és már nagyon álmos vagyok!
Jó éjszakát!

Carmi írta:Én is megérkeztem, és nagy örömmel látom, beindult az élet itt is!!! Ritásan szép lett az oldalad, Ritám, nem is vártam mást.![]()
Ide is boldogan fogunk benézni, még ha csak pár percünk is van rá, mert a házigazdánk mindig tárt karokkal fogad...![]()
Most megyek, és megnézem, hogyan tudok avatart rittyenteni magamnak, a kérdőjel nem tetszik.
f.ági írta:Szia Rita!
Hűűűű!!! Micsoda hirek! Mindig tudsz meglepetést okozni!
Gratulálok ehhez a szép tiszta, áttekinthető, szines saját oldaladhoz!
Ezek jutottak eszembe jelzőként, ahogy beléptem és nézegettem.
Kivánom Neked, hogy legyen benne sok örömed, és mindenki érezze nagyon jól itt magát.
Mindig is tetszett az a sok szép kép amit betettél a hozzászólásaid végén. Itt olyan jól érvényesül, igazán meleggé, otthonossá teszi az oldalt.
hetty írta:Kedves Rita!
Nagyon szép és igényes az oldalad! Szeretném megköszönni eddigi "munkásságod" és sok-sok kitartást és türelmet kívánok eljövendő tevékenységedhez.
Nekem nagyon sok kellemes percet szereztél és megszínezted hétköznapjaim szürkeségét.
szmoleage írta:Szia ezoritu ! Nagyon örülök hogy saját oldalad lett,nagyon színvonalas (ügyes fiad van).![]()
Eddig is töltöttem le feliratodat de itt látszik csak igazán mennyit dolgoztál.![]()
Ez a rengeteg film és sorozat így egyben, és mindezt neked köszönhetjük.
Kívánok az elkövetkezőkhöz is kitartást.
MinGi írta:Ritám! Valóban találkoztunk, mégpedig az AvistaZ-n a Four sisters letöltésekor, ott is MinGi vagyok. Ma még böngészem kicsit itt nálad, ismerkedem a fórum lehetőségeivel.
Marcsi34 írta:Kedves Rita!
Gratulálok az új oldalhoz tényleg nagyon szép lett. Áttekinthető színvonalas egyszóval csodás. Nagyon szeretem a fordításaidat, nem szoktam sűrűn írni, kicsit lusta vagyok, de remélem azért maradhatok a csapatban. Kívánok a munkádhoz jó egészséget, jókedvet, kitartást, szeretettel: Marcsi34
Agacska írta:Kedves Ezoritu!
Nagyon szuper az oldalad, aminek nagyon Örülök. Így egybegyűjtve az összes fordításodat bő választék közül választhatunk. S egyik jobb, mint a másik.
picike írta:Kedves Rita!
Remélem nem bánod, hogy én is követtelek.Nagyon tetszik a honlapod.
Üdv: Picike
Marika58 írta:Kedves Rita!
Gratulálok az új oldaladhoz! Nagyon szép és színvonalas. Köszönöm az eddigi fordításaidat, és kívánom, hogy továbbra is olyan lelkesedéssel és örömmel végezd ezt a tevékenységet, mint ahogy eddig is tetted. Köszönöm a sok kellemes órát, amit a munkáddal okoztál nekem, további erőt és kitartást kívánok!
Gabóci5 írta:Örömhírekhez tartozik, hogy Nemes Jeles László filmje a "Saul fia" megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmért az Oszkár-díjat.
Ha még nagyon pici, de koreai vonatkozása is van, annyi, hogy Lee Byung Hun-tól vehette át a szobrot.
Lee Byung-hun az első koreai, aki konferanszié lehetett az Oscar-gálán.
rani0072 írta:Sziasztok!Köszönöm,hogy itt lehetek!Nagyon örülők,hogy van ez a fórum én nem vagyok egy nagy írogató,ezért ne haragudjatok rám de nagyon szeretek olvasgatni és itt úgy látom lesz mit!
Joe írta:Gabi ! Én ezzel tudok hozzájárulni !
Gabóci5 írta:Csak annyit akarok írni, hogy még csak 3-4 nap telt el a fórum nyitása óta, de jó látni a dagadó taglistát. Régi és új tagok gyülekeznek, mivel úgy vonzod a társaságot, mint a mágnes. Ez is örömhír ugye?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég