Csing -nek biztosan volt arrafelé valami traumatikus balesete, mert másként ez nem tört volna elő. És milyen jó hogy kibékültek. Kang és nagymama valamint az időstalálkozó is igen aranyosra sikeredett, a smink bemutatóval. Bizony, nekünk sem kellene elhanyagolni magunkat, de én speciel nem bírom a sminkanyagokat. Így marad a gyönyörködés, ha valakinek nagyon szép és nem erőltetett a sminkje.

A gondoskodás, séta, mind mind azt vetíti elő, hogy kudarcra lesz utalva a felmelegített kapcsolat, mert persze hogy aki először félrelépett kezd el féltékenynek lenni egy utcai felszabadult vacsora és nevetés láttán. Izgatottan várom a folytatást.
Rita, ne görcsölj, bosszankodj azon, hogy mennyi felirtot tudsz hozni, ha egyet, hát egyet, hidd el nincs itt semmiféle mérce, mindenkinek ez csak hobbi, és egyéb más kötelezettség is van nem csak a diákoknak...Én boldog vagyok minden egyes felirattól ami megérkezik, úgyhogy fel a fejjel és kellemes hétvégét mindenkinek.
A DA pedig megállt. ennyit arról hogy a liberálisok meg a többiek megszavazták a SArangboszorkány jelentést. Saját hazájuknak tettek be. De biztosan lesz majd valamilyen megoldás.