Szia Unni! Mindig annyira örülök, ha valaki nem sajnálja az időt a hozzászólástól! Nagyon bírom,
mikor olvasás közben tolulnak a fejembe a gondolatok, főleg azok után, hogy azt hiszem kiírtam
már magamból mindent. Unni2011 írta:Bár, elárulom, hogy lassabban haladtam itt a végén vele, többször megálltam egy kis szünetre.
Azon mosolyogtam, hogy míg te lassítottál a vége felé, én eszeveszett fordításba kezdtem, hogy
minél gyorsabban túljussunk a fájdalmas részeken. Itt már nem volt hétfői feliratkitevés! Ahogy
befejeztem, ment Krisztihez, ő már várta, és amilyen gyorsan tudta átnézte, hogy tehessem ki.
Jó volt kirúgni a hámból, felrúgni az évek alatt kialakult szokást és lazáskodni egy kicsit.
Ez az egyik nagy előnye a saját fórumnak, hogy azt csinálsz, amit akarsz, ahogy jólesik.
Unni2011 írta:Az utolsó 20 perc izgalmát okozó csavart kihagyhatták volna.

Enélkül is sikerült jól felborzolniuk a kedélyeket, picit több időt adhattak volna a levezetéshez, azaz a sztori megemésztéséhez.
Nem tudom olvastad-e, mit írt Macus a végéről. Mit szólsz hozzá?
"És mindenki azt mondja Happy End, de én mégis úgy éreztem, mintha Wu Tung meghalt volna és Li Mou csak elmeséli, hogy milyen életük lenne majd egy másik életben.Az azt követő filmkockák nekem azt sugallták, hogy egy másik dimenzióban ez az élet vár rájuk.
Na azért ezt félre téve Happy End volt!"
Én ezt szóltam hozzá:
"Eddig eszembe sem jutott ez a lehetőség a végével kapcsolatban, pedig furcsállottam, hogy miért van akkora
szomorúság Jerry Yan arcán, ahogy tartja a kislányt a kezében. Lehet, hogy neked van igazad, és akkor az is világos,
hogy miért nem dolgozták ki jobban ezt a műtétes részt itt a végén. Mindenesetre nem sikerült a cselük, mert
mindenki örült a happy endnek, ami lehet, hogy nem is az volt, de mégis annak tűnt, és mi már ezen is kapva kaptunk,
annyira vágyódtunk egy kis jóra a pár résznyi rossz után."
Unni2011 írta:Egyébként ez különösen felkavart, mert az én terhességem sem volt zökkenőmentes egy elöl-fekvő méhlepény (placenta previa) miatt, amelynél a korai lepényleválás következtében aránylag magas a magzati halálozás, de akkoriban még az anyai is 1% körüli volt. A családomnak nem volt egy nyugodt pillanata emiatt.

Én is átéltem ugyanezt:
A lányom koraszülött volt (34 hét). Vele is sokat kellett pihennem, de a második gyermekemmel
már szigorú fekvést írtak elő. Aztán hat hónaposan csak bekerültem a kórházba, mert a fiam túl
hamar meg akart születni, ráadásul nálam is ugyanazt állapították meg, mint nálad. Másfél hónap
kórház, téglával felpolcolt ágylábak, és infúziók. Aztán mikor kiengedtek, már megint jó helyen
volt a lepény.
A harmadik "könnyű" terhesség volt, vele "csak" feküdni kellett, nem produkált semmi olyat, amitől
halálra rémültem, mint a másik kettő.
Unni2011 írta:Jerry most sem okozott csalódást, fantasztikus alakítást nyújtott az első perctől kezdve. Egyébként azt szeretem, ha mosolyog, de a szomorkás pillanataiban is annyira átjöttek az érzelmei. Lelkének minden rezdülését átélhettem vele.
Ugyanez a véleményem Jerry Yan játékáról. Először láttam, de már az elejétől fogva a szívembe zártam.
Újabb tajvani kedvencem lett. A játékán látszott, hogy egy intelligens embert ismerhettünk meg benne.
Egyetértek veled a szülők jellemzésében is. Többször leírtam, hogy ritkán látni ilyen két inkompetens
szülőt. Érzelemmentes, rideg, kíméletlen anyuka, nemtörődöm, gyenge, a felelősséget nem vállaló apuka...
Szegény Xiang Jun is arra panaszkodott, hogy a nagymamája nevelte, az apját nem is látta, alig volt vele
kapcsolata, pedig ők együtt laktak. Vagyis apuka két gyerekével nem tudott mit kezdeni.
Unni2011 írta:Rita, erről jut eszembe, hogy hiányolom a szmájliknál a dobogó szívecskét.
Unni, nekem meg erről az jut eszembe, hogy megígértem neked, hogy ha beszélek Kristóffal, akkor
megkérdezem tőle, hogy hogyan lehet-e emilben értesítést kapni a PM-ben kapott üzenetről, de elfelejtettem.
Most felírom, ezt is, és a dobogó szívű szmájlit is (gondolom, az oldalt lévőkre gondolsz). Én még soha
nem használtam azokat, ezért nem is veszem észre a hiányukat.
Nagyon szívesen a sorozatot! Boldog vagyok, hogy neked is tetszett! Ha újra lesz egy kis szabadidőd,
kukkants be, hátha az új sori is elnyeri a tetszésedet. Annyit elöljáróban, hogy nagyon könnyed, romantikus
komédia. Amiben van dráma is, de light-os formában, inkább a humoré, és a romantikáé a főszerep.
A Go, Single Lady-hez tudnám hasonlítani. Én is teszek még egy képet Henczné Deák Adriennetől: