. Nagyon aranyos mosolyod van!
.És igenis hős vagy!
.A kajáktól meg megint éhes lettem..megyek csinálok egy pudingot! A tálat amiben tálaltak nagyon jó lenne itthon is elcsípni valami hasonlót!

. Nagyon aranyos mosolyod van!
.És igenis hős vagy!
.

-t csinálok a teljesítményed előtt. Még nézni is sok volt azt a rengeteg lépcsőt. Nem tudom a napi 25 km-ből én mennyit tudtam volna megtenni. Nem tudom másnál is van, hogy időnként eltünnek a képek (csak a kis kép ikon jelenik meg), vagy az az oka, hogy a net nálunk ingadozik.

.

.Na most mennem kell, irány a masszázs. Még jó, hogy nem délelőttre van itt ideigérve a vihar, de délutántól aztán...

, a relikviák,
Látszik, hogy élvezted a csónakázást.
Egyetértek Ritával, mindenben csini vagy, én is megállapítottam, hogy nagyon jól állt az a mentőmellény!
.
.Persze megint belebotlottam az egyik képbe, amin a cica és a süni van...megint nem álltam meg nevetés nélkül.... Nagyjából be van állíítva a vlc, de még finomítani kell rajta. De majd ez is rendeződik remélem. Hozom a képeket, amiket tegnap este meg ma csináltam.

Anno chipset csináltunk az édesburgonyából csak, de a család leszavazott, pedig az ért jó ára van, és úgy örültem,hogy meg mertem venni.
Na majd most! 

- kezdte megkezdeni a táskát és a vége kiesés lett volna. Ledöbbentünk, köszöntük neki szépen, utána mutatta az utat, hogy merre kell lemenni a tóhoz. 

De jó lett volna ott lenni!

.... Mondom tovább!!...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég