és már majdnem minden olyan, mint régen.

MinGi írta:Köszönöm a válaszodat. Valamiért nekem az rémlett, hogy később is tartalmaz időhatárt.
Kata58 írta: .. így nem kerülsz problémába ha nem töltesz le túl gyakran. Jó filmezést, letöltögetést.
Kata58 írta:Nem tudom van e olyan közöttetek, akinek nem igen akar visszatölteni az utorrent, de most már hetek óta 14 sor barna, és még ne is tudom merjem e törölni, mert még nem töltött vissza! az ismerősöm nem találja mi lehet a gond...alapból mindnek zöldnek kellene lennie, de amig barna nem tud visszatölteni..aish...![]()
![]()
![]()
Rita írta:Kata58 írta:Nem tudom van e olyan közöttetek, akinek nem igen akar visszatölteni az utorrent, de most már hetek óta 14 sor barna, és még ne is tudom merjem e törölni, mert még nem töltött vissza! az ismerősöm nem találja mi lehet a gond...alapból mindnek zöldnek kellene lennie, de amig barna nem tud visszatölteni..aish...![]()
![]()
![]()
Kata! Nekem nem utorrentem van, de amíg az volt, nekem is csinált ilyesmit.
Én azt próbálnám meg, hogy az utorrentból kitörölném a fájlokat, de a gépen
érintetlenül hagynám. Aztán felmennék az AvistaZra, és újból beindítanám a
letöltést (a kitöröltekét). Mivel már a gépeden vannak, nem töltené le újból,
a fájlokat, csak ellenőrizné a gépen lévőket, és máris seedbe állna. Talán ez
működne. Mintha úgy emlékeznék, hogy régen ez célravezető volt.
Jó éjt!
Hearing írta:Szia http://azsiaekkovei.hu Vannak feliratok de kodival hogy tudom nézni? Van valahol sub repo zip?
Köszi várom a válasz
Rita írta:Hearing írta:Szia http://azsiaekkovei.hu Vannak feliratok de kodival hogy tudom nézni? Van valahol sub repo zip?
Köszi várom a válasz
Kedves Hearing! Én sem értem a kérdésedet! Az ázsia ékkövein csak feliratok vannak fent,
a videókat külön meg kell szerezni hozzájuk.
Itt nálam minden filmnél, és a legtöbb sorozatnál letölthető a felirathoz passzoló videó is.
ha letöltötted mindkettőt, már nézheted is!
Szép estét!
Rita írta:Épp most írtam az egyik társunknak erről a fb-on a Hungarian Dorama Club csoportban:
"Anna, ha addig sem kezdi el senki a fordítását, amíg befejezem a Memory Lostot,
akkor elkezdem nézni, és ha tetszik, szívesen lefordítom, amúgy is ez volt a szándékom
korábban. Akkor azért dőlt dugába, mert a vikin leszedték az előzetesen feltett öt videót,
és négy rész angol feliratát. Egy ideig vártam, hogy hátha folytatják a fordítást, aztán
feladtam, és töröltem a tervezettek közül. Aztán láttam, hogy újra kitették a vikin, és hogy
be is fejeződött a fordítás, de biztos voltam benne, hogy valaki lecsap rá, és megcsinálja.
Emiatt nem is foglalkoztam vele. Amúgy is épp a My Sunshine-t fordítottam gőzerővel,
nem lett volna időm rá. Nem tervezem be, de ha szabad préda lesz még, mire odajutok
hozzá és tetszik is, akkor szívesen lefordítom."
Szilvia333 írta:Csak suttogva mondom,hogy a My Golden Life -t is abbahagyták ... Park Shi Ho --- hosszú idő után ...hüp,hüp![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 36 vendég