wsxwsx18 írta:Szia Rita,Be is fejeztem mind a két részt.
Mikor írtad, hogy a mai részben kifog derülni T kiléte, számomra nem mondtál már semmi újat, hisz én már azóta tudtam, ki T, mióta a játék elkezdődött, hiszen mióta T került a képbe, mindig mutatták a szereplőt is, és a hosszú haja mindent elárult.Már mikor kapták a levelet Han Chennék, hogy ő maga is szerepelni fog, akkor tudtam, hogy egy olyan játékost kell keresnem, akinek hosszú haja van, és mit add isten, fel is bukkant a játék során. Innentől kezdve már csak arra vártam, hogy Han "Istennék" is rájöjjenek, ami számomra már egyértelmű volt. Viszont az még számomra rejtély, hogy miért csinálja ezeket (vagyis jó értem én, hogy igazságszolgáltatás miatt) csak azt nem értem még, hogy ehhez mi köze van Han és Bai-hoz?, vagy én nem jöttem rá, hogy mi a célja??

illetve K kiléte is bizonytalan még.
Veled egyetembe nálam is kiverte a biztosítékot Liu titkár, a professzor és a felesége.. Szó szerint kirázott tőle a hideg.. Először nem is értettem, hogy hogy érted hogy EGYBEN, de minden világosság vált a 14 részben.

Az biztos, hogy nagyon jól játszotta a szerepét a szereplő, hiteles volt.
A másik ami nálam még kiverte a biztosítékot az a nemi erőszak, egyszerűen felfoghatatlan, hogy milyen ember/emberek képesek az ilyenre. Undorító férgek... De T az egyikkel már végzett, és lehet nem árulok el vele nagy titkot, hogy mélyen belül azért remélem, hogy a többi is megkapja majd méltó büntetését.
Viszont egy kérdésem lenne, ami számomra kicsit homályos, hogy a szőke hajú srác az miért is van benne?? Mert végül is, ő és a barátnője látták, ahogy bántják a lányt, és tudom, nem segítettek neki, ami számomra megint egy bűnnek számít, de nem annyira erősnek, mint a nem erőszak. De hogy ő miért kezdte el követni Han Chent és Bai Ji Xit??, Miért állt a fiúk oldalára? Csak nekem nem egyértelmű? vagy figyelmetlen voltam és lemaradtam valamiről??
Nagyon tetszik a sorozatban, hogy olyan látvány világ tárul elénk, ami nem mondható hétköznapinak, már csak a luxus és mindenféle technikának köszönhetően. Ezt vélem felfedezni a Love Me-ben is. Ott is csak ámulok és bámulok.
Köszönöm a részeket, már most tűkön ülve várom a folytatást.
További szép estét!
Szia Brigi! Nagyon szívesen az újabb részek fordítását! Még attól féltél, hogy nem fogsz
tudni lépést tartani velünk! Igen, így van, ha figyel az ember, előre tudja, ki az, akit épp le akarnak leplezni. Nem titkolják,
csak az ember, amikor megy a videó, egy nagy képet őriz meg a fejében a történésekről, a kis
részletekre nincs elég idő, annyi megfigyelni való van, és még a szöveget is olvasni kell.
Mint mondtam, ebben a sorozatban minden mindennel összefügg, így Jin Xi és Han Chen is
összefügg T-vel. Hogy miben, az csak a vége felé derül ki, de Utalások már korábban, például
a következő két részben is lesznek.
Gu Ran látta, hogy ott áll a szőke hajú és a barátnője, és figyelik, hogy mi történik. Odakiáltott
nekik, hogy "Segítsetek!", erre a srác visszaintett neki, hogy "Hogy segítsünk?". Számomra
ez ugyanolyan undorító, mint amit a három másik csinált! Gyáva, önző féreg volt a barátnőjével
együtt. Ha akkor csinálnak valamit, nem halt volna meg a lány. De erről is szó lesz a következő
két részben.
Amikor a három fiú visszajött a mosdóból, látszott, hogy a szőkét "megdolgozta" a másik kettő.
Én először azt hittem, hogy elegük volt belőle, hogy a barátnője Gu Ranról fecseg, és megfenyegették,
hogy ha nem hallgattatja el a lányt megölik, vagy hasonlók. De nem, mocskosabb tervük volt.
Ezt is megtudjuk pár nap múlva.