leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!
Szívesen!

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb két részt még este megnéztem, de aludni kellett rá, hogy írjak neked.
Összességében ki kicsoda és kia az aki skrizofén ( kettős személyiségü) hát el lehet gondolkozni és találgatni, és hogy miként fog folytatódni.
Nekem a doki nem tiszta továbbra is, az hogy milyen foglalkozást válalszt valaki magának ez látszólag magánügy de nem mert ez is pszihésen programozott, Aki orvos főleg sebész, boncnok az másképpen érez mint a többi ember.
virag1 írta:A hipnotizálás ez a fajtája amit a Professzor művel, számomra továbbra is a nem hihető kategóriában van. Csak abban az esetben lehet ilyen szinten hipnotizálni valakit ha már előtte találkoztak és akkor sikerült neki hipnotizálnia az illetőt és kódot ültetettni belé. Ez lehet egy szó , egy gesztus.( De utána is olvastam, megfeleő oldalakon, nem lehet mindenkit hipnotizálni)
Ami fura volt, hogy BJX hagyta hogyta a Professzsort Pókerarcal együtt mikor tudta, hogy árthat neki, akkor miért nem a közelből figyelik hogy mi történik. Utána az üldözés......na hagyjuk.
virag1 írta:Han Chen szerintem sokkal élesebben lát mint BJX, néha kicsit elszálltnak látom a saját tudása iránt nincs benne alázat. Ha "olyan " okos vagyok azzal nem kérkedem. csak figyelek mert hiába jók az érvelései ha a cselekedetei néha nem ezt tükrözik.
BJX meg fura, hogy a Dokit nem utasítja határozottan helyre hogy ne főzzön a továbbiakban neki mert más a felállást, Ezzel becsapja a barátjának tartott embert is.
virag1 írta:Spoiler: mutasd
szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonkettedik-huszonharmadik rész fordítását!![]()
Prof és JinXi csatája micsoda elmejáték volt!Spoiler: mutasd
Éberhipnózis. Megtudtuk, hogy ez alapvetés kriminálpszichológuséknál. Vagy csak a két legjobbnál? Ügyes volt JinXi, tudta, hogy nem győzhet, szép kis egérutat épített magának.
Tetszett a sok okosság ellenszere, a régi jól bevált nyomozó trükk, a hamis bizonyíték, amit HanChen, és JinXi odatett. Az ártatlan csak értetlen, a bűnös ráveti magát, és megvan.Spoiler: mutasd
HanChen féltékenysége messze egészséges, az ellenszere pedig wowww!!!!!!![]()
Szép hetet kívánok!
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 22-23. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi
lizzismith írta:Újra nézem, hogy megvilágosodjak. Most tartok a 16. résznél. És.....
Spoiler: mutasd
Rita írta:Reggel folytatom! Jó éjszakát kívánok Mindannyiunknak!
Ma reggel az iskolám mögötti parkban:
cicus írta:Szia Rita!
Hirtelen annyi minden közbe jött nekem,így csak ma tudtam megnézni
az utolsó két részt.Nem akartam későn este,mert tudtam itt nagyon kell
figyelni.Nem is tudom mit mondjak,mert eddig is tetszett nagyon,de most
egyre jobban le vagyok nyűgözve a profilozás szenzációs volt és JX sakk
játéka a proffal nem különben és ez a rendező munkáját is dícséri![]()
Több dologra is fény derült pl.a feltárt sírgödör melletti kövön a jel,arra
hívta fel a figyelmüket,hogy a gyilkosok ABC tagok.Már nem is kombinálok,
csak élvezem milyen jól megírt történet ez,csak ámulok és gondolom,ez
lesz végig.A párocskánk pedig tündéri és nagyon bírtam az akrobatikus
mutatványaikat akár az autóba beülésről,akár az ágyról volt szó.Azért a
dokit is letesztelte és tényleg olyan mintha őszinte lenne,vagy nem emlékszik
a múltra vagy majd kiderül egy nagy "csavarral"az igazságPersze megint
egy izgalmas pillanatnál lett vége.Szépen kivárjuk,csak nyugodtan tedd amit
kell
A Napkeltéd pedig gyönyörű volt!
B.Marika írta:Szia Rita! Kétszer néztem meg a 22-23. részt! A prof. gyűrűje nekem is ismerős volt. Nem semmi ahogy hipnotizál, már ha létezik ilyen egyáltalán. Minden esetre hitelesnek tűnik és milyen dolgokat művel. Azon gondolkodtam közben én hagynám-e magam? Úgy gondolom ellenállnék, de lehet,hogy mégsem, komolyan kipróbálnám. A dokit nem tudom elengedni, lehet, hogy mellé fogok de kitartok mellette, továbbra is, bár JX szerint "Ő? Tuti, hogy nem gyilkos". Majd kiderül!
Köszönöm a fordítást és türelmesen várom a folytatást!![]()
Köszönöm már jobban vagyok!!!
annamama írta:Kedves Rita Koszonom az uj részeket ,hát nem semmi ez a sorozat az biztos,én csak lecovegelek a Dokinál és csak nem tudok engedni abbol a megérzésembol hogy itt a végén o lesz a nagyágyu és ugy érzem neki is lesz elobb vagy utobb egy betu jele ,igaz ez csak az én megérzésem de mond miért nem tudok ettol a megérzéstol szabadulni már a sori kezdetétol...azért hogy orokké hullák kozott van az nem mentség semmire elvégre patologus ez a hivatása ,ezt választotta ,lehetett volna akár gynekulogus is.....na nem ? vagy bármi más...... és mikor a kis plátoi szerelme kijelenti hogy o a Doki nem gyilkolna ,vagy nem lehetne gyilkos..... háttttt ....na de várjuk ki a végét hogy ki lesz ugyan itt valoban az aki a szálakat mozgatja...De a bevezeto képsorokban az a fiatal kis festo az szerintem a Doki ,és már ott is szerelmes a csajba hisz ot rajzolja és gyonyoruen...ugyan mi torténhetett vele hogy ilyen lett mint amilyen lett...de ez csak az én agyamban kattog igy ...na de majd szép lassan minden kiderul.....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég