annamama írta:....Koszonom szépen ....![]()
![]()
cicus írta:Ma is időben érkeztem,mert fenn is van az újabb 4 rész,
amit szívből köszönökÍrtad,hogy ezt le akarod fordítani iskola kezdésig,
hát nagyobb örömet nem is okozhattál volna.Most nem is töltögetem,hanem
azonnal nézem,mert kíváncsi vagyok arra a becsúszó szerelésre amit a képen
láttam,amit feltettél.Ügyes ez a lány,ahogy a lába landol a császár arcán![]()
Különben Ma ágyas szerelme inkább őrült és beteges,semmi köze a valódihoz,
az inkább birtoklás akart lenni,így a tárgya inkább menekült előle.
Csodás napot ma is Mindenkinek![]()
Ui: Közben sikerült megnézni,végül mégis letöltöttemNa most megtudta
a leányzó,hogy a császár mégsem az akinek gondolta,úgy hogy kíváncsi vagyok ki lesz
nála a befutó,de mégis a császárra tippelekEzeket a Kígyótartókat nagyon üldözik
és nem véletlenül,hiszen az a beavató csillagkép a Tejútnál és azok már túl vannak a
körforgáson,továbbléptek.Ezért tüntették el őket a nyugati asztrológiából,de sok
dologgal van ez így,szerencsére ma már mindennek utána lehet járni annak aki akarja
Spoiler: mutasd
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Oh, My...... 1-8. részének a feliratát és a munkádat. Valamint ahhoz is, hogy újabb fordítót fogadtál be a blogodra, ez is mutatja, hogy rendkivül jószívű emberke vagy. Ezért is szeretünk. Üdv: Ildikó
szokola írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm a fordítást, ismét egy jó kis sorozatot sikerült választani. Én is veled tartok a nézéssel, kivételesen nem maratonozok. Eddig nagyon tetszik, jókat mosolyogtam rajta. Bárhogy is nézem, nem találtam a Bikát, pedig biztosan van. Lehet csak elkerülte a figyelmemet?
Orsix írta:Köszönöm az újabb 4 részt.
bearbear írta:Azt hiszem többszörösen szerelmes lettem. Viszem még a halakat és a fiatal herceget is, a sokszorozódót. Illetve még gondolkodom a tűznő barátjána telekinetikuson. Azt hiszem a neveiket nem tudom megjegyeznina majd, valamelyik kölcsönadja a szupererejét.
f.ági írta:Szia Rita!
Most jön a " rászokás " négyes.Köszönettel vittem.
Viszont: Ez nem ér! Annyi új felirat van és én, aki megrögzött maratonozós voltam, mivel most nagyon kevés időm van, amikor készek a részek igyekszem meg is nézni. De meg vagytok táltosodva és lassan képtelen leszek utolérni Benneteket.
Ennek ellenére most fürdés és nézem ezt a négy részt.
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 5-6-7-8. részek feliratainak a fordítását.![]()
Érdekes volt ez a rész, tehát azért megy az erejük a mestereknek Fei Fei közelében, mert Ő is kígyóbűvölő?
Fei Fei igazán jót akart haza szeretett volna menni, de ez a kérés ott abban korban egy picit mást jelentett.hihihi
Az én csillagjegyem a Bak: (Bei Tang Yi császár, Bak Szuper-erő: fagyasztás) Jó lesz igazán.
Marcsi
Gabóci5 írta:Úgy néz ki nálunk már Marcsi egy kicsit használta a szupererejét, ha nem is fagyasztott, de lényegesen hűvösebb van. Köszi Marcsi!
f.ági írta:Szia Rita!
Szerintem a császárnak fogalma sem volt a vizben a perverz jelentéséről.![]()
A bordélyos jelenet is nagyon jó volt. Kiváncsi leszek erre a kigyótartós dologra.
Egyik kedvenc Nellié mellett: - birom a mimikáját a pasinak -
Rita írta: erről a pasiról mindig Song Joong-ki jut eszembe a Sungkyunkwan Scandalból. Ő karaktere
volt ilyen érdekes, erős feminin beütéssel. Szerintem is jól játssza a srác a szerepet
bearbear írta:Rita, lehet ő a bika, a bikàk szeretik a pénzt. Bár lehetne szebb is.
Rita írta:Na, csak szólnom kellett, Marcsi máris intézkedett! Igaz, még csak messziről, de dörgést
vélek hallani.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég