Iron Ladies (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Iron Ladies (5/13)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 6:30

Marcsitól folytatom, ha hazajöttem!

Szép napot kívánok mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 15:10

gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az 5. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Spoiler: mutasd
Meg is néztem és nem unatkoztunk egy pillanatra sem:
A cégnél valóban csak a számok emelkedjenek, más nem számít. Dolgoztam én egyszer egy olyan helyen ahol csak a forgalom növekedés számított, nem volt könnyű.
Amennyiben kibékülnek, nem fogok tudni haragudni Kai-Ting-ra, mert nemcsak a 8 év miatt, hanem ő valóban szerelmes és így érthető, hogy nem könnyű lezárni ezt az időszakot.
David pedig úgy néz ki, hogy elkezdett vonzódni a második barátnőhöz.

Köszönöm szépen kérdésedet, jól telt a hétvége.Kakasfőző versenyen voltunk, mint vendégek, nagyon jól szórakoztunk.
Szép estét és jövő hétre pedig kellemes hetet kívánok.Marcsi :)

Szia Marcsi! Egy dologban nem értek veled egyet: szerintem Kai-Ting se szerelmes már a
vőlegényébe. Kihűlt a kapcsolatuk, semmivé lett a nyolc év alatt. Mindkettejük életében a
munkájuk állt az első helyen. Egyébként én is megértem, ha azt mondják, hogy próbáljuk
meg újra. Nincs abban semmi rossz, de működni nem fog már. Lehet erőltetni egy darabig,
de hosszú távon nincs jövőjük. Pusztán a megszokás hajtja még őket egymás felé.

Li-Shával és Daviddel kapcsolatban jó kis meglepetések várnak bennünket a 6. részben!

Kakasfőzőverseny!? Akkor nagykanállal ettetek! Szép időtök volt hozzá.

Neked is legyen szép heted!

Milyen kedves tud lenni David, csak Li-Sha meg ne tudja. Akkor oda az imidzs:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 15:12

nildiko írta:Köszönöm az 5. részt is. Már megnyert magának!

Juj, de jó! Nagyon szívesen!

:littlehearth: %%- :littlehearth: :D :littlehearth: %%- :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 16:16

lizzismith írta:Köszönöm!
Annyira emberi a lányok megnyilvánulása az őket ért dolgokra.
- Bár én messze állok attól, hogy elképzeljem magamról, hogy beleegyezzek egy ilyen hárem-helyzetbe: de egy nő, aki ennyi év után sem esik teherbe, esetlegesen hibáztathatja magát, és emiatt fogadja el a férj szeretőjét, majd annak beköltöztetését. Elfogadni nem tudom, de megértem, hogy milyen érzések miatt ilyen megalkuvó.
- A másik barátnő múltja még rejtve, tehát ott még sok mozgatórugó miértje tisztázatlan. Nem hibáztatom, mert nem mondta mag Kai Tingnek a hűtlenség gyanúját. (Ilyenbe beleavatkozni: halálos veszedelem, mert a rossz hír hozója jár mindig rosszul, szerintem.) Remélem erre Kai Ting is hamarosan rájön, és megbocsájt.
- Kai Ting: nos még nem tudni, hogy dönt. Bárhogyan, azt el kell fogadnunk, bármennyire is szurkolunk a másiknak. Nyolc év, az nyolc év. Nem olyan könnyű róla lemondania. A döntése azért is nehéz, mert tudja, hogy ő is hibás. Emiatt nem tudott azonnal dönteni, és még mindig ingadozik, mert mi van akkor, ha most kijavítja a hibát, akkor talán minden jó lesz megint. (Azt kellene látnia, hogy miért hibázott, és akkor tudna dönteni.)
Ritám, várom az új részt TÜRELEMMEL!!!!!
Szép estét mindenkinek!

Szia Lizzi! Az egész sorozat annyira emberi. Már írtam, hogy semmi köze az A Good Wife-hoz,
mégis mindig azt a szintén tajvani sorit juttatja eszembe. Az is igazi emberi történet volt. Bárki
magára ismerhetett, és azonosulhatott a szereplőkkel. Azt is, és ezt is, az élet is írhatta volna.
Nagyon szeretem az ilyeneket.

Annyira rosszul esik és szó szerint rosszul is vagyok attól a helyzettől, amiben Ching-Ching él,
hogy nagyon-nagyon mereven elutasítom. Nem találok pardont az édes hármas egyik szereplője
számára sem. Az, hogy a szeretett férj a szemem láttára, a szomszéd szobában hetyeg a nőjével,
nálam abszolút kiveri a biztosítékot.

Nem igazán tudom, hogy mit tettem volna Li-Sha helyében, nem voltam még hasonló helyzetben.
Az, hogy Tse-Shan és az asszisztens fogták egymás kezét, azért elárulta a kettejük viszonyát.
Egy testi-lelki jó barátnőtől lehet, hogy elvárható, hogy elmondja, ha ilyet lát. Nem tudom...

Csütörtökön szeretném kitenni a hatodik részt.

A kis bölcs:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 16:22

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát.

Szia! Nagyon szívesen!

:movingflower: :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 16:36

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 5. rész fordítását ..ha most Kai-Ting vissza fogadja a fél éve szeretőt tartó Tse-Shant akkor meg is érdemli hogy újra megcsalja a pasas mert a titkárnője úgy sem fogja békén hagyni látszott rajta kell neki a férfi minden áron és be is vette a csalit rendesen :-q Kainak ! A vége ennek a résznek nem tetszett ! Remélem okosabb lesz a 6. részben Kai ! ( mi látjuk mennyire szereti öt Viktor )

Kedves Zsuzsi! Az asszisztens nem hagyta békén Tse-Shant, ő meg nem is nagyon erőlködött,
hogy békén hagyják. Gusztustalan húzásnak tartottam, ahogy eltávolította a nőt a munkájából.
Úgy lett volna tisztességes, ha magát helyezi át másik helyre. Hogy gondolja, hogy packázhat
mások életével, csak azért, mert fél, hogy ha a nő a közelében van, nem tud ellenállni neki.

Kai-Ting életében két férfi van jelenleg, akikkel közeli kapcsolata van. Az egyik a vőlegénye, a
másik Su Tsan. Az egyikkel nem igyekezett találkozni, és ha együtt voltak sem látszott rajtuk
a boldogság, míg a másikra mindig van ideje, és ha együtt vannak jól szórakoznak, és felhőtlenül
boldogok. Ezt KT is érzi, még ha próbálja is elnyomni magában. Nem lesz hosszú életű a felmelegített
kapcsolat.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 17:17

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az 5. rész feliratát. Drukkolok, hogy ne csak az eszére, de a szívére is hallgasson Kai-Ting, mert a barátnők csak a maguk tapasztalatából adnak neki tanácsot. Még ha ad is egy esélyt a Tse-Shantnak, remélem egyszer rájön ki az aki mindig figyel rá, mindenkor védelmezi és akivel igazán jól érzi magát. A többi fiú :-q , bár Dávid nem olyan rossz fiú, mint első ránézésre látszott. Li-Sha férje változatlanul taszító, egy percig nem tudnám elképzelni ezt a szituációt. Viszont tetszett az Apukája reakciója a híre, hogy nem lesz esküvő. :)

Szia Gabi! Mindkét barátnőre nagyon jellemző a tanácsa. Szerintem Ching-Ching olyan családból
jöhet, ahol az anya épp ilyen áldozat típus volt, és a végtelenségig tűrt a férjének. Ez volt előtte
a minta. Az ilyet mindig kihasználják a férfiak.

KT is azért olyan, amilyen, mert az apukájában is van beleérző képesség. Ismeri a lányát, tudja,
ha lemondott az esküvőről, annak oka van. Azt is tudja, ha itt az ideje, KT majd elmondja neki
az okokat. Viszont az apja válaszai az érdeklődő telefonhívásra, megértették vele, hogy ebben
az ügyben nem csak ketten - ő és Tse-Shan - érintettek, hanem az apukája is, akinek miatta kell
kínos beszélgetéseket folytatnia az ismerősökkel. Ez a felismerés is visszataszíthatja őt TS oldalára.

Na, majd meglátjuk! KT miatt kevesebbet aggódom, mint Ching-Ching miatt. Ő szabadulna meg
valahogy abból a megalázó helyzetből.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 17:21

MinGi írta:Kedves Rita! Köszönettel viszem az újabb feliratokat is, de kicsit összecsaptak a hullámok és nem tudom mikor sikerül megnéznem, még az is lehet, hogy ismét maraton lesz belőle.

Kedves Zsike! Nagyon szívesen! Sajnos a hullámok már csak ilyenek, képesek
összecsapni a fejünk felett. Ha maraton lesz, hát az lesz. A lényeg, hogy utána
azt érezd, megérte megnézni.

Hát ez cuki:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 11. 17:38

virag1 írta:Köszönöm az 5. részforditását. Ez is egy jó rész volt.
Csak a káposzta jó felmelegitva szoktuk mondani. Ez a kapcsolatokra is igaz főleg ha már igy elszaladt a ló , mert Kao Tse nem csak most jött össze a titkárnőjável, hanem már fél éve tart...............tehát volt ideje gondolkodni mit akar a 8 éves kapcsolatot vagy az újat. De ugynéz ki mindkettő szeretné. ( hárme efektus megint )
Kai Tingnek mert azért nehéz mert most szembesült, hogy most nem áll nyerésre pedig Ő mindig nyer, mert ha mindent megtesz akkor............ ez az alap tévedése látjuk, ez múködhet a munkába de a párkapcsolatba nem.
De ha folytatja is mert " megbocsát " attól még az érzelmek melyek már nem működtek közöttük, kicsi a valószinűsége hogy ujra rendbejöjjön.
A barátnők reagálása mert érthető volt mert a saját fájdalmaik alapján próbáltak tanácsot adni.
Nagyon szinpatikus volt Kai-Ting édesapja, és nem volt szimpi Kao Tse anyja aki először rimánkodott utána meg borzasztóan viselkedett. Ilyen anyóstól mit várhat aki úgy hajlik mind a nád.
Su-Tsan meg megint csak jó fej volt ahogy próbálta " barátját " jobb kedvre deriteni.
Köszi és várom a folytatást.
:littlehearth: :flower1:

Szia Virág! Én is azt mondom, ettől függetlenül még akár jól is működhetne a felmelegített
kapcsolat, ha a szerelemnek a csíráját is látnám KT és TS között, de nem látok semmit, csak
az érdektelenséget.
Én is azt mondom, hogy egy féléve tartó kapcsolat, nem egyenlő egy egyéjszakás kalanddal.
Látszott, hogy Tse-Shan sokkal többet érez az asszisztense iránt, mint a jegyese iránt. Soha
nem ellenkezett, ha a nő kezdeményezett. És amikor KT megkérdezte tőle, hogy szereti-e
azt a nőt, nem tudott mit mondani. Beismerni nem akarta, de hazudni sem akart abban a
helyzetben. És nem szabad elfelejteni, hogy már KT-nak is ott van Ivan, aki nem fogja hagyni,
hogy elfeledkezzenek róla. Továbbra is szerető gondoskodásával fogja körülvenni KT-ot.

Nekem először szimpatikus volt Tse-Shan anyja. Biztosan megszerette KT-ot a nyolc év alatt,
különben nem kért volna a fia helyett is elnézést KT-tól, és nem ragaszkodott volna hozzá,
hogy megtartsák az esküvőt. Ennek ellenére, túl gyorsan elhitte a pletykákat, kapóra jött
neki, hogy a fia hűtlensége helyett KT hűtlenségével lehet foglalkozni.

Csütörtökre szeretném befejezni a 6. részt.

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. szeptember 12. 7:11

Nagyon szépen koszonom az otodiket ,tetszik ,tetszik a sori nagyon ...:)...Irtam hsz a negyedik rész utn is de valahová a végtelen éterbe kuldtem...:)...ez után a rész után igyekszem figyelmesebb lennimert igazán ideje lenne kicsit osszesepergetni magam ,nem tett jot nekem ez a nyár ami még mindig folytatodik....:)...olvasva a hsz alig vérom hogy ma legyen idom megnézni az otodik részt..... :-* Anna.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 12. 8:18

Végigolvastam mindent, és annyira örülök, hogy ez a sorozat ennyire megvett bennünket. :D ;) . A sok krimi, és az élet gondjai mellett kell egy kis kikapcsolódás, és ez a sori tökéletes, mert egy percig sem unalmas, tanulságos, de nem tolakodó... :littlehearth:
Közben meg jókat lehet agyalni...Egyébként nosztalgiából újranéztem a Yichenék rendezői változatát és most sokkal jobban tetszett. mint mikor először láttam. Na persze ismerve magamat, megint nem volt megállás folytattam és már a 1o. részig újranéztem a sorit. :))

Boldogan olvastam, hogy holnap este már egy újabb felirattal leszünk gazdagabbak! Addig is szép napot mindenkinek...itt a reggeli hűvös után újra nyár van. :D
Csak a fejem nem respektálja... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 12. 9:51

Kicsit megkésve,de ide értem,de már szinte Mindenki leírta a
véleményét amit örömmel olvastam,de már csak ismételgetnék,hiszen több
dolgot hasonló képpen látok.Csak annyit,hogy fájdalmas volt látni Ching Ching
próbálkozását és be is jött,hogy nem tudjuk sokáig becsapni magunkat,ha nem
azt adjuk akik vagyunk.Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz velük és képes lesz-e
változtatni az életén.Az élet nagyon furcsa dolgokat tud produkálni,én is ismerek
egy ilyen 3-as kapcsolatot igaz ott nem egy lakásban élnek,hanem nagy távolságra
és a férj 1 hónapig a feleségével és a gyerekeivel volt és aztán utazott a másik
városba és ott is 1 hónapig élt.A nők belementek,de szörnyű lehetett nekik,abban
biztos vagyok és ez legalább 5 évig tartott.Vannak akik bármire képesek,hogy
megkapják amit akarnak,de szerencsére nem vagyunk egyformák és a választás
mindig rajtunk áll és az,hogy az életünket hogy éljük a tudatosságunk mértékén múlik.
Már alig várom a következő részt,de hamarosan itt lesz az is.
Gyönyörű napot Mindenkinek :x

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. szeptember 14. 6:05

Rita! Ez a rész is nagyon jó volt!!! :-bd
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást! :littlehearth: :x

:flower1: %%- :littlehearth: %%- :movingflower: %%- :littlehearth: %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

Re: Iron Ladies (5/13) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 14. 18:40

Jó szórakozást kívánok a 6. részhez!

Nem mondok semmit Kai-Ting, Tse Shan, Su Tsan, Ching-Ching, a férje és a szerető
kapcsolatáról, mert poénokat lőnék le. De David, Li-Sha és Thai Heng viszonya más.
Jókat vihogtam rajtuk. Bár itt is lesz jó nagy meglepetés:

Kép
Kép
Kép
cicus

Re: Iron Ladies (6/13) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 14. 18:56

Na pont időben érkeztem :) Nagyon szépen köszönöm
a 6. részt és este meg is nézem.A háromszög Li-Sha-nál is alakul,ahogy
a másik két barátnőnél is,persze mindegyiknél más a sztori :) Izgalmas
lesz biztosan ;;)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 14. 19:03

Cicus! A Li-Sháé a legérdekesebb! Mindent visz!

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2018. szeptember 14. 19:05

Kedves Varázsló, az előbb jártam itt, átlépek a FB-ra ott olvasom, kész a 6. rész.
Köszönöm.
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. szeptember 14. 19:50

Szia Rita! Ma már voltam itt többször is, de most nem jöttem hiába! \:D/
Köszönöm szépen a 6. rész felíratát! :littlehearth: :x

:o) :flower1: %%- :littlehearth: %%- :littlehearth: %%- :flower1: :o)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 14. 19:54

Köszönettel vittem az újabb feliratot! Kellemes hétvégét... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
A képek sokat sejtetőek... :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 14. 19:57

Annyira nehezen készültem el ezzel a 6. résszel. Az istennek sem akart összejönni.
És nem tudom megígérni, hogy a 7.-kel gyorsabban végzek, de nagyon szeretnék.
Nem vagyok hozzászokva ehhez a lassúsághoz.

Minden kiderült:

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. szeptember 14. 20:21

Üdv.
Köszönöm szépen a 6.rész feliratát.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. szeptember 14. 21:24

Köszi a 6. rész feliratát nézem...................irok.
A "lassuság " ahogy irod, csak nem igy szeretted volna, de az élet néha átirja az elképzeléseinket és másképpen alakulnak a dolgok.
Csak köszönettel tartozunk, hogy ilyen gyorsan forditasz igy is. ^:)^ ^:)^
:flower1: :flower1: :littlehearth:
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. szeptember 14. 21:42

Ritám, köszönöm. Ez a rész olyan sok mély gondolkodni valót adott.
- anya-fia kapcsolat, bár én erre gondoltam, ha őszinte akarok lenni. Valahogy nem hittem el, hogy ennyire fiatal fiúval randevúzna. Davidnek egyre jobban tetszik Li-Sha, és most már ellenfél sincs :). Azért egy pár kört futtatott Li-Shaval.
- kiderül az "édes" hármas. Most azt érzem, hogy Ching-Ching nem fog ebben a házasságban megmaradni, hiszen nem kell már titkolóznia, és amint láttuk, már az egészségét is kikezdte.
- újra melegített jegyesség: abszolút működésképtelen, én úgy vélem, és előbb-utóbb ezt mind a ketten be fogják látni. Kai Ting nem boldog, és annyira meg akar felelni, hogy rossz nézni.

Nem voltál lassú, csak a magadnak felállított tempót nem sikerült hoznod. De tudod: Ember tervez...
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 14. 21:50

Annyira igyekeztem megnézni,hogy online akartam,
de sehogy nem jött össze egyik meghajtón sem,csak
akadozott 20 percig bírtam most töltöm le és nem
kísérletezem tovább :)
Le is jött úgy,hogy sikerül ma mégis befejezni :)
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2018. szeptember 14. 22:10

Kedves Rita ! Köszönöm a 6.rész fordítását ..nagyon tetszett az a pofon mindent vitt és édes volt a 3 barátnő a szeretetükkel hogy vigasztalták ..Chenget akinek most már döntenie kell ! de Kai döntése is változni fog lassacskán érik a tiszta szívű emberek boldogsága benne is ! :)

Vissza: “Tajvan”