lizzismith írta:Megnéztem a 8. részt, és a férj teljesen kiakasztott. Egy szerelmes tinédzser lány sem viselkedik így, mint ez a majom, már bocsánat, de ez kikívánkozott belőlem. Az ügyvéd egyre szimpatikusabb, és igen, ő tudja, hogy egy nővel hogyan kell bánni. Hogyan kell szép lassan megnyernie magának. Annyira finoman közeledik, hogy észre sem lehet szinte venni. Gondolom, egy idő után begyorsít, mert ha így marad, akkor megöl minket a türelmetlenség.
Bok Ja is kezd bekeményíteni. Szerintem hiba volt a barátnőjét a házba vinnie. Ez az egyik gyenge pontja lesz, úgy érzem.
onna írta:Kedves Rita, Levettél a lábamról, mert megnéztem a 10 részt és gratulálok, hogy ilyen jó sorozatot pátyolgatsz és fordítasz. Nagyon lendületes, lebilincselő, érzékletes, szórakoztató.
onna írta:Köszönöm a 11. részt és hogy megkaptuk, ahogy ígérted, ma este a folytatást. Szerintem is szereti a férjét, mert megkapja tőle, amit kér és a törődést, ami hiányzott neki. Egyfajta apa-komplexust.
B.Marika írta:Szia Rita! Megnézve a 11.részt a következők jutottak az eszembe. Jól írtad "Amilyen az anyja , olyan a lánya is". Az eső mondatával kiakasztott. A kedves lánya egy selejt, utálom az elejétől. A családban is kettő ember van aki jellemmel rendelkezik, Ah Jin és a kislánya. A férje egy 0 ember az én szememben. A másik hármat csak a pénz érdekli és mindenki gyűlöli BokJát. A család fő is milyen boldog volt, hogy nem neki kellett kiállni a nyilvánosság elé. Tudom, hogy BokJát is a pénz motiválja, de ha a kedves férje elhitte, hogy szereti megérdemli a sorsát. Oka van, hogy a BJ ezt a családot választotta, remélem hamarosan kiderül.
Továbbra is kedvelem a sorozatot, köszönöm a fordítást!Várom a következő részt!
Kellemes vasárnapot!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég