Memory Lost (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (20/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 18. 6:19

A héten eddig minden összefogott ellenünk. Minden nap volt valami, ami miatt
nem tudtam haladnia fordítással. A 21. részt fogom befejezni, ha hazajöttem,
és utána ki is teszem, mert annyi izgalom van benne, mint máskor két részben.

A kérdőjelek sokasodnak, az események jól összezavarnak bennünket. Jó lesz!

Szép napot Mindannyiunknak!

Pár napja fotóztam:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 18. 14:11

Kedves Rita...én már jó beleszaladtam a sorozatba, és esem egyik ámulatból a másikba! Na és beigazolódott a sejtésem, a szereplők bajonettbábúvá válásának okáról. De kapunk olyan kedves romantikát..jó lesz majd a fordítással újranézni minden részt. :D
Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen, amiért nem tudsz kettőt hozni, örülök minden sornak ami érkezik, és egyébként a tempódat ismerve, biztosan belehúzol ahol és amikor lehetőséged lesz rá- Addig is csemegézünk! :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
ez a kép most mindent visz változatlanul! gyönyörűség! :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 18. 18:53

Jó szórakozást kívánok a 21. részhez!

Jó sok kétség felmerül Han Chen egykori kollégáiban, amikor meglátják Su Miant.
Lehet, hogy a mai részben végre megismerjük K-t? A Doki többször is rosszul lesz.
Lehet, hogy tényleg kell a nagyobb ágy!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (21/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 18. 19:01

Köszönettel vittem! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 18. 19:10

Rita, Köszönöm szépen! :littlehearth:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. január 18. 19:46

Szia Rita,

Nagyon hálás vagyok az új részért, és ne érezd magad rosszul amiért nem tudtál két részt hozni, hisz mi már ennek az apróságnak is örülünk. :-* :x
Sajnos ma már nem lesz időm megnézni, és lehet holnap sem, így még az is lehet, hogy előbb fogsz te végezni az új rész feliratozással, mint én a megnézéssel. :( :)

De köszönöm!!!!! :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 18. 19:53

Megismertük egyik ellenségünket, és a mieink milyen hamar kiszúrták hogy mentálisan beteg.. Érdekes volt a volt barátok viselkedése az állítólagos volt barátnő halálát illetően..majd ki kell deríteni ki az igazi, ki a hamis. A tömegsír is rémes volt, gyanítom több minden kiderül majd, mert hogy nem szokványos halálesetekről van szó az is nyilvánvaló. :-o
viszont élveztem HC, ruhavásárlási akcióját, olyan aranyosak voltak. Várom a további bravúros csavarokat!
Á! Amikor összeérintették lány pici chipjét a másikkal a doki nagyon rosszul lett. Vagyis ő is be van chipezve.. :-q magyarul ő a másik fekete bárány.. :-o :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 18. 19:57

Szia Rita!
Köszönöm nagyon ,nagyon a 21. részt.Már nézem is ,mert nagyon kíváncsi vagyok.
Csodás estét és jó pihenést a sok munka után :x O:-)
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. január 18. 20:21

Szia Rita!
Hálásan köszönöm neked a 21. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Marcsi :)
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 18. 21:00

Kedves Rita !

Köszi a 21. rész feliratát. ( az élet néha átirja az elképzeléseinket) Örülönk, hogy felteszel részekete mégha egyenként is.
A dolgok mindig úgy jó ahogy történek.
Érdekes volt ez a rész is.
Nekem fura volt. hogy Dumagépet a Prof ilyen hamar "hipnotizálta " vagy igen vagy nem vagy már régebben is. igy azért nem lehet mindenkit hipnotizálni. Főleg nem egy rendőrt aki " jobb képzésnek" van alávetve.
Hogy a Prof se komplett az biztos az már abból látszott ahogy precizen pakolt az előadóteremben, mindennek megvan a maga helye!!!!! Valószinű Ő az egyik fő zakkant.
Fura volt Han Chen barátai, akik hazudoztak de ki tudja, E miket mesélt nekik és Ők meg benyelték a hazug dumát. Amit mondtak az pont E-ről szólt evégre Ő volt aki a gyilkolósok kozé került.
Az hogy DNS tesztet csináltak az állítólagos elhunyt barátnőről, az meg bla bla bla evégre itt vami teljesen másról van szó de még nem tudjuk pontosan miről.
A doki meg mint az őrült dolgozik, de vajon miért mit tett vagy nem tett meg időben vagy Ő is be van drótozva a gyilkolósok által???
Tényleg nagyon izgalmas. Közben jó, hogy szerelmeseink nem adják fel és örülnek egymásnak.
Köszi mégegyszer és várom a folytatást.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2018. január 18. 21:07

Köszönöm szépen Rita a részeket.
Elmaradtam mindennel mostanában.
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2018. január 18. 21:10

Rita! Köszönöm a 21. rész feliratát.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 18. 21:46

Szia Rita!
De jó, hogy van már 21. rész is. Fürdés és már nézem is.
Az előző két részről:
A 19. végén a csip totálisan meglepett. Kérdés, hogy mikor is került oda? Na és mi van rajta?
Anyecska leírása a betegségről félelmetes volt.
Jól gondoltam, hogy a névvel valami gond van Bai Jin Xi esetében. Kiváncsian várom mi lesz a mai részben.
Nem voltam valami szószátyár, de nagyon a fáradság kezd győzedelmeskedni rajtam ma.
A köszönöm majdnem lemaradt!! :-)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 18. 21:53

Szia Rita! Jó rész volt, sok minden történt! A professzor érdekes figura, amikor a vizet emlegette a megjelenésekor éreztem,
hogy a víz fő szerepet fog játszani. Nem tudom megmagyarázni miért volt ez a gondolatom. Úgy gondolom a prof. is benne van csapatban. A barátok viselkedése is furcsa, nem teljes a kép. A dokira továbbra is gyanakszom. A prof. is ismeri. A holtestekről is keveset tudunk, gyakorlás közben haltak meg, vagy meg kellett halniuk! Gondolom majd kiderül.
Én tegnap a 15. résztől újra néztem, meg kellett tudnom kit takar az egyenruha!
Köszönöm szépen a fordítást, várom a következőket! :littlehearth:

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2018. január 18. 22:37

Kedves Rita! Köszönöm szépen a 21. részt.
Valóban kettővel is felért.Várom a folytatást a tömegsír miatt és a prof.miatt is.Elmentek egymás mellett a boncdokival,de a dokinak nem volt ismerős a professzor.Inkább az agya a nászutasokon járt. :ymdaydream:
Üdv. Nagyi :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 5:46

Kedves Kata, Marika, Brigi, Cicus, Marcsi, Virág, Ildikó,
Anyecska, Ági és Nagyi!

Nagyon szívesen a 21. rész fordítását! Nagyon igyekeznék, mert amint látjátok,
még mindig fokozzák az izgalmakat, és hol vagyunk még a tetőfoktól!

Na, itt nem akarják elhitetni velünk, hogy felnőtt emberek csak a kézfogásig jutnak
el a házasság előtt. Han Chen ágyba vetődése egy focikapus becsületére is válhatna:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 5:51

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Nagyon hálás vagyok az új részért, és ne érezd magad rosszul amiért nem tudtál két részt hozni, hisz mi már ennek az apróságnak is örülünk. :-* :x
Sajnos ma már nem lesz időm megnézni, és lehet holnap sem, így még az is lehet, hogy előbb fogsz te végezni az új rész feliratozással, mint én a megnézéssel. :( :)

De köszönöm!!!!!

Szia Brigi! Nem érzem magam rosszul, és azt is tudom, hogy senki nem sürget, magamat
kivéve. Szeretnék visszatérni az eddigi tempómhoz, de most meg jön az első félév zárása,
ezért lesz egy kis megtorpanás megint.

Jó szórakozást kívánok hozzá, bármikor is sikerül megnézned!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 6:05

Kata58 írta:Megismertük egyik ellenségünket, és a mieink milyen hamar kiszúrták hogy mentálisan beteg.. Érdekes volt a volt barátok viselkedése az állítólagos volt barátnő halálát illetően..majd ki kell deríteni ki az igazi, ki a hamis. A tömegsír is rémes volt, gyanítom több minden kiderül majd, mert hogy nem szokványos halálesetekről van szó az is nyilvánvaló. :-o
viszont élveztem HC, ruhavásárlási akcióját, olyan aranyosak voltak. Várom a további bravúros csavarokat!
Á! Amikor összeérintették lány pici chipjét a másikkal a doki nagyon rosszul lett. Vagyis ő is be van chipezve.. :-q magyarul ő a másik fekete bárány.. :-o :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Emlékszem, amikor először néztem a sorit, mennyire elcsodálkoztam azon, amit
a barátok állítottak. Elgondolkodtam, ha már kiderült, hogy HC tud Su Mian létezéséről, miért
hazudnának tovább neki? És ha nem hazudnak? Akkor mi van? Most meghalt SM, vagy él? Bűnöző
vagy nem? Teljesen összezavartak! De jó lesz, ahogy folyamatosan derítik ki mi az igazság!

Bírom az összeesküvés elméleteket! Jó olvasni, amikor fején találjátok a szöget, és jól
szórakozom a téves elképzeléseken. Egy biztos, a Doki nem maradhat ki a találgatásból. Mi lesz
a vége vajon?

Nagyon szívesen!

Hát ez is jó kérdés! Nem tudom, észrevettétek-e, hogy Jin Xi egy rendőrakadémiát látogatott meg
meg az első részekben (ahonnan a fényképet is ellopta), aztán meg amikor kiderült, hogy Su Miannak
hívják, az is kiderült, hogy nem arra a rendőrakadémiára járt, hanem a Gong An Egyetemre. Hogy
lehet ez? És egyik helyen sincs nyoma!!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 6:09

cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm nagyon ,nagyon a 21. részt.Már nézem is ,mert nagyon kíváncsi vagyok.
Csodás estét és jó pihenést a sok munka után :x O:-)

cicus írta:Most ahogy itt olvastam a hsz-et,az ugrott be,hogy
talán a nagy titkolózásnak Han családja és kollégái részéről,köze
lehet a lány szüleinek halálához,valamiképpen kapcsolódhat hozzá.
Ez is egy intuíció,de most leírtam,mert ez nem hiszem,hogy spoileres :)
Szép napot Mindenkinek

Szia Cicus! Nagyon-nagyon szívesen! Remélem, tetszett!

Nem spoileres az elképzelésed, és némi igazság van is benne, de csak nagyon
apróka. Erre még azt mondanám, hogy "hideg".

Szép pénteki napot kívánok!

Már megint hipnózis!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 6:21

gyomar írta:Szia Rita!
Hálásan köszönöm neked a 21. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Marcsi :)

gyomar írta:Nagyon szépen köszönöm neked a 19-20. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Sok mindent megtudtunk a legfájóbb a kis barátnő 20 éves szerelme, tönkre tette saját és mások életét ezzel a mániákus ragaszkodással. Sajnálatosan bele is halt, mert számára nem lehetett más megoldás. Han emlékeinek az elfeledésében valószínű, hogy sokkal többen kell, hogy legyenek, szülők, barátok, kollégák, de miért? Mit ártott ez a kislány, hogy mindenki összefogott ellenük?
Han szerelme és a múlt előásása nagyon megható és tiszteletre méltó, édesek együtt, tetszenek a közös jeleneteik.
Szép napot kívánok mindenkinek.Nálunk szakad az eső. Marcsi :)

Kedves Marcsi! Mindhárom részt nagyon szívesen!
Egyetértek veled! Ez a lány amíg élt nem volt boldog. Csak a rögeszméjének élt, és a betegsége
nem hagyta, hogy kilépjen a saját maga alkotta képzeletvilágból. De azért arra volt alkalma, hogy
mérgeket keverjen.

A 21. részben még tovább bonyolódik Jin Xi-Su Mian helyzete. Szörnyű dolgokat állítanak a kollégák.
Ráadásul az egyik az aktákat is olvasta, mielőtt eltüntették volna. Ki hazudik? A két barát nagyon
szereti Han Chent, meg szeretnék védeni. Han Chen meg szereti Sun Miant, őt akarja megvédeni.
Mi van itt már????

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 19. 6:49

Folyt. köv., ha hazajöttem!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Tegnap reggeli kép, az iskolám emeleten lévő tanári szobájából fotózva. Mintha reflektor
világítaná meg a református templomot, pedig a felkelő napocska fénye az:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. január 19. 9:12

Szia Rita! Kicsit el vagyok maradva, csak most szedtem le a 21. részt, köszönöm szépen a fordítását. A kommenteket nem olvasom el, csak ha megnéztem.
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2018. január 19. 11:23

Köszönöm a 21. rész feliratát!
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. január 19. 14:22

Ebben a részben van kérdőjel bőven!!! :-?

Itt az egyik.

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. január 19. 21:37

Kedves Rita Koszonom a 21 rész forditását most nézztem meg és még melegében irom is...Egyre jobban szeretem a mi kis szerelmeseinket ,hát igen egészen más csokot láttunk mint amit megszoktunk de a világitási technikájuk sem piskota na de minden egyutt és persze ok is csodálatosak voltak.....olyan igazi ...igazi belevalo két fiatal aki nem pirul el ha meglátja a másikat kicsit lengébb ruhában vagy a nélkul...:)...Hogy a kollégái kigyot -békát beszélnek a kis kriminál psychologus nyomozorol...na az majd kiderul mi abbol az igaz ha igaz egyáltalán...azért folytatodik a sori mi pedig azért nézzuk ide szogezve a számitogéphez , koromrágta izgalmak kozepedte...:)...A profeszor nem kicsit de nagyon is gyanus,sot tobb mint gyanus !!!A két kedvenckémet csak a kiváncsiság vitte az eloadoterembe ??? ...valahogy hihetetlen hogy pont a dumagépet választotta a prof...gyanus...roppant gyanus ! A patologusunk nekem elso perctol fogva gyanus de most valahogy ugy érzem o is manipulálva van ,chipje az biztos van ugy gondolom bár gondolni lehet .....de majd megtudjuk lassanként ezt is.Mikor a folyoson találkozott a proffal mint egy zombi ugy ment el mellete....szoval ott az utolso képsoroknál egyre jobban volt egy olyan érzésem hogy bár gyanusnak gyanus de lehet hogy valaki vagy valakik még agymosást vagy valami kodolt akármivel ami a chipen van irányitsák.......nem tudom miért de ez a chip dolog nem hagy nyugodni...:)...Hát ennyi telt tolem egy szuszra és nagyon várom a kovetkezo feliratodat.....:)....Anna .

Vissza: “Kína”