Köszönöm szépen neked a 27. rész feliratának a fordítását.

Izgalmas, pörgős és tele érzelmekkel rész volt.Még van vissza 9. rész lehet, hogy lehet ennyi izgalmat elviselni?
Szép napot kívánok Marcsi

alexa82 írta:Huu micsoda meglepetés így kora reggelköszi Ritu!
Jóbi Éva írta:Köszönöm Rituska ! :flower![]()
1: Egybe és maratonba.
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon Szépen Köszönöm Az újabb részeket .Egyre izgalmasabb és érdekesebbek a részek ,szinte el sem kezdem nézni és már vége van a filmnek .Most már tényleg kezdek meg világosodni ,a hogy mondtad és az ABC-vel is kezdek tisztába lenni ,de vajon mért az ABC-után választottak neveket ,vagy már volt róla szó ,csak elbambultam ? Nagyon szeretem a két szerelmi szálat ,egy kicsi romantika kel az izgalomba .Szép és csinos ez a Póker arc ,nagyon szeretem a karakterét .Várom a további részeket ! Szeretettel Erzsébet !![]()
![]()
![]()
Gabóci5 írta:Ritám! Volt egy kis feszültség, hogy JX melyiket választja megmenteni, de nem volt kétséges. Civakodás a bandán belül? Ilyen mindig van, ha valami balul sül el, de úgy látszik nem volt mindenki beavatva. Az tuti, hogy A -nak köze volt az 5 évvel ezelőttiekre. Végre a sejtésemre fény derült.!? Még vannak és keletkeznek is kérdőjelek a múlttal és a jelennel kapcsolatban. A megnyugtató ellenpólus a romantikus szál.
A doki besokallt!
Ennek a törött számlapú órának még szerepe lehet a jövőben?
gyomar írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen neked a 27. rész feliratának a fordítását.![]()
Izgalmas, pörgős és tele érzelmekkel rész volt.Még van vissza 9. rész lehet, hogy lehet ennyi izgalmat elviselni?
Szép napot kívánok Marcsi
szilagyongyi írta:Sziasztok! Ritám köszönöm a huszonhetedik rész fordítását.![]()
Mindig utáltam -a vízbe estek kit mentenél meg először- féle kényszerítéseket. A csapda egy gonosz játék volt, amit A nem egyedül játszott.
Sejtésem van.Spoiler: mutasd
HanChen annyira szereti JinXit, hogy azt Xu SiBai el sem tudja képzelni.![]()
![]()
Ja. A dokit csak zuhany alatt-után kéne mutogatni.![]()
Szép napot kívánok Mindenkinek!
cicus írta:Sikerült meg is néznem és tényleg már hibáznak egyre többször a pszichopata
gyilkosok, nem bírják elviselni,ha nem ők irányítják az eseményeket,ezért egymásnak ugranak.
Mindenesetre S most kilép a háttérből,de nekem nagyon furcsa a doki megmenekülése is, ez már
spoileres lenne ha kifejteném.Így nagyon várom a további részeketna persze ez eddig is így volt!
Csodás estét ma is ezen a különleges Teliholdas napon
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a 27. rész feliratát. Megnéztem és ,,,,,, fura volt a Doki meséje a megmenekülésről de az utolsó képkockákban......
Igen várható volt, hogy ki a főnök.
Akkor most nyugodtan várom a folytatást.
B.Marika írta:Szia Rita! Nem volt nyugodt rész ez sem! A doki tényleg egy zseni, simán kiszabadította magát. Jól megjegyezte a verssorokat.Nincs teljes bizalom a bandatagok között, R titokban szervezkedett a vezérrel. De ki lehet a vezér?
Köszönöm szépen a fordítást, várom a következőt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég