f.ági írta:Sziasztok!
Hú, végig olvastam a gondolataitokat. HÚ, meg ha! Ja, és Brrr.
Én ahogy vége lett a 23. résznek arra gondoltam, hogy akkor most tömeghipnózis jön, olyat úgysem láttunk még.Kukkolást úgy döntöttem elfelejtem, mert akkor lelövöm magamnak a poént. Bár nem tudom meddig birom ki.
Nekem a prof változatlanul nem szimpatikus. A kockás öltöny viszont úgy állt rajta, mintha ráöntötték volna.
Rita, mennyire igazad van abban - pl. rá a gyűrű -, hogy ha ismételten megnézzük olyan apró részleteket tudunk megfigyelni, amin akkor simán átsiklottunk.
alexa82 írta:Sziaztok!
Újra elolvastam a kommenteket hátha Ritu vmi kis infót rejtett el a kommentjeibe![]()
Találtam is egy képet amit Ritu tett ki
Spoiler: mutasd
lizzismith írta:Megint agyaltam. Nem tehetek róla, de folyamatosan a megoldás jár a fejemben.Spoiler: mutasd
annamama írta:.....Visszakerestem a képet a harmadik oldalon ,emlékeztem is rá de akkor mikor ezzel a képel találkoztunk én csak arra gondoltam diszlet a plakát kép beálitásához.....most már másként nézzek rá és a kisordog egyre jobban kopogtat.....tobb mint gyanus a Doki és ugye a megérzés még csak megérzés de szinte kiabál a fullembe hogy bizony a Doki és buszkélkedik egy betuvel....bizony, bizony...na és mivel ma ujra nézztem az utolso feliratos részt és természetesen a kovetkezot és a kovetkezot......vagyis két rész kukucskálását bevallom.....huhaaa és ejhaaaa lesz ez a két rész de nagyon -nagyon huhaaa Anna
Kata58 írta:Tényleg elkezdődött az őrület...csak kapkodja az ember a fejét hogy most mi van. Hihetetlen, hogy a meg nem értettség ilyen rossz oldalra állíthat valakit. Ez a fajta hipnotizáció valami félelmetes. Valószinű kell hozzá egyfajta zaklatottság ami megnyitja az ilyenhez az ajtót, de persze kell ehhez a profi sugalló !![]()
![]()
![]()
az emberi elme tényleg nem ismer határokat, főleg a sátáni befolyás alá kerül. kaptunk egy mini holokausztot, de a java még hátra van...egyenesen félelmetes és egyben izgalmas az előzetes bejátszás alapján. A számítógépes megjelenés és kommunikációtól még most is áll a hátamon a szőr, olyan félelmetes volt. A prof. learatta a gyümölcsét cselekedeteinek. DE és ez nagyon de szöget ütött fejembe főhősünk mondata..hogy talán nem ő..hát...
Nagyon tetszett Majom és a növérke minirománca is, érik a helyzet ..A küldetés helyszínén az a szobor ami igazából valódi ember...brrrrr. HC. Nagyon komoly életveszélybe fog kerülni, mert a bosszúállás nem maradhat el. és ha jól láttam a bejátszásból kapunk egy majdnem BAW -os metrós jelenetet is Hú...izgalmas izgalmas..mire azt gondolnád hogy na eggyel előrébb vagy, kiderül, hogy távolabb vagy mint indultál bizonyos tekintetben. Na és közben bővűl az ÁBC-nk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marika58 írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az eddigi részek fordítását. Eddig csak gyűjtögettem, aminek két oka volt, az egyik, hogy szeretek egyszerre több részt megnézni, a másik pedig, hogy el kezdtem a Rookie Agent Rouge-t nézni, és ez egy olyan izgalmas sorozat volt, amit nem lehetett abbahagyni. Annak idején, amikor fordítottad, úgy gondoltam, hogy a kémtörtének nem igazán az én világom, de erre rácáfolt ez a sorozat. Nagyon köszönöm, hogy a feliratoddal megnézhettem.
Erzsike54 írta:Kedves Rita Nagyon szépen köszönöm a Feliratokat ! Azt hittem már nem lehet fokozni de egyre izgalmasabbak a részek és azt hiszem kezdek meg világosodni .Bevallom egy kicsit utána néztem ,azt gondoltam eddig nem volt gondom az ABC-vel de a mostani részek feladták a leckét számomra .Hú majd nem rosszul lettem mikor a Pókerarcot meglőve találták ,tudod ő az egyik kedvencem .Nagyon örülök hogy egymás iránt érzett bizalmuk töretlen ,így van egy biztos pont a sorozatban ,mert a többieket még egy kis rejtély övezi .Köszönöm a fordítást ! Szeretettel Erzsébet ! Majdnem elfelejtettem Köszönöm a The Queen of Sop feliratait nagyon sokan ajánlották ideje megnéznem azt is !
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részt gyorsan meg is nézte.
Egy gondolat jutott eszembe az ŐRÜLT az Örült is marad. És igy könnyű volt bekerülnie az ŐRÜLTEK csapatába.
Profeszorunk is az nem kell sajnálni, a hiusága fontosabb volt mint hogy a normális úton maradjon. Az apja figyelmeztette.
Jól eljátszotta a saját halálát mert szerintem nem halt meg. Akit találtak jó mese. Doktorunk meg előadta magát megint, nem hiteles számomra továbbra se. De majd kiderül Ő melyik betű lesz.
Az, hogy egy vegyi üzembe meg olyan könnyen meg lehet hekkelni a rendszert az csak szomorú.Spoiler: mutasd
Persze tudom ez csak egy film, de tudjuk az élet néha jobbakat ír mint amit "kitalálnak" .
Azon is elgondolkoztam ( ujranézve a régebbi részeket) hogy BJX miért bízik annyira meg a Dokiba mi történt közöttük régebben mert mind a ketten benne voltak szerintem az öt évvel ezelötti eseményekbe.
Na lehet megint találgatni. Direkt nem nézem előre igy csak nyugodtan várom a folytatást.
![]()
![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 24. rész feliratának a fordítását.![]()
Nagyon izgalmas rész volt, és az előzetes még további intenzív bonyodalmakat ígér. Sajnálatos, hogy ennyi meg nem értett ember van.
Marcsi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég