Mivel már mident leirtatok igy csak köszönöm az újabb részt továbbra is tetszik és várom a folytatást.

Magdimama írta:Kedves Rita! Mire ide értem hozzád,már három részhez van fordítás.Köszönöm,és a videókat is.Le fogom tölteni.Ilyen hosszú sorozat részeket,ha éppen nem muszály ,nem fogom telefonon nézni.Üdv. Nagyi
![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 3. rész feliratának a fordítását.![]()
Több dolog van a tetszett például a srác olyan mint egy ösztön lény, nem tudja mit érez de mindig ott szeretne lenni a lány körül és ezt teszi nagyon kedvesen, óvatosan.Fájdalom volt a szemében amikor Kai-Ting kimondta, hogy Ő a vőlegénye, de nem bántódott meg, mert tudja, hogy nincs miért.
gyomar írta:Szomorú volt látni amikor a buszmegállóban üldögélt a harmadik barátnő, ez már előre vetítheti, hogy gondok vannak.
gyomar írta:Az asszisztens csajszinak azért van helye a háromszögben, mert valami nem kerek egész.Például nagyon mérges voltam Kai-Ting-re a gyűrű vásárlásakor, hogy háromszor vette föl a telefont, ez már három A4 oldalt elmond, hogy jobban oda kell a másikra, de ugyanezt tette a vacsora alatt a másik oldal is.
virag1 írta:Kedves Rita !
Már mident leirtatok igy csak köszönöm az újabb részt továbbra is tetszik és várom a folytatást.
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon esemény dús rész volt, tetszett nagyon! Ivan olyan mint egy igazi modell, bájos arca van az elejétől a kedvencem. Kedvelem a három hölgyet is. Az asszisztenstől hidegrázást kapok, ilyen béna csetlő-botló nőt nem láttam és a frizurája is borzalmas. Nem szeretem, de Tse-Shant sem. A befejező képsorok mindent elmondtak! Jól szórakoztam!
Köszönöm szépen a fordítást és kíváncsian várom a folytatást!![]()
![]()
Remélem jól indult a tanév!
annamama írta:..Kedves rita koszonom a harmadik rész forditását meg is nézztem és huuuu de várom a további feliratokat.Végigolvasva a hsz at mindent leirtak a lányok elotem ,hát igen mikor elkapta ée olelísében megforditotta Kai Tinget hogy ne lássa meg a volegénye olelo karjában az asszisztensét olyan olvados pillanat volt .....igen ahogy Kata itra ...libabor......szeretettre méltoak a barátnok is és a fopárosrol nem is beszélve......
Anna
cicus írta:Megnéztem a 3. részt és ahogy én látom és már mások is észrevették a 3 lánynak minden
a munkáról szól,ami persze egyfajata menekülés a valóság elől.Minden a terv szerint kell
alakuljon,jó munka, megfelelően magas fizetés,persze kell a párkapcsolat és utána jöhet a
házasság.Nyilván nem fog működni,mert nem ismerik egymást,de magukat sem,pedig 8 év
bőven elég idő lenne hozzá.
cicus írta:A gyűrű vásárlásnál tisztánlátszik,mennyire nem egymásra figyelnek és itt még a férfi éppen
jelen is van,de Kai Ting folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva.Látszott,hogy csak a gyűrűt
látta ,hogy végre felkerült az újjára és ahogy a barátnőjének mondta,nem is gondolkodott még
rajta,hogy jól érzi-e magát a vőlegényével. Ezek a felszínes kapcsolatok,amik csak a külvilág felé
mutatják,milyen boldogok.
cicus írta:...ahogy a házas barátnő is hazudik és boldogan mosolyog,amikor írigylik,aztán
kifelé menet látjuk az igazságot.Sajnos e felé megy a világ most,tisztelet a kivételnek,mégis
hiszem ez változni fog,mert így nem lehet élni sokáig.
cicus írta:Érdekes volt,hogyaz asszisztens,nem engedte munkával foglalkozni Kai Ting vőlegényét és ezt
pozitívan értékeltem,meg is lepődött a férfi,hiszen nem ehhez szokott hozzá.
cicus írta:A kis srác még tiszta,nincs a fejében a program,de nagyon résen kell lenni, mert az emberek
utánozzák egymást,így működünk h a nincs tudatosság.
f.ági írta:Szia Rita!
Még tegnap éjszaka megnéztem, de nem volt időm irni ma, csak most este.
Jó kis rész volt. Tetszett ahogy a szaunában beszélgettek, vagy ahogy a nagymama elmondta a véleményét.
Azt hittem Li Sha a mosdóban jól kiosztja az aszisztensnőt, mert a szeme az ölni tudott volna. Meglepett, mert szerintem volt benne valami megértés, amikor megkérdezte, hogy fáj-e neki ez az egész. Gondolom, ha kiderül a 3 barátnő múltja, megértjük ezeket az apró, vagy nem apró megnyilvánulásaikat. Ugyanez vonatkozik a férjnél levő barátnőre, ott is van valami titok. Mindenki boldog kifelé, aztán belül meg őrlődik.
Jót mosolyogtam Li Sha vadiúj hódolóján, akivel ugyanazokat gondolták. Tetszett amikor üvegen keresztül integettek egymásnak.
Akkor viszont majd leestem az ágyról, mikor megláttam hős szerelmesét ki is valójában. Tudtam, hogy naaagyon ismerős. De hogy az, aki együtt dolgozik Su-Tsannal, na az totál meglepett.
Kiváncsian várom a következő részt is.
Köszönöm a mostanit!
Jóbi Éva írta:Köszi Rita!
Marika53 írta:Kedves Rita!
Imádom! , nagyon szépen köszönöm hogy lefordítod, külön köszönet az online lehetőségért.Várom a következő részeket ,sajnos vagy nem? én is átéltem hasonlót valamikor az őskorban ,de már csak mosolygok rajta.
köszönöm szépen még egyszer szép napot kívánok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég