hozom a lemaradásomat. eddig a tietekben gyönyörködtem. A Derakam még mindig ugyanolyan...de most juszt is kiteszem a képeket.

Mindenkinek további szép hétvégét! Nálunk most konferencia van, de azért majd jövök!

Samukát üdvözlöm ,Neked is szép hétvégét kívánok!Jó konferenciázást!
páromnak,eddig,semmije sem fájt.Most,elhaló hangon közli,egy ponton fáj a térde/67 éves/.Jesszus,mondom együttérzőn
,EZ VALAMIT JELENT.Alig bírom megállni mosolygás nélkül.Ha az autók,tűzhelyek,telefonok tönkremennek,akkor mi vajon nem?Szerencse ,némi egészséges életmód és genetika ,aki fitt marad.Gondolom a vidéki élet közelebb áll az egészségeshez,mint az itteni.Mindegy,éljünk , fényképezzünk,VALAMINT FÓRUMOZZUNK! 
Nem valószínű, hogy vállalkoztam volna rá. Létrára már itthon sem mászok fel!
Köszönöm a képeket. 
Gabóci5 írta:Marcsi! A szép képeket látva mégegyszer gratulálok valamennyi , nem éppen csitri korú exkolléganődnek ehhez a nem könnyű túrához. Szép és emlékezetes teljesítmény volt mesés tájakon.Nem valószínű, hogy vállalkoztam volna rá. Létrára már itthon sem mászok fel!
![]()
![]()
Köszönöm a képeket.

. A fréziák huncutkodnak, de attól még gyönyörűek! ennyire lilásat még nem láttam. 
Igazán jó dolog együtt gondolkodni a városok jövőjéért, élhetővé tételéért! Bárcsak mi is megtehetnénk! Addig is az ember vigyáz a környezetére ahogy tud!
Gyönyörűek és színesek a gyerekek által készült fotók.
Nagyon gyorsan és profin dolgoznak!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég