cicus írta:Szia Rita!
Imádom ezt a sorozatot és ez már így is marad végig,ebben nem
kételkedem egy pillanatig sem.Végre kiderült,hogy miért szeretett
bele Jae-sukba Ah-Jin,mert mindig őszintén kimondja amit gondol.
Legalább most tudjuk,de hát őszintén kimondta,hogy mást is szeret
és szereti őt is,de milyen szeretet ez? Úgy gondolom csak szavak,
mindkettőt szeretem de csak a saját jólétem érdekel és ennek vesse
alá magát mindenki,úgy ahogy nekem tetszik.Az elmének mindenre
van egy jó válasza,hogy nekem legyen igazam.
Szia Cicus! Jókat mosolyogtam azon, amiket írtál, mert jól rá lehetett ismerni Jae-sukra. Valóban van
abban valami gyermeki ártatlanság, hogy csak úgy kimondja, amit gondol, de a felnőttként ezt már nem
annyira jópofa. Tudnia kéne disztingválni, finomítani a mondandóján, attól függően, hogy kivel beszél.
Ettől a mondanivalója őszintesége nem csorbulna, de mégsem lenne annyira bántó. Amint látszik, csak
kalamajkát teremt a fene nagy "ártatlanul" és "őszintén" odavetett mondataival. Utána meg nem érti,
hogy mi baja van vele a környezetének.
cicus írta:A festőnő pont hozzá illik és meg is kapja Jea-
suktól az igazságot ő is,ami nem nagyon tetszik neki

többek között,ha
nem maradt volna gyerekes,nem kezdett volna vele.Szóval szép életük
lesz az előre borítékolható.
Szerintem is összeillenek! És azt látom, hogy amióta kiderült a viszonyuk, és már nem csak a reggeli
"kerékpározással" kell foglalkozniuk, azóta már nem is annyira rózsás a kapcsolatuk. És miért? Pont
Jae-suk ártatlan őszinteséggel elejtett mondatai miatt. A festőnő is látja, milyen párt kapott, de úgy
látom, őt ez nem annyira érdekli. Bosszankodik egy sort, ad egy párat Jae-suknak, aztán minden
megy tovább. Még talán élvezi is.
cicus írta:Az öregrőlis kiderült milyen apa volt,de hogy mind a 3 gyereke ilyen idióta lett nem
csak az ő hibája,mert könnyen ráfogjuk másokra,nehogy már magunkba
kelljen néznünk.Ez jellemző az emberre,kívül keresi a hibást,pedig ott
kint csak tükrök vannak.
Egyetértek! Szerencsére a közeli és a távolabbi környezetemben kevés olyan ember van, aki mindig
csak kívülálló okokban keresi saját szerencsétlenségének okait. Viszont kettő van, aki soha nem nézne
magába, ezek ketten ki is készítik a körülöttük lévőket a sorozatos számonkérésekkel. És minél inkább
tudják, hogy ők a hibásak valamiért, annál nagyobb hangerőre kapcsolva, hibáztatnak másokat. Utálom,
és egyben nagyon nevetségesnek tartom kívülről szemlélve. Szegény ártatlan bűnbakok!
cicus írta:Jó hogy még a felénél tartunk,
de mégis alig várom a végét! Ez ellent mond egymásnak mégis így érzem
Gyönyörű napot Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy te is ennyire élvezed a sorit! Olyan más, mint a többi! Tudom, azt fogod válaszolni,
hogy "csak nyugodtan, megvárunk", de a héten a sulis dolgaim miatt kicsit lassabban haladok, de igyekszem!
Szép hetet kívánok!Az őszinte ember: