Memory Lost (online is nézhető)

RiziBizi

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: RiziBizi » 2018. január 12. 9:55

Kedves Rita! Köszönöm szépen az eddigi részeket.
Nagyon tetszik ez a fordulatos, izgalmas és egyben romantikus történet. Az elején egy kicsit idegenkedtem a párosunktól, de most már egymáshoz szokva és egy csapatot alkotva igazán nagyon jók. Az előző részeken elég nehezen rágtam át magam, mert ezt a brutalitást nem tudom egy lélegzetvételre lenyelni. De sajnos vannak ilyen abnormális, embernek nevezett férgek. T-t sajnálom, de a szenvedés nem jogosít fel senkit arra, hogy gyilkológéppé váljon. Ezért az új apafigura a fő felelős, aki remélem megkapja a méltó bűntetését. Drukkolok és örülök a régi-új párnak, akik még sok esetet fognak együtt megoldani.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. január 12. 12:49

Szia Rita!
Hálásan köszönöm neked a 15-16. részek feliratainak a fordítását. ^:)^ :YMAPPLAUSE:
Ez a két rész már egy picit jobb volt a borzalmakat tekintve, (csak én rontottam el, hogy ebédeltem és közben néztem, azt hittem, hogy rosszul leszek.)
T története az igazán tetszett, ahogyan szépen elmesélte az életét, nem igazán tudtam rá haragudni, már pedig a gyilkos az gyilkos és nincs mentség a tettére. Engem sokkal jobban elborzasztott az unokatesók borzalmas tettei.
Szép hétvégét kívánok. Marcsi :)
Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. január 12. 14:15

Szia Rita,

Végre én is azok közé tartozok, akik látták már az új részeket. Nagyon szépen köszönöm az új részeket. :x
Az előttem lévők már mindent elmondtak, amit én is szerettem volna,így már nem ismétlem őket, de azért annyit hozzátennék, hogy engem teljesen meglepett T a végén, nem számítottam erre a lépésére. :-o

De megint akadt egy megválaszolatlan kérdésem és/vagy észrevételem:
Spoiler: mutasd
Mikor T meséli, hogy mi történt Gu Rannal és kérte, hogy büntesse meg azokat, akik bántották, akkor végül is ott hagyta a lányt?? Mert ugye a lány meghalt, mert megfagyott, akkor ő nem részese a halálában? Mert nekem úgy jön át, hogy ezáltal nem különb a többinél.
Lehet megint én gondolok bele többit, mint ami volt. :D

Köszönöm, és várom a folytatást!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 12. 18:10

Jó szórakozást kívánok a 17.-18 részhez! Elérkeztünk a
feléhez!

Úgy kell ez a két rész, mint egy falat kenyér! Minden percét élvezzük ki! Cuki, mulatságos
és szerelmes lesz... de egy újabb őrült lép a fedélzetre, aki szenvedést nem, de izgalmakat
fog okozni nekünk, és a szereplőknek.

A K, a T és az E után az L betű is képbe kerül. Lassan az arcukkal is megismerkedünk.

Kép
Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. január 12. 18:27

Szia Rita,
Hű,de gyors vagy! :D Köszönöm szépen már töltöm is. :D Milyen jó, hogy pont ma láttam az előző két részt is, így legalább élvezhettem tovább a társaságukat! :ymblushing: :ymhug:
cicus

Re: Memory Lost (2016) (18/36)

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 12. 18:36

Szia Rita,szuper gyors voltál :x Köszönöm szépen,akkor most levezetjük
az előző részek izgalmait,ahogy írtad.Este meg is nézem,vagyis nemsokára :ymblushing:
Nagyon gyors voltam,így gondoltam kevesebb gondot okozok,ha itt folytatom az írást.
A kis párocskánk aranyos volt és örültem,hogy fapofa is talált magának egy helyes nővérkét.
Bezzeg az őrült nőszemély egy pillanatra sem nyugszik és először nem értettem miért
rabolja el a mentőautót és altat el mindenkit,de rájöttem így tudott eltűnni a helyszínről,
de a kamerákkal nem számolt.Ezek szerint ő E,aki bár őrült így is van hódolója,igaz ha
lebukna megölné minden szívfájdalom nélkül.Hmmm úgy látszik az őrült szadisták ezt
nevezik szerelemnek. :-? Han Isten viszont semmit nem bíz a véletlenre gondoskodott,hogy
szem előtt legyen a végre megtalált menyasszonykája.Szerencsére nem volt nagy ellenállás
a másik fél részéről ;) Akkor kezdődhet az újabb izgalom!
Gyönyörű hétvégét és jó pihenést a kemény munka után :littlehearth:

Jó éjszakát,szép álmokat kívánok ezzel a szépséges kínai zenével.

Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=cpx3q5J7Tzc

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 12. 18:39

wow! köszönettel vittem! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2018. január 12. 18:56

Köszönöm az újabb részeket! :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty: :flower1: :ymparty:
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2018. január 12. 18:58

Kedves Rita! Köszönöm Szépen az újabb két rész fordítását ,az előző részek elég kemények voltak .Jó kis szövevényes szálak bogozódtak ki ,már szinte azt hittem minden világos számomra ,de még ekkor is kaptam egy jó kis csavart .Bevallom a két részt négy részletben tudtam megnézni ,mert féltem megáll a szívem annyira izgultam .Most gondolom ez a fonal elvarródott ,bár biztos ki fog derülni ,hogy T milyen kapcsolatba volt velük .Ezt már várom ,látom a képeken ,hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz ,szépen lassan majdcsak megtudunk mindent ! Jó hétvégét kívánok ! Szeretettel Erzsébet ! :ympeace: :ympeace: :ympeace:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 12. 19:55

Köszönöm Rita! :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 12. 20:40

Végre végre kaptunk egy kis romantikát is! Már Úgy hiányzott mint egy falat kenyér! De ha a dokin múlna nem sok részünk lenne benne. :( .
Már abban is megmutatkozott aljassága, hogy egy éppen lábadozó beteggel képes volt verekedni..innentől zéró. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy ő benn van az ellencsapatban, mint alvósejt, mert tuti nem a semmiért van az emlékezetkihagyás. Viszont a új fazonok sem tűnnek habos tortának a cselekedeteik alapján. Lehet visszasírjuk még T-t. Matrica megtalálta a párját abban a csapatban...még hogy ő más és különb.../röhög a vakbelem/ iszonyat minden tekintete, reakciója.!brrr. még most is beleborzongtam a hidegleléstől attól a személytől. :-ss :-w :-q .
Pókerarc viszont édes volt a kórházban, ahogy megtetszett neki a nővérke, olyan szerelem az első látásra és kölcsönösen..annyira aranyosak voltak! :D :D :D :D :littlehearth: .
HC. igyekezete meghozta a gyümölcsét, és olyan jó hogy egymásra találnak, mégha vannak is még kérdőjelek, innentől már együtt fogják bogozni a gordiuszi csomót! Jó lesz nagyon. Izgatottam várom! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Az már biztos, hogy a fekete pajzs egység megint próbatétel előtt fog állni, és egyáltalán nem örülök a doki bevételének..fog ő még komoly gondot okozni..a bejátszás alapján kijár majd neki egy hatalmas pofon is! Nagyon várom! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 12. 20:56

Drága Ritám! Köszönöm szépen a fordításodat. :littlehearth: Azon melegében meg is néztem. :ymblushing:
Hajh! a doki másfél pontjából levontam felet. Sérült emberrel kórházban verekedni? És közben a haja szála se egyenesedett. Superman külsejű biorobot, elromlott vezérléssel. Nem csak nekünk gyanús :)) Fapofának is.
A Ragacs sejtettem, hogy bajt okoz, de hogy bomlott elméjű :-? aztán mikor megjelent a bandában, padlót fogtam. Eszerint (utalt is rá) Ő takarította el a múlt nyomait HanChen elől. De hogy még expasit is kreált JinXinek ?
Vagy.
Jinxi nem is Jinxi????? Egy másik ember identitásával öltöztették volna fel? Balkezesből jobbkezessé lenni, ez még hipnózissal sem hiszem, hogy lehetséges. A lakóháztűz az egyik baleset, ahol egy egész család halt meg, egy akció közbeni robbanás a másik.
HanChen nem vacakolt. Övé a lány, hazaviszi és pont. ;))
Szép estét Mindenkinek!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 12. 21:13

Gyöngyi, tudod azon én is elgondolkodtam, hogy lett egy balkezesből jobbkezes . Nem is tudom, hogy furcsálljam, vagy gyanúsnak találjam.
bár ebben a történetben most speciel minden lehetséges...még az is hogy a doki is besegített ebbe. De ne szaladjunk ennyire előre. Csak egy picit leskelődtem. kb. 1o perc.nyit. :D .
Egyébként nálad a pont, olyan klasszul írtad, hogy /HanChen nem vacakolt. Övé a lány, hazaviszi és pont. ;)) / :)) :)) :)) :)) :)) :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-) i-) i-)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. január 12. 21:42

Ritám köszönöm az új részeket. Ez egy olyan sorozat amit többször meg kell néznem, hogy valamelyest tisztán lássak, de még így is érnek meglepetések lépten nyomon. Matrica tiszta őrült, mik fognak még kiderülni a múltbéli dolgairól?! Az ÁBC-t újra kell tanulnom, még nem tiszta a felépítése. A romantikus vonal tetszik, főleg, hogy " Ez nem koreai dráma!" Han Isten nem cicózott! :)
A helyszínek szépek, modernek( rendőrség, kórház, üzlet) de szerintem túl sterilek, nincs "élet" bennük.
Várom az újabb csavarokat. :-ss :-ss :-ss
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 12. 22:08

Ritám, újra itt vagyok! Az őrült hapsik után, kaptunk egy őrült nőt "matrica" személyében. Annyira tudtam, hogy a bandához tartozik. Kíváncsi vagyok mit agyalnak ki. Örültem, hogy kedvenceim egymásra találtak, de attól tartok, hogy a sötét oldal közbe szól.
Köszönöm az újabb részek fordítását, várom a folytatást! :littlehearth:
:movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. január 12. 23:17

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 17-18. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Megnéztem, igaz, hogy annyira vártam,hogy véletlen a 18-kat néztem először és észre sem vettem, csak akkor amikor a kapitány mondta, hogy nincs több verekedés, akkor kezdtem el agyalni, hogy milyen verekedés.
A romantikus vénám már nagyon vágyott a romantikára, és megkaptam rögtön, majd megnéztem a 17-ket és újra a18-at.Nem vagyok semmi. =))
Nagyon aranyosak, összeillenek, van kémia rendesen, és Han nem tököl, belecsapott a lecsóba, és mivel valóban nem koreai drámát nézünk így miért ne költöznének össze? A doki nekem nagyon steril túlságosan is, (Gabi az épületekre, irodákra mondta, nekem inkább a dokinál jön be ez a szó)illetve ami még gyanús, hogy a rendőrök nagyon fittek és jól tudnak harcolni, de egy doki általában nem jó ennyire mint amennyire ügyes volt, nem lehetett volna eldönteni, hogy melyikük jobb a harcban.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 12. 23:36

Kedves Rita !

Köszönöm az újab részeket, gyorsan meg is néztem.
Végre egy kis öröm, hogy főszereplőink együttvannak.
Dumagép túl sokat dumál mikor Tapadós Matricának mindent elmond. Kérdésem tényleg egy "jó rendőrnek" mindent ki kell fecsegnie ???????
Vagy valami más van mögötte!!!
Tapadós matrica meg hogy komplett Őrült az már eddig is kiderült és valószinű Ö is részese volt az 5 ével ezelőtti baleset sorozatnak.
Dokink meg eddig is számomra egy dupla nulla, volt de most még rá is tett egy lapáttal. A meséje nem igaz nagyon féltékeny. Az nem derült ki doki és BJX mióta ismerik egymást. Az hogy valaki orvos attól még tudhat jól verekedni.
A másik, hogy lesz valakiből balkezesből jobbkezes ??? Hát ez ritkán fordul elő szerintem még " hipnózissal" sem tudják átállitani, csak az lehet, hogy Ő nem BJX hanem valaki más.
A jobb és a bal kezesség az összefügg hogy az ember melyik agyféltekéjét használja jobban.( Jobb intuició bal kéz használat, bal racionalitás jobb kéz használata, akinek mind a két agyféltekéje egyformán működik az saját maga dönti el hogy melyik kezét használja. Ilyenek kevesen vannak)
Köszi mégegyszer a szupergyors fordítást.
És kiváncsian várom a folytatást.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 13. 6:07

Hú Rita, kíváncsi leszek mit szólsz a felvetésünkhöz..jobb kéz bal kéz kapcsán! :D . Lesz itt még bonyodalom rendesen! :D
szép hétvégét mindenkinek! :ymhug: :-bd :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 13. 6:34

Kedves Lizzi, Gabi, RiziBizi, Marcsi, Brigi, Kata, Emma, Erzsébet,
Marika, Gyöngyi és Virág!

Ma reggel 8-kor érkezik egy adag tűzifa az udvaromra, amit még utána fel kell fűrészelni, és
bepakolni a fáskamrámba. Az itthoni fiam később még hasogatni is fogja. Nem csinálhatja
más, csak ő. Falusi gyerekből, városi értelmiségi lett, ülőmunkával. Ezért is vágyik nagyon a
falusi levegőre, és a falusi fizikai munkára. Azt mondja, hogy nincs olyan edzőtermi eszköz,
ami felvehetné egy jó éles baltával a versenyt, és nincs olyan gyakorlat, amivel el tudná érni,
hogy ugyanazt a kellemes és boldogító fáradtságot érezze, mint amit fahasogatás közben, után.
Már ennyi is elég lenne mára, de még főznöm is kell. Holnap újabb főzés, mert jönnek a fiamék
ebédre. De holnapra iskolai munkával is elláttam magam. Közeledik a félév vége, sokasodik az
adminisztráció.

Oda akarok kilyukadni, hogy nem fogok tudni olyan bőségesen válaszolni Nektek, ahogy én azt
szeretem. Ugyanis a fennmaradó esti-hajnali szabadidőmben fordítani szeretném az újabb
részeket, hogy ne törjön meg nagyon a lendületem, és azért is, mert az újabb kérdésekre várjuk
nagyon a választ.

De nem tudom megállni, hogy legalább egy-egy mondat erejéig ne szóljak Mindannyiótokhoz, mert
olyan jól észrevettetek dolgokat! Határozott fejlődést látok! Kevesebb a melléfogás, már ami a
jóslatokat illeti. Persze megint nem árulom el, hogy hol értetek el telitalálatot, és hol lőttetek
mellé.

Azonnal folytatom!

Na, ezek is...! Jól szórakozom a Fekete Pajzs férfi tagjain is:

Kép

Az új tag annyira kellett oda, mint egy hátba verés. A Doki tapadókorongokat fejlesztett magán:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 13. 7:22

Kedves Lizzi, ha megnézted a tegnapi két részt, már láthatod, hogy jól tippeltél, Matrica,
vagyis most már tudjuk az igazi nevét is: Méregkeverő... bocs... Xin Jia is a betűnevűek
tagja. Később ABC szindikátusnak fogják nevezni őket a nyomozók. Ő E, és a specialitása
a méregkeverés... ahogy kitűnik, civilben is. Ő voolt az, aki T-vel levelezésben állt, és
próbálta lebeszélni a külön tervéről.

Kedves Gabi, de jó, hogy megemlítetted a "fővezér" öltözetét! Valóban a náci tisztek katonai
egyenruhájára emlékeztetett. És az a fél szemet takaró akármi!! Rossz volt nézni. Tudom,
ki a tipped, majd meglátjuk!

Kedves Cicus, T-nek valamilyen hajlama is lehetett az öngyilkosságra, mert gyerekként sem
csak a mocsadék nevelőapjától akart megszabadulni. Ő is benne volt a házban, amit felgyújtott.
Aztán az az élet, amit az új "apjától" kapott sem elégítette ki annyira, hogy életben tudja
őt tartani. Vagy beteg volt eleve, vagy a gyerekként átélt szörnyűséget tették ilyenné, nem tudom.

Dilraba Dilmurat és Tong Liya is ujgur. Nem is néznek ki kínaiul, főleg DD.

Kedves RiziBizi, mások, más fórumokon is írták, hogy már magába a sorozatba is nehezen
kezdtek bele Bai Yu (Han Chen) miatt. Előtte látták őt a Love 020-ban, ahol nem különösebben
akadt meg a szemük rajta. Aztán persze azt is leírták, hogy mennyire meggyőző párt alakított
Yang Ronggal, és végül mennyire örültek, hogy belevágtak a sorozatba.

Kedves Marcsi, nálam is elnyomta T tettét a gazdag fiúk, majd az ő tettüket az unokatestvérek
kegyetlenkedése. Pedig egyik sem menthető fel a bűneik alól. T-t sajnáltam, mert jobb sorsra
lett volna érdemes...

Kedves Brigi, igen, ott hagyta Gu Rant. Nem tudta megmenteni, mert az nem akart menni,
holott sejtette, hogy halál vár rá. Hiába akarunk valakin segíteni, ha az nem akarja. Nem tudott
mit tenni.

Kedves Cicus, majdnem mindent jól kombináltál! Lenne rajta "igazítani való", amit még nem
árulhatok el. Ahogy ígértem, minden résszel érnek bennünket meglepetések, és nem szeretném
elvenni az izgalmakat tőletek. Én is örültem, hogy nem volt nagy ellenállás JX részéről!

Folytatom! Van, akinek kétszer is válaszolok, mert annyival tartozom!

Annyira röhögtem ezeken a jeleneteken!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 13. 8:03

Emma, nagyon szívesen!

Kedves Erzsébet, csavar és izgalom még rengeteg van, csak győzzük szusszal! Ennyire aljas
szemétládák szerencsére más nem jönnek, csak "egyszerű gyilkosok", azok meg már meg
sem kottyannak nekünk! A tegnapi két részben megtörtént a "közeledés"! Már együtt is
laknak!

Kedves Kata, meglepett, hogy a nyámnyila doki hirtelen kakas módjára próbált viselkedni
egy igazi kakassal szemben. Nem sok esélye van. Han Kakas nem engedi, hogy az ő csibéjére
valaki is rátegye a kezét. Pókerarc tanulhatna tőle!

Kedves Gyöngyi, jót nevettem Superman Bioroboton! És tényleg nem mozdult meg egy haja
szála sem! Ragacsról én is sejtettem, hogy bajt okoz, de engem is sokkolt, amikor egyszer
csak megjelent az ABC bandában. Ezt nem gondoltam volna!
Nagyon sokan írták, hogy hirtelen, és gyorsan történt JX és HC összeköltözése. Én nem így
gondolom. Egyszerűen csak ott folytatják, ahol öt évvel ezelőtt abbahagyták. Közben azért
JX kérésére lassítanak a tempón, mert van mit emésztgetnie mindkettőnek, és kideríteni
való is van bőven.

Kedves Gabi, A, E, K, L, M, R, T... az új betűrend! És még van egy, de az maradjon titok...
egyelőre, majd beszúrjuk menet közben.
Ez tényleg nem koreai dráma!!! Már a csókoknál is látszik! Mondom, hogy HC Wallace Chung
tanítványa lehet. Hihi!

Kedves Marika, nem sok mindent tudok írni válaszként, mert mind spoileres lenne. Annyit
elárulok, hogy nem vállaltam volna a fordítását egy olyan 36 részes sorinak, ami nem happy
enddel zárul. Sötét erők ide, baromarcok oda, legalább ebben biztos lehetsz!!!

Kedves Marcsi, engem is meglepett a doki jártassága a harcművészetekben. De nem azért,
mert orvos, hanem mert nem nézem ki belőle. Nagyon nevettem a részek cseréjén!! Milyen
szerencse, hogy nem az aberráltakat kellett kétszer megnézned! Jól jártál! A romantika
marad, hála az égnek!

Kedves Virág, Gyöngyi Superman Biorobotja után nagyon jót nevettem a Doki új elnevezésén:
Dupla Nulla!! Ez is illik rá! Tolná magát előre, de most kezd már ő is kapálózni, amikor elvitték
a lányt az orra elől?!
A lányom 6 évesen döntötte el, hogy a jobb kezében fogja a ceruzát. Nem sokkal előtte kérdeztem
meg a gyerekorvost, hogy mi lesz, ha iskolás lesz, mert mind a két kezét egyformán használta.
Megnyugtatott, hogy mire itt lesz az ideje, meg fog oldódni. Mára már alig csinál valamit bal
kézzel, majdnem teljesen jobb kezes lett.

Ha nagyon ügyes leszek, hétfő estére hozom az újabb kettőt, ha nem kedd estére.

Mindannyiótoknak nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét kívánok!

Ebben a Xiao Zhuangban tényleg nem marad meg semmi:

Kép
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 13. 9:00

Sziasztok! Gabi hasonlatáról eszembe jutott egy történet, ami nem ide tartozik, csak egy kicsit. A férjem kerek szülinapjára a barátainktól egy puccos siklósi szállodába kaptunk ajándékba egy hétvégét. Tavaly április elején utaztunk, igencsak morcos időben, így időnk egy részét wellnessel, a nagyobb részét a siklósi vár tetőtől talpig való átnézésével töltöttük. A várban van egy helyiség, ahol második világháborús emlékek, tárgyak vannak kiállítva. Van itt magyar katonai öltözék, és náci is. Fontos mondanom, hogy a férjem a legracionálisabb ember, akit ismerek. A magyar katonai ruha előtt olyan sajnálat, szánalom-féle érzetem volt. A náci egyenruha előtt mindketten hidegséget éreztünk a szó fizikai értelmében, és én határozott félelmet is. Ezt meg is beszéltük, mindketten hasonlóan éreztünk. Elléptünk a ruhától, nézegettük a fegyvereket, majd újra a ruhát, és ugyanaz a hideg, félelemkeltő érzés.
Félelmetes, mire képes az elménk.
Kép
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 13. 9:57

szia Gyöngyi, de jó hogy leírtad ezt az élményeteket, és megosztottad velünk! Köszönöm! az van, hogy nagyon fejlett nektek is a belső intuíciótok, remekül ráéreztetek a náci egyenruha szellemiségére, ezért is éreztétek, és jól azt a hidegséget, félelmet. Sajnos ez még a könyvön is átjön, de még kiállításon is vagy filmben is meghatározó. Jó, hogy így távol tudjuk tartani magunkat ezeknek a rossz dolgoknak a szeretetétől, minket tuti nem fognak beetetni semmivel. :-o
Milyen kedves gesztus a barátoktól egy ilyen befizetés, és pihenési lehetőség! :) :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
blazsekeva

HozzászólásSzerző: blazsekeva » 2018. január 13. 11:52

KEdves Rita!
Köszönöm a sok új rész fordítását! :) Ezzel is roham léptekben haladsz, mint ahogy általában!
Ezt a sorozatot fogom először nézni, amint készen lesz, mert nagyon jónak tűnik számomra.
SZép hétvégét kívánok Neked :) :) :)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 13. 16:08

Szia Rita!

Ma végre van időm és megnéztem a fele lemaradásom. Vagyis még két rész van hátra.
Hát felsikoltottam magamban, hogy Úristen! , amikor a 16. végére értem.! Valamiért kedveltem T-t.
Megedződtem anno a horror filmeken - amit ma már biztos nem néznék -, igy az őrült és degenerált unokatestvérek kétszer akasztottak csak ki. Először mikor a lány a tóban volt és nem engedték kimenni, másodjára pedig amikor a saját vérüket zárták be a szöges kapszulába a kinzókamrába.
Erre mindig csak azt szoktam mondani, ugyanilyen jóságot kivánok az illetőnek, csak nem olyan gyorsan. Szép lassan, hogy élvezze.
T története annyira illett saját magára. Igy utólag nem találtam meg azt a képet, amikor mered a semmibe fent a ház tetején ülve, az úgy kifejezte a belsőjét. Félig jó és félig rossz. Aki gyilkol, jó nem lehet, bármi is vezérelte. Talán még valamiféle barátok is lehettek volna hárman, ha nem hal meg. Na ezt csak halkan gondolom. :-)
Nézem tov ább, mert kiváncsi vagyok hogy alakul a páros érzelmi élete, miután kiderült, hogy az a képzelt menyasszony tényleg nem a képzelet műve. Doki konfliktus is kialakulóban :-)
Rita, szuperszónikus gyors vagy, én meg ugyanilyen lassú. Igy teljesen jól haladok veletek. :-)
Köszönöm szépen a két új részt is. Nézzük Ödönnel :-)

Vissza: “Kína”