szilagyongyi írta:Drága Ritám! Sziasztok Mindenki!
Einsteinnek igaza lehet az idő viszonylagosságával kapcsolatban.

Kicsit nyögve-nyelődtem az első négy részen, aztán a következő két rész felébresztette a kíváncsiságomat, érdekelni kezdett a sorozat.

Most újabb négy részt néztem -egyben- végig, és fele annyi ideig tartott, mint az első négy,
Rejtvényfejtésben nem vagyok jó, a megfigyelőkészségem hiányzik. Nem látom a részleteket, elsiklok az apróságok felett. Irigyellek benneteket, olyan jó kis teóriákat építgettek.
A történet, érdekes, izgalmas de rejtélyes,de a lényege nekem továbbra is lila köd. Van ugye egy bűnöző banda, akiknek a vezetője talán K, aki nyilván profi hipnotizőr. (a memóriazár párosunknál neki köszönhető? baleset miatt történt értem, de kettejüknél, egyidőben?)
Mi a céljuk? Mintha a banda is most szerveződne, K gyűjtené az embereit. Úgy, hogy segíti őket a beteges vágyaikban. T-t például, aki igazságosztó akar lenni, hagyja kicsit játszani, aztán mikor forró a helyzet,komolyra veszi, és dobja a listát. Vagy az első részekben a (rém)álomvarázsló bűvész és a sérült lelkű bohóc bűntársa. És mindezt miért, még találgatni sem tudok.
Jin Xi karaktere felöltözött. Meg tudta mutatni a pimasz, magabiztos pengeész mögött lakó gyámoltalant, aki ki tudja milyen szörnyűségeket élt túl. A lépcsős jelenetben hitelessé vált, amit az első részekben -talán nem túl szerencsésen- megvillantott.
Han Chen. Továbbra is kifogástalan karakter, mondtam én, hogy beleszeretős.
Doki. Víztiszta, teljesen gyanús egyén. A fodrásza kezét elverném.
Elit csapat. Máris szeretem őket. Ennyi jó pasi együtt, wowww.
Romantika. Kezdődik, édesedik. Lenyűgöz, amikor két ember kerülgeti egymást, egyre szűkülő körökkel járja a dervistáncot.
Köszönöm a munkádat Ritám, a következő részekre rárepülök.
Kedves Gyöngyi! Jókat vigyorogtam az írásodon! Már az elején is! Hát igen, hol ólom lábakon jár,
hol meg csak úgy elrepül az idő.
Én vegyes típus lehetek, mert nagyon jó megfigyelő vagyok, mindent észreveszek, még azt is, amit
nem kéne (az iskolában nem mindig díjazzák a gyerekek), rejtvények, megfigyeléssel kapcsolatos
tesztekben verhetetlen vagyok, de.... ha ismeretlen helyen megyünk az utcán, sokszor nem veszem
észre, ha már másodszor megyek el ugyanaz előtt az üzlet előtt, nem tudom merről jöttünk, hol
parkolunk, hogy tudunk oda visszamenni. Ha kijövünk valahonnan juszt is az ellenkező irányba indulok
el, és vitatkozom, ha azt mondják, hogy ne arra menjek, mert arról jöttünk...
Annyira, de annyira jók a kérdéseid, hogy nem is hiszed! Mind lényeges dolgokat feszegetnek, nem is
tudok egyikre sem válaszolni. Azzal olyan információkat árulnék el, ami csökkenti a további izgalmakat.
Miden ki fog derülni de nem egyszerre, hanem folyamatosan, és még így is egy rahedli magyarázatra
szoruló dolog marad a végére, de azokra is választ kapunk. Ráadásul, amikor kiderül valami, azonnal
újabb kérdés vetődik fel, amire újra várjuk a választ. Mindig van min izgulni!
Majd meglátod, a végén amikor helyre kerülnek a darabkák, akkor erős késztetést fogsz érezni, hogy
újra nézd az egészet. Annyi mindent nem veszünk észre menet közben.
Jin Xi, Han Isten, Fekete Pajzs Csoport, romantika... mindennel egyetértek veled. Egyedül a Dokit nem
láttam gyanúsnak, de ti igen, mindegyikőtök, ez érdekes!
Mindent nagyon szívesen! Vasárnap jövök!