chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 11-12.részek fordítását.
Szia! Nagyon szívesen a fordítást!

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 11-12.részek fordítását.
wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Majd kiugrottam a bőrömből, mikor láttam( munka közben), hogy már fent is van a következő két rész. Már alig vártam, hogy hazaérjek és megnézhessem.![]()
Köszönöm a feliratokat.
![]()
Ui: Közben, míg vártam elkezdtem a Love Me-t, és hihetetlenül tetszik, nagyon gyorsan haladok a részekkel. Eddig nem néztem még kínai krimit és/vagy thrillert, és álmomban sem mertem volna gondolni, hogy nekem ez baromira tetszeni fog. De hát zseniális, csak úgy mint, ez a sorozat is. Mindkettő újranézős nálam,pedig én aztán nem vagyok a nagy újranézősök híve, de ezek lekenyereztek.
Ui2: Engedd meg, hogy hadd gratuláljak, az Ázsia Ékkövén, év fordítóján való helyezésedért. Csatlakozom az előttem lévő hozzászólásokhoz. Számomra te is első helyen végeztél!! NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁD!! Köszönöm, hogy ennyire figyelmes és odaadó vagy velünk! Remélem még hosszú ideig élvezhetjük a fordításaidat.![]()
![]()
Szóval egy szónak is száz a vége: KÖSZÖNÖM!![]()
erika001 írta:Kedves Rita!Nagyon köszönöm az újabb két rész feliratát."Sajnos" én is belekukucskáltam egész a 20.részig egyszerűen nem bírtam leállni vele.Most már lenyugodtam mert amit a legjobban vártam az benne volt a 20.részig.na,jó ez nem azt jelenti,hogy ne várnám a feliratokat sőt még jobban várom mint eddig.Nekem Jin Xi-vel egyáltalán nem volt bajom bár a "kis pukkancs"jelző rá nagyon találó.Egy kicsit szinpadias de egyenes szerethető lány.Szerintem Han Chen is van olyan magabiztos mint Jin Xi.A doki kissé merev de én nem láttam benne sem a gonosz szándékot.Akiben viszont igen az a matrica aki számomra a Napsugaram-ból a mostohahugira emlékeztet a viselkedése.A krimi szál nagyon izgalmas és rejtélyes és még milyen lesz ahogy Te is mondod Rita ugyanis végig izgultam a 20.-ig.Köszönöm,hogy megtaláltad és fordítod ezt a szuper sorozatot.Kellemes hétvégét Mindenkinek!Üdv:Erika
B.Marika írta:Szia Rita!
Most értem haza a szokásos kezelésről és micsoda meglepetés várt! Már nézem is!![]()
Köszönöm szépen!
cicus írta:Drága Rita! Gyönyörű a Naprendszerünk még így gif-en is![]()
Meg is néztem a 2 részt,hát igen már kezdek még jobban izgulni miattuk
és amikor megláttam a függőhidat,ami nagy vágyam még átmenni,de ha
minden filmben azt látom,hogy leszakad,vagy elvágják gonoszék a kötelet
kezdek aggódni,hogy mire sor kerül rá nem,hogy csökken inkább nő majd a
félelmem.Arról már nem is beszélve,hogy Han Istenem is megsérült.
Az utolsó kép is elég baljóslatú volt üvegcsék,kémcsövek,piros folyadék,
vajon miért éreztem rosszul magam,hiszen a parfümöket szeretem.Na majd
ez is kiderül,lehet nincs igazam.Egy kicsit izgultam a magassarkú cipő miatt,
de szerencsére kaptak terep felszerelést
Szép estét és gyönyörű hétvégét Mindenkinek
Kata58 írta:olvastam a hozzászólásokat, és jót vigyorogtam, hogy nem vagyok már egyedül leselkedésügyileg.![]()
tényleg muszáj legalább egyszer natúrban megnézni, mert amikor meg felirattal nézi az ember, nem vesz mindent észre, tehát ebből is dupla, és nagyjából így van képben az ember..igaz én csak a 16. részig jutottam még csak el, de ráér, ott éreztem azt, hogy egy kicsit meg lehet állni.!
Kata58 írta:Érdekes volt a játékosokat megismerni, és még ránéztében is minimum a fele sáros valami oknál fogva! A lövöldözős kicsit engem is megzavart, néha nem tudtam sokadjára sem, hirtelen ki kicsoda. Viszont nagyon tetszett párosunk kitartása egymás mellett...az együtt megyünk be és együtt is jövünk ki..vitt mindent!
Kata58 írta:T remekül kiválasztotta a helyszínt és az időpontot, ami külön nehézséget és problémát okozott mindenkinek! Érdekes, hogy bármi balhé van, rögtön párosunkat veszik elő, nagyon eltakaríthatnékja van egyik másiknak /nem véletlenül/ majd kiderül mitől sárosak.
f.ági írta:Szia Rita!
Nagy köszönet a két új részért. Igyekszem este elkezdeni, bár három feladatot kaptunk ma holnapra megoldani - ebből egy órán 1,5 óra -.
Igy ha azokat megoldom, meg megnézem a két részt már aludnom sem kell, indulhatok reggel ismét okosodni.
Marika58 írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket. Kellemes hétvégét kívánok!
nildiko írta:Kedves Rita, köszönetem a 11-12 rész feliratáért.![]()
Még el vagyok maradva egy kicsit. De majd behozom.
A szavazás tényleg nehéz volt, /de én csak a 8 személy kiválasztása után szavaztam, először nem is akartam, mert legalább 8 kedvenc fordítóm van/.
A fotó nagyon szép, ki gondolná, hogy ennyire szép lehet egy száraz komló.
Jó pihenést kívánok ezen a szombati napon és továbbra is.
gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 11-12. részek feliratainak a fordítását.![]()
A megnézés egy picit tolódik, mert dolgozom, és a fiamék itthon vannak.
Szép hétvégét kívánok, nálunk gyönyörűen süt a nap.
Marcsi
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket! Eddig nagyon érdekfeszítőnek találom a sorozatot!
Leo45
szilagyongyi írta:Drága Ritám! Hálásan köszönöm a 11-12 részek fordítását is.
Szembejött nekem, hogy nem vagyok már mai leány, mégpedig a Counter-Strike stratégiai játék okán. Valahol írtad Ritám, hogy a játék élőszereplős változatára hirdetődött a verseny. Ezt naná, úgy elfelejtettem, ahogy kell, egy időben az olvasásával. Készültem fejben egy számítógépes versenyre. Aztán ahogy szóba került a helyszín, olyan Power Paintball féle izéra gondoltam. De hogy ez olyasmi, mint az X-box Kinect, csak hatalmasban, kint a szabadtérben, fenn a hegyek között.... aztaaaa!hogy mik vannak
- és itt jött a bajom is.
Mert ha akció, valahogy mindjárt kötözködni támad kedvem. Apróság, de annyira zizereg, hogy elviszi a figyelmemet. Merthogy milyen profi már a technika, de úgy amblokk. Olyan CCTv kamerarendszer, hogy fotelből látjuk a világot, figyeljük a népet, de! kapnak hőseink egy, azaz 1db távirányítónak álcázott nyomkövetőfélét, amit a szikrázó napsütésben locsolt, trópusinak szánt műeső úgy odavág, hogy legfeljebb diótörésre lesz való, a felszerelés többi részével együtt. Ne már, a mobilomban is van helyzetjelző, ami szakadásig lövi a GPS jeleket, 'oszt méterre tudni hol vagyok.
Ez kiírtam magamból, meg amúgy is megvigasztalódtam kettejükkel. Mennyire természetesek együtt. Olyan nyilvánvalóak, olyan elkerülhetetlenek. Az egymás mellett alvás meghittsége, mint a szépen összeszokott emberpároknál....talán nem véletlen ez.Persze, ha szóba került a másiknál a barát-, barátnő léte-nem léte, nyúlt a fülük, kerekedett a szemük,-kíváncsiságuk.
Spoiler: mutasd
Ritám, várom nagyon a fordítást. Addig is emésztődnek az eddigiek, én nem kukuccsolok, így is nehezen okoskodom ki mit látok, a fordításod nélkül teljesen elvesznék.
Jó pihenést kívánok a hétvégemaradékra!
virag1 írta:Kedves Rita !
Megnéztem és ahogy látom most kezdődik csak az igazi izgalom.
Kissé érdekes volt mikor T üldözik akkor BJX aki nem tud térképről olvasni irányit . Tényleg ennyire.... a kiváló elit egység !!!
A másik mikor mikor Dumagép annyira sorkat iszik, valóban ilyen vagy csak megjátsza magát ahogy Póker ac is valami nem simmel náluk sem mint ahogy Dr Xu orvosnál sem. Nem az igazi arcukat mutatják szerintem. Na majd....
Az biztos, hogy a tavalyi játékban részvevők egy része okozta az akkor meghalt lány halálát.
Szándékos volt hogy átcsalták Öket egy olyan területre amitt nem ismernek.
T-nek ( aki szrintem You Chuan mert teljesen hasonlit rá akit üldöztek a bevásárló központban ) van egy külső segítője is de még nem tudni ki. Ez abból derül ki mikor meglövik HC-t hogy tovább menjen. és a hidnak a levágása.
Kicsit furcsa volt, hogy főszereplőinknek volt idejük felkészülni de alap dolgokat nem hoztak magukkal, nem nézték meg az időjárást nem kaptak semmi ultramodern követő felszerelést, pedig az irodák után ezt várta volna az ember, és igy tovább.
Na de ... igy irták meg.Spoiler: mutasd
Ettől függetlenül várom a folytatást.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég