Memory Lost (online is nézhető)

chain

Re: Memory Lost (2016) (20/36)

HozzászólásSzerző: chain » 2018. január 15. 21:00

Üdv.
Köszönöm szépen a 19-20. részek feliratait.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 15. 21:16

Kata58 írta:Libabőr vagyok így is, meg úgy is! Az újabb gyilkosság, figyelemelterelésnek lett szánva, nem sok sikerrel. Stábunkon nem fog ki. De ahányszor meglátom a dokit kiráz a hideg. Nem örülök a közös munkának, mondhatni sűrű fellegeket érzek körülötte..csak nehogy tornádó legyen belőle.

Szia Kata! Én sem örültem egyáltalán, hogy berakatta magát a Fekete Pajzsba. Szegény így is
nagyon le van maradva, ezen már semmilyen áthelyezés nem segít. Hamarabb kellett volna
észbe kapnia.
Kata58 írta:Nagyon élveztem párosunk civódását, szakmai villongását amibe persze a romantika egy egy pillanata is megnyilvánult! Matrica levakarhatatlanul mint egy kitörni készülő vulkán!

Felemelő érzés, ha nem a megszokott klisék szerint alakul egy szerelem. Olyan jó nézni itt is, hogy
mennyire természetes az összetartozásuk. Egyik sem cicózik, belevetik magukat a boldogságba. De
jól csinálják! Su Mian sem kéreti feleslegesen sokáig magát... csak egy kicsit, aztán ő is benne van
mindenben.
Kata58 írta:Mekkora megrökönyödés amikor kiderül, kis zsenink segítségével, hogy ki a lány aki a mentőautóból kiszállt. T fejéből meg előkerült egy fontos bizonyíték. Kíváncsi leszek, hogy mikor kerül sorra, hogy mit tartalmaz! Míg írok is a hideg futkos rajtam, pláne hogy a doki boncolta.

Most jut eszembe, hogy az nem fog kiderülni, hogy Matrica mit keresett a halottszállítóban? Akart
valamit T hullájával kezdeni?
Kata58 írta:A csapat munkáját nagyon bírom, ahogy összedolgoznak. HC látszólag megcsinálja amit M akar, de aztán kiteríti a lapjait! Nem tudom ti hogy lesztek vele, de rajtam tetőtől talpig felállt a szőr, mikor megláttam a gyerekszobát. Jó hogy a másik helyszínere nem ment be, szerintem is fel akarta robbantani a lány önmagával együtt. A banda fehérhajúja hogy megsiratta a lányt, pedig ő nyírta ki...pedig a lány nem árulta volna el őket.

Matrica beteg volt a javából. Ez a mohó birtoklás, már gyerekkorában is benne volt. Jól elmondta,
mit csinálna HC-nel, ha az nem szeretné őt. Különben ezt olvastam a személyiségzavarban szenvedőkről,
amit Su Mian is elmondott az elemzésében, hogy pontosan tudják, hogy kell viselkedni, mit várnak el
tőlük, és világos pillanataikban azt is teszik. Jól tudják leplezni a betegségüket.
A fehérhajú, vagyis L, nagyon szerette a lányt, lehetett is látni, hogy a rózsaszirmokkal együtt, egy
gyűrűt is beledobott abba a kék löttybe, amiről nem tudom, hogy mi volt. De mint ahogy T, ő is a
vezérnek akar megfelelni, és érte, még a szerelmét is feláldozta.

Megyünk-megyünk be a sűrűjébe...

Kép
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. január 15. 21:25

Rita! Köszönöm ezt a két új részt. Már sok mindent elmondtatok előttem. Gratulálok a kriminálpszihológiai elemzés tökéletes magyarításához. Jin Xit/Su Mian lehengerlő előadásánál csak tátottam a számat. Párosunk egymásra találása mellett minden más jelenet eltörpült. Matrica kiiktatva. Vajon mit tartalmaz a chip amit T fejbőre alatt találtak? A rosszfiúk négyen maradtak, de csak hármat láttunk. Ki a negyedik? Téves amire már gondoltam? Azt mondta E HanChennek, hogy vigyázzon a környezetében lévőkkel. Izgi folyt.lesz.
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 15. 21:28

Szia Rita!
Gyorsan vége lett a két résznek! E már gyerek korában is idegesítő volt, borzalmas élete lehetett, azért is tudták beszervezni a bandába. A szerelmes pár cuki volt, jókat mosolyogtam rajtuk. A doktor fizurája szédületes, minden hajszál a helyén van. Nagyon figyelnünk kell rá, mindig ott van ahol nem kellene. Nem bízom benne!
Köszönöm a fordítást, nagyon vártam és tetszett amit láttam!!! :littlehearth:

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 15. 21:43

Kedves Rita !

Köszi az újabb két részt.
Érdekes volt, szrencsére rendőreink időben rájöttek Matricára hogy veszélyes és igy " tompitották " a kialakult helyzetet.
Matrica meg beteg volt, birtoklóan "szeretett" de nem, mert ez nem az. Sajnos itt a szülőnek kell észbe kapni és figyelni a gyerekére, hogy jó irányba terelődjön és ha beteg időben orvoshoz kerüljön.
Aranyosak Han Chen kolégái akik a maguk módján támoatják szerelmeseinket.
Örülök, hogy végre kiderült valódi kiléte BJX-nek.
Gondolom most az őrült gyilkolós csoport újra majd akcióba lép, kiváncsi leszek T halála utáni üzenete miben fogja segíteni a nyomozást.
Várom a folytatást és köszi a villlámgyors fordításért.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. január 15. 23:53

Szia Rita,

Köszönöm a részeket, már meg is lestem őket. :D Örülök, hogy akit már az előző részekben "E"-nek tituláltam, az a személy nyert, illetve amilyen befejezést neki szántam az is bejött. :D :D

Tetszett, hogy kaptunk Han Chen és Su Main múltjából egy kis ízelítőt, igazi kis tini románcot láthattunk, meg ugye bár kiderült ki is valójában Bai Ji Xi, olyan megható zárójelenet volt. Jó látni, ahogy egyre szorosabb a kapcsolatuk a főszereplőinknek, már most jóban, rosszban betegségben, egészségben összetartanak,( bár végül is eljegyezték már egymást), s végre nem azt látni, hogy a pszichopata nő ráveszi Han Chent valami kompromittáló helyzetre, amiből JXI lesz féltékeny és kalap-kabát távozik onnan, összetört szívvel. Na de szerencsére ez nem egy romantikus dráma, aminek végre valahára igazán nagyon örülök.

Kíváncsian várom, hogy a hátramaradt 4 betű még milyen fog meglepetést okozni, illetve az ő vezérükre is. ( bár nekem a doki még mindig piszkálja a csőrömet :D)

Mellék: Pont most olvasok egy könyvet, ami pszichopatáról szól, és a sorozatbeli lány ezt teljesen áttudta adni, bár igaz, hogy a könyvben nem a szerelme után érdeklődik, hanem más miatt, de aki erre a betegségre utaló jeleket mutatja az már az. S pont azon gondolkodtam el, hogy bárkire ránézhetek, akkor se fogom megtudni, hogy esetleg bántják vagy épp zsarolják és ez olyan rossz, hogy a könyvbéli főszereplő se tud mit lépni, mert sakk-mattot kapott.. és ha belegondolunk, hogy ez akár körülöttünk lévőknél is lehet ugyanez, elborzaszt.. Ooo.. nem is akarok inkább ebbe belegondolni/belemenni, mert még az élettől is elveszi a kedvemet.

Szó, mi szó most is élveztem minden pillanatát, az pedig külön öröm, hogy ilyen gyors és precíz vagy!
További szép estét!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 5:37

Erzsike54 írta:Köszönöm az újabb részeket ,nálam az előző két rész volt a favorit ,nagyon jó volt ,egy kis izgalom egy kis romantika .Valami azért nem világos nekem ???? azt gondoltam hogy valami akció közben sérültek meg és úgy lettek amnéziások ,s akkor együtt voltak .Most azt értelmezem ,hogy nem együtt érte őket a baleset .Lehet nem jól figyeltem ?! Milyen jól verekedik az orvos !? Azt hiszem még a részéről ér meglepetés minket ,bár a bejátszások az elején sejtetik velünk hogy nem egy kis pályás ő sem ! .Azt hiszem megyek gyorsan megnézem ,hátha meg világosodok .Még egyszer KÖSZÖNÖM Erzsébet !

Szia Erzsébet! Nagyon szívesen az újabbakat! Nekem is, és biztosan mindenkinek az előző
két rész a kedvenc, mert végre nem borzongtunk, hanem olvadtunk.

Már lehet, hogy meg is nézted az újabb két részt, amitől a megvilágosodást reméled, de
végül a Méregkeverő szavain sem lehet elmenni. Két dolgot mond Han Chennek, amikor az
rákérdez, hogy hogyan veszíthették el mindketten az emlékezetüket (ha belegondolunk,
valóban ritka véletlennek tűnik): talán azért, mert mindketten egy helyen voltak, és ugyanazt
a sérülést szenvedték el, vagy drogot kaptak. A drog szó megtévesztő lehet, de nem volt
lehetőségem a szövegben mást írni, mert annyira rövid mondatokkal beszéltek, és az angolban
is a "drog" szerepelt. De itt nem pusztán kábítószerről lehet szó, hanem olyan anyagról, ami
a szervezetbe juttatva amnéziát okoz. Ettől többet nem segíthetek egyelőre.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 5:39

f.ági írta:Rita! Fantasztikus vagy!
Köszönöm az új két részt! :-)

Szia Ági! Nagyon szívesen!

:flower1: %%- :flower1: O:-) :flower1: %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 5:48

cicus írta:Na azért nem késtem el nagyon,de annyira ügyes voltál,hogy már itt volt a két újabb rész.
Köszönöm szépen és alig várom,hogy lássam a fejleményeket,ezért töltöm is le a feliratot.
Remélem sikerült a fát bepakolnotok,eszembe jutott,hogy ma olvastam,egy ismerős aki
Svédországban él,azt írta hozzájuk is vitték a tüzelőt (fát) és ő kiszaladt egy pólóban és
papucsban,elmondani hova rakják le és közben bezáródott az ajtó és nem tudott bemenni,
a szállítók elmentek már és sehol egy szomszéd km-es körzetben.Na de mielőtt végképp
pánikba esett volna meglátta a telefonját az ablak párkányon,így tudta riasztani a férjét.
Amikor nagy a baj mindig ott a segítség :)
Szép estét :x

Szia Cicus! Te is ügyes voltál megint! Be van neked állítva, hogy kapj róla értesítést, ha érkezik
ide hozzászólás? Ha nem, így bekk beállítani, és ugyanezt lehet tenni más topikoknál is:

Spoiler: mutasd
Minden topik tetején, a legfelső hsz. felett, találsz egy pici csavarkulcsot. Kattints rá, lenyílik egy
ablak, majd újból kattints egyet a "Feliratkozás a témára" szövegre. Ekkor folyamatosan, addig
kapod az értesítéseket, amíg le nem iratkozol a témáról, amit szintén itt kell megejteni.

Nagy szerencséje volt az ismerősödnek! Néha nekem is eszembe jut, hogy egyedül vagyok itthon,
a telefont mindig kézközelben kéne tartanom, aztán elfeledkezem róla.

A fa felfűrészelve, és bepakolva!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Érdekes, hogy kínai sorozatot látunk, de előszeretettel használják benne a latin betűket. Gondoljunk
a fordítottjára. Egy magyar krimi sorozatban, kínai írásjelek szerepelnének mindenütt. Ha így lenne,
biztosan arra utalnának, hogy kínaiak lehetnek az elkövetők, de itt szó sincs hasonlóról:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 6:14

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám, nagyon ügyes voltál! Szerintem a hétvégén nem is aludtál :littlehearth: Hálásan köszönöm a tizenkilencedik és a huszadik rész fordítását. Meg is néztem, magába bolondított már annyira, hogy rögvest rávessem magam a kész munkádra. :-*
Figyeltem ám mindenre. A 19. rész elején azonnal vakfoltra futottam. A dokink fáziskése miatt csalódottan elszáguldott a kórházból, jókora olajfolyást hagyva maga után. Persze kombináltam, hogy elvágták a fékcsövét egy filmes klisével. Nem is értem, miért használják előszeretettel? Balesetet okozhat egy fék nélküli járgány, de meghalni nem könnyű ezzel a módszerrel.

Szia Gyöngyi! Mindig akkor haladok lassabban a fordítással, ha Su Mian elemez, már pedig a 19. részben
folyamatosan azt csinálta. Időm meg csak töredékekben volt, így csak cammogott a fordítás. A 20. rész
viszont kárpótolt a könnyű szöveggel. Így lettem készen estére.
Annyira nevettem az olajfolton! Arra az egyre épp nem kellett figyelni. Elképzelem, ahogy ülsz és várod,
hogy mikor veszi észre, hogy nem működik a fék. Legalább kicsit kilépett volna Peter Sheng árnyékából.
Bár nem tudom elképzelni, hogy rémüldözik.
szilagyongyi írta:XinJia született rögeszmés volt. Egy időben elkapott kezelés segített volna, kár, hogy senki nem figyelt oda.
JinXi Su Mian. Jól gyanakodtam egyrésze.

Én is arra gondoltam, hogy egy szem gyerek volt, mindene megvolt, "csak" a szülői figyelem hiányzott neki.
Nem hiába élte meg olyan mélyen az ABC szindikátusba való tartozást. Ott figyeltek rá, törődtek vele,
értékesnek tartották.

Jin Xi-Su Mian újabb kérdéseket vet fel: Ki volt Jin Xi?
szilagyongyi írta:HanChen. Izgultam, ilyenkor szoktak átmenni ostobába, de nem tette. Megmaradt a hekussága, nem esett érzelmi, se más csapdába, de a puska rosszabik végén nehéz volt Őt látni.

A klisé nem működött Han Chen esetében, pedig nem véletlenül izgultunk érte. Hasonló helyzetek félreértéseket
szoktak okozni más sorozatokban. Én épp azért szeretem nagyon SM és HC kapcsolatát, mert az nem ilyen.
Ahogy írtam még korábban, engem a Mosheng-Yichen párra emlékeztetnek.
szilagyongyi írta:Na ki a Vezér? Megtudtuk, hogy HanChen környezetében van. Én például senkire nem gyanakszom.

*-:) :-ss x_x :-o :-w
szilagyongyi írta:JingXi taxiba szál át, mert HanChen ágyat keres ;)) Hmm. Elég az, ami van. Talán bújócskázni akarnak? ;))
Olyan jól titkolják egymást! Mindenki tudja. ;))
Jó pihenést, sikeres hetet kívánok! :flower1:

Igazad van, Gyöngyi! Nekem is az volt az első gondolatom, hogy minek nekik nagyobb ágy, mikor legalább
négyen el tudnának aludni a mostanin, ha úgy hozná a szükség.

Nem is tudom, hogy hogy gondolta Su Mian, hogy megkéri Xiao Zhuant, tartsa titokban a kapcsolatukat.
Abban a srácban semmi sem marad meg. Cuki, meg lelkes, meg hű társ meg minden, de lepcses szájú!

Nagyon szívesen a feliratokat! Szép hetet neked is!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 6:27

Innen folytatom, ha hazajöttem. Szép napot Mindannyiunknak!

Meggyvágó az etetőben. Pár napja fotóztam:

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 16. 11:57

Szia Rita!
Elolvastam a hsz-eket és nem akarok most sem ismételni,így csak a beugrott 4 dolog
amin elgondolkodtam, az első a folt,amit Gyöngyi olajfoltnak vélt számomra a légkondi
vize volt ami ugye megállás után kifolyik és elgondolkodtam,hogy nem úgy néz ki az időjárás
alapján,hogy kánikula van,milyen fura is az agy,biztos nincs két ember akinek ugyanaz jár a
fejében,ha meglát valamit :) A másik természetesen az ágyméret volt,már akkor amikor
megláttam,azt gondoltam na ez aztán hatalmas még két embernek is ;;) erre nagyobbat
akar venni.Aztán amikor a pszichopata próbálkozott mindenféle módon ahogy más filmekben
is szokták azok akiknek nem viszonozzák az érzelmeit,Han Isten nem alkudott meg.Ennek
igazán örültem,mert annyira unalmas és hazug szerintem.A következő,hogy ki a vezér,hát
ezért gondoltam kukucskálnom kellene,de erős voltam,mégis jött egy érzés valakivel kap-
csolatban,pedig semmi rá utaló jel nem volt eddig,mégis ott motoszkál bennem.Ezért nagyon
kíváncsi vagyok,mert ahogy figyelem az intuíció soha nem hazudik én eddig még csak akkor
koppantam amikor felülírtam.Meglátjuk,remélem hamarosan.
Köszönöm,már kapok értesítést mindig tanulok valamit :ymblushing:
Csodás napot ma is :x
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2018. január 16. 16:33

Köszönöm az újabb részeket!
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. január 16. 19:27

....Szia kedves Rita koszonom az ujabb két rész forditását és bár rogton letoltottem ha nem is az elsok kozott mikor kitetted de csak most jutottam oda hogy megnézzem.Olvsaom a hsz at is mi is fog várni ezekben a részekben de tudom hogy nem fogok unatkozni.......puszi Anna...:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 20:21

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm ezt a két új részt. Már sok mindent elmondtatok előttem. Gratulálok a kriminálpszihológiai elemzés tökéletes magyarításához. Jin Xit/Su Mian lehengerlő előadásánál csak tátottam a számat. Párosunk egymásra találása mellett minden más jelenet eltörpült. Matrica kiiktatva. Vajon mit tartalmaz a chip amit T fejbőre alatt találtak? A rosszfiúk négyen maradtak, de csak hármat láttunk. Ki a negyedik? Téves amire már gondoltam? Azt mondta E HanChennek, hogy vigyázzon a környezetében lévőkkel. Izgi folyt.lesz.

Szia Gabi! Nagyon szívesen a heti kettest! Köszönöm a dicséretet! Nagyon igyekszem úgy fordítani,
mintha értenék is hozzá. Próbálok szakszerű lenni. Előtte elolvastam pár dolgot a személyiségzavarokról.
Ez a cikk nagyon hasznos volt számomra, mert rövid, lényegre törő, és jól érthető. A 19. részben több
mondatom ihletője volt a cikk:

Így van! A szép pillanatok nagy örömmel töltöttek el engem is. A következő részben folytatódik még a
20.-ban abbamarad közös jelenetük, és azt is fogjuk látni, hogy mennyire igyekeznek Han Chent a
rendőr kollégái, és Matrica lebeszélni arról, hogy Su Mian létezett, pedig tisztában voltak vele, hogy
együtt jártak. Ez egy újabb kérdés, hogy vajon miért?

Ki a negyedik? Még titok! Az az egy biztos, hogy izgi lesz a folytatás!

Sajnos ma nem volt időm belekezdeni a 21. részbe, pedig nagyon szerettem volna. Még ide a fórumba is
csak most jutottam el.

És még itt van ez a jel is! A guta megüt, mert nem emlékszem, hogy mi is sül ki belőle:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 20:48

B.Marika írta:Szia Rita!
Gyorsan vége lett a két résznek! E már gyerek korában is idegesítő volt, borzalmas élete lehetett, azért is tudták beszervezni a bandába. A szerelmes pár cuki volt, jókat mosolyogtam rajtuk. A doktor fizurája szédületes, minden hajszál a helyén van. Nagyon figyelnünk kell rá, mindig ott van ahol nem kellene. Nem bízom benne!
Köszönöm a fordítást, nagyon vártam és tetszett amit láttam!!! :littlehearth:

Szia Marika!
Megdöbbenve olvastam, hogy mennyi ember szenved valamilyen kóros személyiségzavarban,
és az ok örökletes, csak kisebb szerep jut a környezeti hatásoknak. Sokszor csak a közelükben
élők tudják, hogy baj van, akik felületesen ismerik őket, azok nem.
E is egyike volt ezeknek. Talán a szülei vagy a nevelésük nem is tehetett róla, hogy ilyen lett
az egy szem lányuk. De azért észrevehették volna. Bár a cikk azt is írja, hogy nem gyógyíthatóak.

Hát ez jó! A rezzenéstelen hajú doki! "Haja szála sem görbül". Látszik, hogy nem tud a kialakult
szerelmi helyzethez hogy viszonyulni. Tudja, hogy lecsapták a kezéről a szeretett nőt, és most
tanácstalan. Kiürült az élete, nincs kinek főznie.

Nagyon szívesen a fordítást! Örülök, hogy tetszett!

Nem tűnt fel senkinek ez a mondat? Fontos információ van benne:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 21:03

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb két részt.
Érdekes volt, szrencsére rendőreink időben rájöttek Matricára hogy veszélyes és igy " tompitották " a kialakult helyzetet.
Matrica meg beteg volt, birtoklóan "szeretett" de nem, mert ez nem az. Sajnos itt a szülőnek kell észbe kapni és figyelni a gyerekére, hogy jó irányba terelődjön és ha beteg időben orvoshoz kerüljön.
Aranyosak Han Chen kolégái akik a maguk módján támoatják szerelmeseinket.
Örülök, hogy végre kiderült valódi kiléte BJX-nek.
Gondolom most az őrült gyilkolós csoport újra majd akcióba lép, kiváncsi leszek T halála utáni üzenete miben fogja segíteni a nyomozást.
Várom a folytatást és köszi a villlámgyors fordításért.

Kedves Virág! Nagyon szívesen az újabb részeket! Igen, jól sejted, akcióba lépnek, hiszen van egy
nagy tervük, amit végre akarnak hajtani. Erről már mi is tudunk, hiszen E és T levelezésében is
szó volt róla. Emiatt akarták leállítani T-t, aki sokszor egyénieskedett, mint ahogy a Gu Ran ügy is
mutatja.

Mire gondoltál, amikor ezt írtad: "kiváncsi leszek T halála utáni üzenete miben fogja segíteni a nyomozást".
Nem tudok rájönni.

A kollégákat nagyon szerettem már első nézésre is, és az igazi énjüket még ezután fogják megmutatni.

Nagyon szívesen a gyorsaságot is!

Fontos dolgok hangzottak el, amikor Su Mian családjáról esett szó:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 21:23

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Köszönöm a részeket, már meg is lestem őket. :D Örülök, hogy akit már az előző részekben "E"-nek tituláltam, az a személy nyert, illetve amilyen befejezést neki szántam az is bejött. :D :D

Tetszett, hogy kaptunk Han Chen és Su Main múltjából egy kis ízelítőt, igazi kis tini románcot láthattunk, meg ugye bár kiderült ki is valójában Bai Ji Xi, olyan megható zárójelenet volt. Jó látni, ahogy egyre szorosabb a kapcsolatuk a főszereplőinknek, már most jóban, rosszban betegségben, egészségben összetartanak,( bár végül is eljegyezték már egymást), s végre nem azt látni, hogy a pszichopata nő ráveszi Han Chent valami kompromittáló helyzetre, amiből JXI lesz féltékeny és kalap-kabát távozik onnan, összetört szívvel. Na de szerencsére ez nem egy romantikus dráma, aminek végre valahára igazán nagyon örülök.

Kíváncsian várom, hogy a hátramaradt 4 betű még milyen fog meglepetést okozni, illetve az ő vezérükre is. ( bár nekem a doki még mindig piszkálja a csőrömet :D)

Mellék: Pont most olvasok egy könyvet, ami pszichopatáról szól, és a sorozatbeli lány ezt teljesen áttudta adni, bár igaz, hogy a könyvben nem a szerelme után érdeklődik, hanem más miatt, de aki erre a betegségre utaló jeleket mutatja az már az. S pont azon gondolkodtam el, hogy bárkire ránézhetek, akkor se fogom megtudni, hogy esetleg bántják vagy épp zsarolják és ez olyan rossz, hogy a könyvbéli főszereplő se tud mit lépni, mert sakk-mattot kapott.. és ha belegondolunk, hogy ez akár körülöttünk lévőknél is lehet ugyanez, elborzaszt.. Ooo.. nem is akarok inkább ebbe belegondolni/belemenni, mert még az élettől is elveszi a kedvemet.

Szó, mi szó most is élveztem minden pillanatát, az pedig külön öröm, hogy ilyen gyors és precíz vagy!
További szép estét!

Kedves Brigi! Kettős örömöt okoztál! Írtad, hogy a Love Me is mennyire tetszett, és ez a sori is
belopta magát a szívedbe! Hurrá! Javaslom, hogy nézd meg az írónő harmadik regényéből készült
sorozatot is, a When a Snail Falls in Love-ot is! Biztosan az is tetszeni fog.

Láttuk Han Chen gyűrűjét, de vajon hol van Su Miané? Nem kell sokat várni, hogy megtudjuk. A
következő részben máris ki fog derülni.

Én is féltem végig, hogy valami olyan fog történni E és Han Chen közt, amit aztán jól félre lehet
magyarázni, és a szerelmeseket szétválasztani vele. De HC kemény volt, és szikla szilárd! Nem
is fogja tudni semmi megingatni a szerelmüket. Ezt nagyon szeretem!

Ne gondolj bele semmi rosszba! Ahogy fentebb írtam, engem is nagyon meglepett hány beteg,
személyiségzavaros él köztünk, de én se gondolok bele.

Nagyon szívesen az újabbakat!

Hová kell még ettől nagyobb ágy?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 22:07

cicus írta:Szia Rita!
Elolvastam a hsz-eket és nem akarok most sem ismételni,így csak a beugrott 4 dolog
amin elgondolkodtam, az első a folt,amit Gyöngyi olajfoltnak vélt számomra a légkondi
vize volt ami ugye megállás után kifolyik és elgondolkodtam,hogy nem úgy néz ki az időjárás
alapján,hogy kánikula van,milyen fura is az agy,biztos nincs két ember akinek ugyanaz jár a
fejében,ha meglát valamit :) A másik természetesen az ágyméret volt,már akkor amikor
megláttam,azt gondoltam na ez aztán hatalmas még két embernek is ;;) erre nagyobbat
akar venni.Aztán amikor a pszichopata próbálkozott mindenféle módon ahogy más filmekben
is szokták azok akiknek nem viszonozzák az érzelmeit,Han Isten nem alkudott meg.Ennek
igazán örültem,mert annyira unalmas és hazug szerintem.A következő,hogy ki a vezér,hát
ezért gondoltam kukucskálnom kellene,de erős voltam,mégis jött egy érzés valakivel kap-
csolatban,pedig semmi rá utaló jel nem volt eddig,mégis ott motoszkál bennem.Ezért nagyon
kíváncsi vagyok,mert ahogy figyelem az intuíció soha nem hazudik én eddig még csak akkor
koppantam amikor felülírtam.Meglátjuk,remélem hamarosan.
Köszönöm,már kapok értesítést mindig tanulok valamit :ymblushing:
Csodás napot ma is

Szia Cicus! Vigyorgok magamban... a folton... kettőtöknek is meglódította a fantáziáját, pedig kivételesen
egy ártatlan folt volt. Figyeltek, ez a lényeg! Mondjuk több dolgot sem hoztatok fel, amire én próbálok
néha utalni, de könnyű nekem, már már láttam a sorit, elsőre én is nagyon sok jelet nem vettem észre.

Aztán vigyorgok az ágyon is! Az is eszébe jutott Gyöngyinek is, és ez végre nekem is. Szerintem be sem
férne a szobába.

Azon is moslygok, hogy együtt aggódtunk HC-ért, amikor épp "családlátogatóban" volt a "feleségénél" és
a két "gyermekénél"... nehogy "rontás" érje szegényt... még a hideg is kirázott...

És hát az a "valaki" senkit nem hagy nyugodni, mindenkinek gyanús. Ügyes vagy, hogy nem kukucskáltál!
Még egy kicsit várni kell, hogy megtudjuk, mi az igazság.

De jó, hogy beállítottad az értesítést! Kényelmesebb így.

Én meg elfelejtettem a süngombára reagálni. Csodás látvány! Az 2018-es év gombája lett, de ezt biztosan
tudtad már.

Legeltessünk szemet:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 22:08

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!

Nagyon szívesen!

:movingflower: %%- :D %%- :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 16. 22:12

annamama írta:....Szia kedves Rita koszonom az ujabb két rész forditását és bár rogton letoltottem ha nem is az elsok kozott mikor kitetted de csak most jutottam oda hogy megnézzem.Olvsaom a hsz at is mi is fog várni ezekben a részekben de tudom hogy nem fogok unatkozni.......puszi Anna...:)...

Kedves Anna! Nagyon szívesen az újabbakat is! Jó szórakozást kívánok! A 19.-ben
kevesebb az izgalom, és az érdekesség, a 20.-ban annál több, és a romantika is.

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 17. 0:09

Kedves Rita !

Arra gondoltam T esetében, hogy mikrofilm féle lehetetett a fejbőre alatt, amit Dr oda adott Dumagépnek, ami remélem meg is érkezik a csapathoz hogy kielelemezzék.
A főnök vagy valami vezető meg E rendőr főnöke is lehet akit nem mutattak csak a hangját hallottuk, aki beszervezte az őrült gyilkosok csapatába.

A Hancen gyűrűjének a párja az a nyakába van amit BJX/Su Mi adott neki azzal a szöveggel, hogy szerencsét hozott neki mindig.

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. január 17. 8:58

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 19-20. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Sok mindent megtudtunk a legfájóbb a kis barátnő 20 éves szerelme, tönkre tette saját és mások életét ezzel a mániákus ragaszkodással. Sajnálatosan bele is halt, mert számára nem lehetett más megoldás. Han emlékeinek az elfeledésében valószínű, hogy sokkal többen kell, hogy legyenek, szülők, barátok, kollégák, de miért? Mit ártott ez a kislány, hogy mindenki összefogott ellenük?
Han szerelme és a múlt előásása nagyon megható és tiszteletre méltó, édesek együtt, tetszenek a közös jeleneteik.
Szép napot kívánok mindenkinek.Nálunk szakad az eső. Marcsi :)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 17. 11:28

Most ahogy itt olvastam a hsz-et,az ugrott be,hogy
talán a nagy titkolózásnak Han családja és kollégái részéről,köze
lehet a lány szüleinek halálához,valamiképpen kapcsolódhat hozzá.
Ez is egy intuíció,de most leírtam,mert ez nem hiszem,hogy spoileres :)
Szép napot Mindenkinek

Kép
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2018. január 17. 20:17

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Egy kis lazulás után a rendőreinknek ismét bele kellett csapni a lecsóba. Minden elismerésem az íróé, hogy változatosan tudja szállítani az izgalmakat.
Számomra külön érdekesség XinJia karaktere. Zseniálisan van megírva és eljátszva nemkülönben. Ráismertem a tünetekre, mert sajnos a környezetemben előfordult ilyen, így közelebbről ismerem a betegséget. A depresszió és valamilyen személyiségzavar együtt jár. Súlyos esetben mindkettő ön és közveszélyes. Hogy mitől alakul ki? Nem tudni. A statisztikák szerint az ilyen személyeknél szinte minden esetben ott volt a gyerekkori szeretetlenség, nemtörődömség és gyakran a genetika. A mi esetünkben ez beigazolódott. Nem is gondolnánk, hány ilyen ember él közöttünk. Nem látszik rajtuk, ha szembejönnek az utcán. Kezdetben mindenkit át tudnak verni, csak egy idő után látszik, hogy nincs velük minden rendben. Félelmetes? Nem?
A kezelése: a rossz hír az, hogy nem igazán működik, nagyjából addig, amíg a gyógyszerek hatnak. Ez a bevételtől kb 1 ½ óra. Betegségtudatuk nincs. Érzelmeik sincsenek. El tudod magad képzelni úgy, hogy nem érzel örömöt, bánatot, nincs empátiád senki iránt, lehet az a gyereked vagy az édesanyád? Az elvárások mentén élsz, mert tudod, hogy így felelsz meg a társadalomnak. Az ilyen ember céljai érdekében – mert csak saját maga számít-- minden, de minden eszközt felhasznál, előre tervez, mert ebben és csakis ebben zseni. Nem érdekli, hány ember – beleértve saját magát is – megy tönkre közben. Pont ez történt itt is, de szerencsére a célszemélyek megúszták élve, nagyobb baj nélkül.
Szerintem a doki sem 100-as, a kinézete, viselkedése, hogy mániákusan főz egy olyan nőnek, aki évek óta kollégaként, max. barátként tekint rá. Nagyon kíváncsi vagyok, mi kerekedik ki belőle. A párocskánk nagyon aranyos.
További szép estét Mindenkinek!

Vissza: “Kína”