Érezd jól magad itt is!

Rita írta:Unni! Teljes mértékben egyetértek veled abban,
amit a második spoiler alatt írtál Katának!
Rita írta:Gabóci5 írta:Kedves Macus!
Legelőször is a neved nagyon kedves nekem, mert anyukámat hívták így: Maca, Macus. Én pedig voltam a kis Maca.![]()
![]()
![]()
Gabi! Jót nevettem azon, hogy Gabiként kis Maca voltál. Én sem jártam különbül.
Anyukám Lujzinak, Lujzikámnak hívott.
Szép napot kívánok Magunknak!
Kata58 írta: ... visszatérve egy kérdésre ami nagyon kényes kérdés...de azt hiszem én is a meglévő családomat választottam volna, de szerintem ez már elkésett kérdés lehetett, hiszen csak pillanatnyi esély lehetett csak, és minimális. Lehet azért választotta ezt az utat...de most fogom magam és megnézem a bef részt újra...
Kata58 írta:Sziasztok! Most csak beköszönök! Köszönöm a kedvességeteket! Sokat jelent nekem!![]()
Remélem nálatok is gyönyörű napsütéses, bár most még hűvös reggel van.Ma és holnap délelőtt elfoglaltságaink vannak, de majd jövök!
Kata58 írta:Jó hogy olyan sokat lehet mosolyogni az otthoni beceneveken....én a bátyámnak anno boszi voltam....anyu meg a picuri!
![]()
Én még ha szomorú is egy sorozat vége, akkor is végignézem, mert nem egyszer úgy jártam, hogy szomorúsága ellenére felemelő volt a küzdelem, összetartás ereje hatalmas motiváció tud lenni...és persze érdekes döntéseket produkálhat...lásd pl a másik kedvencünket a honkongi Good Wife
is nem könnyű választást adott, de jó lett végül is a vége..![]()
na megyek is nosztalgiázni...
boszorkany írta:Engem meg csutka Rozinak hivott az edesapam.
Rita írta:boszorkany írta:Engem meg csutka Rozinak hivott az edesapam.
Éva! Már a Rozi is nagyon aranyos, de a Csutka Rozi!!!
Szép csuhébabák jutnak róla eszembe:
boszorkany írta:Koszonom Rita!Tulajdonkeppen a ket kis vekony copfom adta edesapamnak az otletet,ehhez meg hozzajott,hogy az edesanyam a szalmaipari vallalatnal konyvelt akkoriban.Sok ilyen csuhe babat lattam szulovarosomban.
Ha mar a boszorkanyoknal tartunk,a masodik ferjemtol kaptam a boszorkany nevet,na nem azert,mert olyan szornyu vagyok,hanem azt mondta,hogy olvasok a fejeben.
Rita írta:boszorkany írta:Koszonom Rita!Tulajdonkeppen a ket kis vekony copfom adta edesapamnak az otletet,ehhez meg hozzajott,hogy az edesanyam a szalmaipari vallalatnal konyvelt akkoriban.Sok ilyen csuhe babat lattam szulovarosomban.
Ha mar a boszorkanyoknal tartunk,a masodik ferjemtol kaptam a boszorkany nevet,na nem azert,mert olyan szornyu vagyok,hanem azt mondta,hogy olvasok a fejeben.
Éva, volt ilyen, hogy szalmaipari vállalat? Jó ég!
Az egyik régi kedves társunkat hívják "Boszi"-nak. Valamelyik nap regisztrált be.
Már nagyon régen járt errefelé. Hátha lesz kedve írni is.
boszorkany írta:Szia Rita!
Igen volt,diakkkent mi a dolgozok gyerekei festettunk szalmakalapokat,amit aztan exportra vittek.Sok mindent keszitettek szalmabol,dobozokat,szatyrokat stb.Majd a 60-as evek vegen atalakult Haziipari szovetkezette,mindenfele kezimunkaval foglakoztak,pl.horgolt,kotott bebiruhak stb.
Kata58 írta:Nagyon jó, áldott kirándulást..képeket majd kérünk szépen!
boszorkany írta:Szep idot kivanok Nektek a kirandulashoz,erezd jol magadat.
Rita írta:boszorkany írta:Szia Rita!
Igen volt,diakkkent mi a dolgozok gyerekei festettunk szalmakalapokat,amit aztan exportra vittek.Sok mindent keszitettek szalmabol,dobozokat,szatyrokat stb.Majd a 60-as evek vegen atalakult Haziipari szovetkezette,mindenfele kezimunkaval foglakoztak,pl.horgolt,kotott bebiruhak stb.
Szia Éva! Köszi! Szóval tényleg volt ilyen! A Háziipari Szövetkezetekre már én is emlékszem.Kata58 írta:Nagyon jó, áldott kirándulást..képeket majd kérünk szépen!boszorkany írta:Szep idot kivanok Nektek a kirandulashoz,erezd jol magadat.
Köszönöm szépen Mindkettőtöknek! A nap már most ragyogóan süt, de ha nem sütne is jól
érezném magam. Nagyon szeretünk együtt lenni a kollégákkal, de egyre kevesebb időnk jut
egymásra.
Kata, készítek fényképeket, majd a Csevegőbe fogom kitenni, de lehet, hogy csak holnap,
attól függ, milyen későn érünk haza.
Legyen szép napunk!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég