Na még nem döntöttem

Rátérve a komolyabb témára:
Nelli! Nagyon ritkán nézek online filmet, a letöltéseket is le tudom vadászni. Az, hogy Te feltetted külön öröm, nem kell vele tölteni az időt, csak köszönni tudom. Néha most mivel nagyon szorit az idő, a feltöltésed nézem.
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha picit megértőbbek lennénk a másikkal. Nem követelőznénk, tiltakoznánk mindenen. Sok időt töltötök a mi élvezkedésünkre, megértem amit irtál az előzőekben, de örülök, hogy megoldódott a dolog.
Zita is benne van a projektben? Ha igen, mindhármótok munkáját köszönöm
Jólesett olvasni azt, hogy másnak is problémák a nevek. Néha az elején úgy érzem összecsapnak miatta a hullámok a fejem felett, de aztán kitisztul minden. Most valahogy könnyebben veszem az akadályokat ami az olvasott szöveget jelenti. Visszaadni már nem tudnám, igy csak körbeirom őket.
Megnéztem a 3 részt. Talán Tűz piton tigris tetszik legjobban

Vagy mégsem? Inkább ő? Na még nem döntöttem

Rátérve a komolyabb témára:
Nelli! Nagyon ritkán nézek online filmet, a letöltéseket is le tudom vadászni. Az, hogy Te feltetted külön öröm, nem kell vele tölteni az időt, csak köszönni tudom. Néha most mivel nagyon szorit az idő, a feltöltésed nézem.
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha picit megértőbbek lennénk a másikkal. Nem követelőznénk, tiltakoznánk mindenen. Sok időt töltötök a mi élvezkedésünkre, megértem amit irtál az előzőekben, de örülök, hogy megoldódott a dolog.
Zita is benne van a projektben? Ha igen, mindhármótok munkáját köszönöm

Jólesett olvasni azt, hogy másnak is problémák a nevek. Néha az elején úgy érzem összecsapnak miatta a hullámok a fejem felett, de aztán kitisztul minden. Most valahogy könnyebben veszem az akadályokat ami az olvasott szöveget jelenti. Visszaadni már nem tudnám, igy csak körbeirom őket.

-
Nagyon köszönöm az első három rész fordítását. Eddig nagyon tetszett, és nem csak azért mert Yang Yang nagy kedvencem. Jó lenne, ha ez a humoros vonal végig vonulna a sorozaton. Nem tudom, hogy vagytok vele, de Yang Yang játéka nagyon emlékeztet Lee Jun-kiéra az Iljimae-ben. Szerintem eszméletlenül jól hozza a bugyuta, de borzasztóan szeretni való "hőst".
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből