Kedves Zsu! Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked!
Isten éltessen sokáig!

Rita írta:Öt rész megnézése után már bátran be merem vállalni, és le merem írni, hogy a következő sorozatom,
hacsak valamelyik tervezett közbe nem szól, a tajvani Easy Fortune Happy Life romantikus komédia
lesz. Gazdag bunkó főpasi, szegény, jóravaló főcsaj, kisöcs, kutya, ravasz nagyapa, örökség, szerelmi
háromszög/négyszög, pár nevetséges maffiózó, kínai természetgyógyászat, és sok klisé, de az a fajta,
ami ha jól csinálják, jöhet dögivel...
Egyet nem szeretek csak benne, hogy "tajvani" méretű, azaz több, mint egy órás egy rész, és több, mint
900 soros a felirat, ami azt jelenti, hogy az A Good Wife-hoz hasonlóan csak 2 részt fogok tudni egy héten
kitenni. Jobban szeretem, ha a kínai változatot teszik fel, mert a szétszabdalás miatt igaz, hogy több
részes, de egy rész felirata rövidebb, és ezért kellemesebb érzés fordítani. A végeredmény ugyanaz, hiszen
így is, úgy is le kell fordítani a teljes sorozatot, de akkor is!
Igazából nyárra lenne jó, mert könnyed, szórakoztató, pihentető sorozat, viszont a Lovingot nagyon jól
ellensúlyozza, igazán jólesik néznem.
Ha befejeztem a Tésztaút fennmaradó két részét, akkor fogom elkezdeni kitenni a részeket. Ismét hétfő
lesz a napja.
A színészek közül csak Chen Qiao En-t ismerem, ő volt a The Queen of SOP főszereplője is. Ez a tény sokat
nyom a latban. Nagyon szeretem!
Akit még felismertem az Wang Juan, aki a Love Aroundban volt Teknős papa felesége.
A nagy méretet töltöttem le az avistazról, mert jó minőségben szeretném nézni a sorozatot. Aranycsillagos,
ahhoz készül majd a felirat. De a helyszűkében lévőkre gondolva, egy kisebbet is leszedtem a Rutrackerről
(ugyanez megvan az avistazon is), ezt fogom feltölteni a megára.
Még ne kezdjétek el letölteni a sorit, hátha közbejön egy betervezett! Azt sem bánnám!
Kata58 írta:Hát nem semmi serkója van az biztos...![]()
a srácnak...lehet majd itt is drukkolni a jelek szerint, ha Ő a 2...de akkor ki a főfiú?
![]()
![]()
virag1 írta:Köszönjük az örömhirt. Jó sorozatnak néz ki a főszereplő leány Chen Qiao már több sorozatban is szerepelt. Jó szinésznő.
A Fated tu love tajvaniban is ő a főszereplő és most forditanak egy sorozatát a Cruel Romence kinai amit a Saolin Bunny oldal csinál.
Köszi mégyegyszer.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 36 vendég