http://www.viki.com/videos/1080934v-highlights (magyar felirattal).
Gabóci5 írta:Van YouTube-s is, csak a felirat miatt tettem be a vikist, egyébként ugyanaz.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Full house-ból sosem elég,még akkor sem ha nagyon hasonlít a koreaihoz.Én már várom és lesem,mikor kezdik.A thai Goongs-gal is így vagyok.Remélem nemsokára elkezdik valamelyiket vetíteni.További szép estét kívánok.
anine írta:Kedves Rita, önző módon már nagyon várom, hogy kezdjünk valamit!
Vaskica06 írta:Szuper!!! Jó,hogy szombat és nem kell a hétfőre várni.Ebből a sorozatból én csak a bemondónőt utáltam,de őt nagyon.A főszereplőt is néha megsuhintottam volna egy lapáttal,hogy észre térjen.Több kedvenc színészem játszik a sorozatban.Bearanyozod a szombatom.
Én szeretem a feldolgozásokat.Érdekes lenne a thai és a kínai Goongs-ot együtt nézni.Most is egy feldolgozást néztem a My amazing boyfried-et,ami a koreai You Came From The Stars megfelelője akar lenni,de nem sokban hasonlított rá.Amúgy érdekes volt a sorozat és Szebszisz el is kezdte fordítani.Nekem jobban tetszett,mint a koreai.Talán kicsit elfogult vagyok.
Kellemes estét kívánok.
Kata58 írta:Húú Rita! mennyi feldolgozás van kínaiban szinte mindegyik koreai változat nálam abszolút kedvenc...jól felcsigáztál.....![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 40 vendég