lizzismith írta:11. rész: egy Jókai regény címe jutott eszembe.
"Szegény gazdagok"

lizzismith írta:11. rész: egy Jókai regény címe jutott eszembe.
"Szegény gazdagok"
Unni2011 írta:Köszönöm a legútóbbi részek fordítását is Rita!Nellinek is külön köszönet az online elérhetőségért!
![]()
Izgalmas, leköt, úgy elröpül 1-1 rész, hogy szinte észre sem veszem.![]()
Egyébként nem gondoltam volna, hogy válásig fajulnak a dolgok... bár még ki tudja... Azt hittem, hogy az a félnótás, együgyű, pipogya fráter észbe kap majd.
Úgy egyébként nem esett messze az alma a fájától. A papa is meggondolatlanságot követett el szerintem a részvények átruházásával.![]()
Tetszik ez a lakás visszafoglalósdi is.Bár, ehhez nekem nem biztos, hogy lenne idegzetem.
A koreai nők verekedésein nem csodálkozom, ez nagyon is életszerű, hogy simán egymásnak ugranak. Olaszos temperamentummal tudnak perlekedni az ahjummák.
Ez csak néhány doramában jött elő eddig, ezt inkább a legtöbbször a "szőnyeg alá söprik".
Bok-ja egyre több potenciális jelöltet gyűjt maga köré, aki elteheti majd láb alól. A múlt "kisöprését" rosszul értelmezi a korábbi barátai esetében.Végzetes hiba..
holden24 írta:Kedves Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részeket!Szuper jó kis sorozat, eddig még egyetlen egy része sem volt unalmas!
Paggy írta:Kedves Rita!Köszönöm szépen a fordítást.Nagyon tetszik,bár kicsit szomorú is ennyi számítás,lelki durvaság.Sokszor nem szeretek belelátni mások gondolataiba,mert megrémít,hogy ilyen is van.Nem mintha hibátlan lennék!!!Igaz,ha jobban elmélyedek benne,fene tudja,ha lentről és kilátástalan helyzetből jönnék,mit tennék?Tehát, csak ne érzékenykedjek!!!Köszönöm mégegyszer.Paggy
mikaz írta:Drága Rita! A fórumhoz érdemben még nem tudok csatlakozni, de a sorozattal szépen haladok. Nagyszerű színésznő Kim Sun Ah. Ez a szerepkör is tökéletesen passzol. Mindig meglep az átváltozásaival. Ahogy rút, esetlen kiskacsából hattyúvá változik. S ez nemcsak külsőségekben, hanem a játékában is hiteles átalakulás. Tetszik, nagyon jó és tanulságos sorozat. Köszönöm! Zsu
Rita írta:A léha kölkök dolgozni akarnak:
dolores953 írta:Rita írta:A léha kölkök dolgozni akarnak:
Szia Rita
Azért ne túlozzunk(ez még csak bejárás a gyárba. )
Köszönöm a 14.részt.
cicus írta:Tudtam,hogy itt lesz és így is lett![]()
Köszönöm szépen és már rá is vetem magam![]()
Szép estét Mindenkinek!
Valahogy így érzem magam
Spoiler: mutasd
Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigieket. Nagyon lassan tudtam elindulni a sorozattal, de most már beértelek benneteket és nagyon tetszik. Jól eltalált történet, érdekes karakterekkel. Itt van például Bok-Ja figurája. Bj-t nagyon megcibálhatta az élet, óriási a tapasztalata, sokszor éreztem úgy, hogy minden mondatát, cselekedetét elemezni lehetne. Nagyon félelmetes a karaktere. Óriási rutinnal játszik mind a két szerepében, az „otthonkás” verzió, amihez ráadásul vidéki akcentust használ, hatalmas. Módszeresen megy előre, a pénzért, a hatalomért, és mint a kakukkfióka, mindenkit kitúr a fészekből. Ah-jint kivéve, - őt kedveli, valamiért nem tekinti ellenfélnek – akinek persze elég gondja van a férjével. Az ürge tényleg nagyon hülye.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kinek lesz annyira elege, hogy elteszi láb alól.
Jól szórakozom. Köszönöm.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég