Memory Lost (online is nézhető)
Re: Memory Lost (2016) (6/36)
Ritám, köszönöm szépen a két rész feliratot.
A hópihés kép nagyon szép, ezért elloptam.
Tettem fel egy képet,de mellé nyúltam, ezért töröltem az előző hsz-t.
Rita!
Minden részt láttam, ha azt mondom a Memory Lost az én sorozatom akkor Te már tudod mire értem ezt! Nagyon vágytam már egy ilyen sorozatra. A hatodik rész végére kiderült az igazság. Biztos voltam benne, hogy nem a gyanúsított lesz az elkövető. "Han isten" belopta magát a szívembe! Bai Jin Xi az elején kicsit idegesített, de sikerült változnia így már nincs gond. Tetszett amit láttam, várom a folytatást!
Nekem nagyon tetszik a részek végén hallható zene is. Amikor első alkalommal hallottam a Go Princess zenéje jutott eszembe.
Szerinted is hasonlítanak?
Jövök most már kukucskálni gyakran.
Köszönöm a feliratokat!

Minden részt láttam, ha azt mondom a Memory Lost az én sorozatom akkor Te már tudod mire értem ezt! Nagyon vágytam már egy ilyen sorozatra. A hatodik rész végére kiderült az igazság. Biztos voltam benne, hogy nem a gyanúsított lesz az elkövető. "Han isten" belopta magát a szívembe! Bai Jin Xi az elején kicsit idegesített, de sikerült változnia így már nincs gond. Tetszett amit láttam, várom a folytatást!
Nekem nagyon tetszik a részek végén hallható zene is. Amikor első alkalommal hallottam a Go Princess zenéje jutott eszembe.
Köszönöm a feliratokat!

f.ági írta:Juhéjj!
RIta, már vittem is, ez most pont jó lesz,hogy kicsit lehiggadjak a mai nap után.
Köszönöm szépen!
Szia Ági! Megértem, hogy ideges és nyugtalan vagy, de biztosan nem lesz nagyobb
baja Ödönkének! Szépen meg fog gyógyulni, és nem lesz további komplikáció.
Ilyen "szülők" mellett, amilyenek ti vagytok nem is lehet más választása.
Minden jót kívánok neki!
Jó lesz ez a két rész is, tetszeni fog!
Han Chen előtt nincs akadály. Még a hatalmas ingát is megállítja egy csavarkulccsal:

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb két rész fordítását. Názem .................irok.
![]()
![]()
![]()
Kedves Virág!
Nagyon szívesen! Nézd....... és írjál! Kíváncsian várom!
A 7. résztől az ABC többi betűjével is megismerkedhetünk:

Kata58 írta:Köszönöm, vittem ezerrel!
Nagyon szívesen!

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen a feliratokat.Még nem tudtam belenézni. Itt alvós vendégeim voltak,és még a héten jönnek is.Majd utána beletekerek.Bár, a hsz-ban írtad ,hogy nagyon izgalmas,majd látom,ha nézem.A Love Me, If You Dare elég kemény volt nekem.Figyelem a hozzászólók reakcióit,lehet,hogy elég lesz annyi is a sorozatból,vagy lapozok,de akkor meg értem meg!
Kedves Nagyi!
Ha a Love Me sok volt neked, akkor ez is az lesz. Van benne vér, és gyilok, de én meg pont
olyan vagyok, ha emellett a sztori nagyon érdekes, izgalmas, csavaros, akkor a vér, vagy a
halottak elveszítik a félelmetes voltukat, mert csak arra koncentrálok, hogy főhőseink hogyan
oldják meg az ügyet, és hogyan sikerül megúszniuk, hogy otthagyják a fogukat. Nálam ilyenkor
egy megkötözött ember, vagy egy véres hulla látványa mellékes dolog, nem tudok szörnyülködni
rajta. Így voltam a Rookie-val is, ami még a Love Me-től és ettől is véresebb volt.
Egyszóval, amikor már benne leszünk a sűrűjében és jönnek a nagyobb ügyek, és tárul fel a múlt,
annyira visz magával a sztori, hogy egy-két halott ide-vagy oda nekem nem számított. A számat
tátottam végig.
Szerintem is jó ötlet a hsz.-kat és a reakciókat olvasni. Valamelyik irányba meg fognak győzni.
De így tartottam helyesnek, ha előre szólok.
Bárhogy döntesz, úgy lesz jó!

cicus írta:HűűűHaa,ezt a meglepetést,benéztem és mekkora öröm ért már megint![]()
Na de hát angyal vagy,tudjuk ezt,mégis...Nem is húzom az időt,töltöm le és belevetem magam.
Nagyon köszönöm Rita drága![]()
Szép estét Mindenkinek!
Szia Cicus! Milyen ügyes vagyok, hogy karácsony után is megmaradtam angyalkának!
Viccet félretéve, örülök nagyon, hogy ennyire tetszik a Memory Lost!
Jó szórakozást kívánok ehhez a két részhez is! Már fordítom a 7.-t. Attól függ, hogy
kettő vagy három részt teszek-e ki, hogy hogyan érnek véget az epizódok. Nem akarlak
kínozni benneteket. Nagy izgalomnál jár a folytatás is.
Park Shi Hoo mozgására már akkor felfigyeltem, amikor az Alizt fordítottam. Hasonlóan
"őrült" táncot lejtett ott is:
Spoiler: mutasd
Az egyik, aki próbálja Han Chennel elhitetni, hogy a képzeletében lévő lány soha nem
létezett. Szerelmes Han Istenbe:

nildiko írta:Ritám, köszönöm szépen a két rész feliratot.
Szia Ildikó! Nagyon szívesen az újabb két részt is!
Melyik hópihés kép tetszett meg? Olyan sokat tettem ki mostanában,
hogy nem tudom, melyikre gondolsz.
Nyalókával hipnotizálni? Simán el tudom képzelni:

B.Marika írta:Rita!
Köszönöm a feliratokat!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia Marika! Nagyon is értem, és igazából erre számítottam! Biztos voltam benne, hogy
nálad is célba találok a Memory Losttal. Nem hiszem, hogy lesz olyan Love Me fan, akinek
ez ne jönne be. A minőség ugyanaz. Az író nagyot alkotott a ML esetében is.
Én a Love Me után vágytam nagyon egy hasonlóra, de akkor nem találtam. Aztán a Rookie
után is szerettem volna, ha valami újabb izgalmas sorira bukkannék, de nem jött össze.
Ez a sori viszont rám/ránk várt. Jó újra borzongani, és találgatni!
A hatodik részben ugyan a hipnotizálós bűntény lezárul, de egyszer visszatérnek még rá a
végén, egy ember miatt, akiről most még nem derült ki, hogy kicsoda.
Han Chen jól helyet cserélt Jin Xivel, miközben a quad teljes gázzal robogott. A mellette lévő
jelenet is nagyon tetszett. Szeretem az ilyen látványos akciókat:

Húha! Most aztán jól meg vagyok fogva, és nem is tudom mit emeljek ki! Tömören és röviden méltó párja Love Me-nek!
Nagyon tetszenek főhőseink akciói, összehangolt támadásaik, és csavaros észjárásuk!
Az óriásinga esete még nézéssel is elszédítő volt
a kivitelezés a megállítására meg
.
A squardos helycsere meg egyik kedvenc pillanatom máris...bár az autós beugrás sem kiskutya, még a főnök hátulról jövő akciója sem
.
Ami, pontosabban már most sem tetszik...1. a doki, mert hagyja majd magát befolyásolni szerintem, már most sem teljesen 1oo-as...bocsi a kifejezésért, majd menet közben kiderül jó e az intiúcióm...
2, aki eléje ment Han Istennek a reptérre...totál bele van zúgva, és mindent elkövet a célja elérésének megakadályozására...nem fog szerintem visszariadni egy két sötét dologtól sem...
3, az a bizonyos K betűs tulajdonos, aki keveri a méreg kártyát a történetben..lesznek még húzásai..alany annyi áll a rendelkezésére,amennyit akar...br...
4. az a másik lány, akit még csak az ismertetőben pillanthattunk meg, mintha véresen komoly rivális lenne..róla majd bővebben szintén később.
5. a hipnotizálás...nem tudom észrevettétek de mintha azonnal bevillant volna egy emlék nyomozónőnknél, és ez egy vezérszál lesz nyomozásnál...és igen lehet hipnotizálni akár egy nyalókával is, érdekes hogy milyen magas hangot adott ki a nyalóka a vizes pohárban...bár erről hirtelen a Voice jut eszembe, hogy ott is bizonyos hangokat igazából akkor lehetett jól kihallani, ha fejhallgatóval hallgatta az ember abból is a jobbik fajtából, nem csak a zaj kiszürése !/külsőre gondolok itt/ hanem olyan lehelet halk hangokra is ami felett egyébként átsiklanánk.
Úgyhogy a szokottnál nagyobb figyelemmel kell ezt a sorozatot is nézni, mert mindennek jelentősége lesz, még ha most nem is gondolnánk..de ahogy előrehalad a történet nyilvánvalóvá válik...
Úgyhogy megérzéseim szerint nagyon fogjuk ezt a történetet is szeretni, még az egy két nehéz pillanata ellenére ...mert garancia a történet kitalálójának neve..és eddigi sorozatai.
Köszönöm Rita az eddigi fordításokat!

Nagyon tetszenek főhőseink akciói, összehangolt támadásaik, és csavaros észjárásuk!
Az óriásinga esete még nézéssel is elszédítő volt

A squardos helycsere meg egyik kedvenc pillanatom máris...bár az autós beugrás sem kiskutya, még a főnök hátulról jövő akciója sem

Ami, pontosabban már most sem tetszik...1. a doki, mert hagyja majd magát befolyásolni szerintem, már most sem teljesen 1oo-as...bocsi a kifejezésért, majd menet közben kiderül jó e az intiúcióm...
2, aki eléje ment Han Istennek a reptérre...totál bele van zúgva, és mindent elkövet a célja elérésének megakadályozására...nem fog szerintem visszariadni egy két sötét dologtól sem...
3, az a bizonyos K betűs tulajdonos, aki keveri a méreg kártyát a történetben..lesznek még húzásai..alany annyi áll a rendelkezésére,amennyit akar...br...
4. az a másik lány, akit még csak az ismertetőben pillanthattunk meg, mintha véresen komoly rivális lenne..róla majd bővebben szintén később.
5. a hipnotizálás...nem tudom észrevettétek de mintha azonnal bevillant volna egy emlék nyomozónőnknél, és ez egy vezérszál lesz nyomozásnál...és igen lehet hipnotizálni akár egy nyalókával is, érdekes hogy milyen magas hangot adott ki a nyalóka a vizes pohárban...bár erről hirtelen a Voice jut eszembe, hogy ott is bizonyos hangokat igazából akkor lehetett jól kihallani, ha fejhallgatóval hallgatta az ember abból is a jobbik fajtából, nem csak a zaj kiszürése !/külsőre gondolok itt/ hanem olyan lehelet halk hangokra is ami felett egyébként átsiklanánk.

Úgyhogy a szokottnál nagyobb figyelemmel kell ezt a sorozatot is nézni, mert mindennek jelentősége lesz, még ha most nem is gondolnánk..de ahogy előrehalad a történet nyilvánvalóvá válik...
Úgyhogy megérzéseim szerint nagyon fogjuk ezt a történetet is szeretni, még az egy két nehéz pillanata ellenére ...mert garancia a történet kitalálójának neve..és eddigi sorozatai.
Köszönöm Rita az eddigi fordításokat!

Szia Rita!
Először is köszönöm a szuper gifeket PSH-ról,ő is a nagy kedvenceim közé tartozik
Na és éppen most megy az új sorozata,ami nekem nagyon tetszik örülök,hogy visszatért és,hogy
ekkora sikere van.
Viszont megnéztem az újabb két részt a M.Lostból és el vagyok még jobban varázsolva,bár
figyelmeztettél minket,hogy egyre jobb lesz,de más ugye ezt átélni.Azt ahogy a kocsiba ugrást
elől és hátul
aztán a motoron való helycserét megcsinálták,nagyon tetszett.Azért halkan
megjegyzem,hogy a kis pukkancs csak fülön fogta és még másképpen is bántotta,szegény társát,
talán így akarja ábrázolni az író,mennyire hirtelen természetű.Na de ezen már túllépek,mert
tényleg nagyon fordulatos a történet és a végén ott a két torony,mint jelkép...a gonosz színre lép!
A hipnózissal kapcsolatban eszembe jutott egy régi történet.Egy bioenergetikus tartott előadást a
városunkban és mivel érdekelt elmentem.Ő beszélt a hipnózisról és azt mondta csinál egy bemutatót.
Kért kb 6 embert,hogy menjenek oda hozzá,persze jelentkeztem,pedig ez nem jellemző rám,de
kíváncsi voltam nagyon.Elkezdődött a dolog én azt mondtam magamba,nem engedem,de sorba estek
el az emberek és mondom lazítok,abban a pillanatban éreztem az erőt,de azt gondoltam soha nem
hagyom magam és engem nem is sikerült befolyásolnia.Rám nézett és mosolyogva megfenyegetett.
Azóta tudom,hogy minden rajtunk múlik és belőlünk indul ki,ezt nagyon sokszor megtapasztaltam
azóta és ha ezt felismeri az ember nem hat rá semmiféle manipuláció.Ez történt a kis nyomozónkkal
is,ő tudta,hogy működik és csak nemet mondott rá...ennyi
Úgy,hogy várom nagyon a folytatást és
izgulok is miattuk,mert már megjelent a vetélytárs és azok nagyon elszántak és gonoszak tudnak lenni
Végre a gépem is még szuperebb minden téren,így ez is megoldódott.
További szép napot és csak kapd elő azt a fényképezőgépet,ahogy eddig is tetted
Először is köszönöm a szuper gifeket PSH-ról,ő is a nagy kedvenceim közé tartozik

Na és éppen most megy az új sorozata,ami nekem nagyon tetszik örülök,hogy visszatért és,hogy
ekkora sikere van.
Viszont megnéztem az újabb két részt a M.Lostból és el vagyok még jobban varázsolva,bár
figyelmeztettél minket,hogy egyre jobb lesz,de más ugye ezt átélni.Azt ahogy a kocsiba ugrást
elől és hátul

megjegyzem,hogy a kis pukkancs csak fülön fogta és még másképpen is bántotta,szegény társát,
talán így akarja ábrázolni az író,mennyire hirtelen természetű.Na de ezen már túllépek,mert
tényleg nagyon fordulatos a történet és a végén ott a két torony,mint jelkép...a gonosz színre lép!
A hipnózissal kapcsolatban eszembe jutott egy régi történet.Egy bioenergetikus tartott előadást a
városunkban és mivel érdekelt elmentem.Ő beszélt a hipnózisról és azt mondta csinál egy bemutatót.
Kért kb 6 embert,hogy menjenek oda hozzá,persze jelentkeztem,pedig ez nem jellemző rám,de
kíváncsi voltam nagyon.Elkezdődött a dolog én azt mondtam magamba,nem engedem,de sorba estek
el az emberek és mondom lazítok,abban a pillanatban éreztem az erőt,de azt gondoltam soha nem
hagyom magam és engem nem is sikerült befolyásolnia.Rám nézett és mosolyogva megfenyegetett.
Azóta tudom,hogy minden rajtunk múlik és belőlünk indul ki,ezt nagyon sokszor megtapasztaltam
azóta és ha ezt felismeri az ember nem hat rá semmiféle manipuláció.Ez történt a kis nyomozónkkal
is,ő tudta,hogy működik és csak nemet mondott rá...ennyi

izgulok is miattuk,mert már megjelent a vetélytárs és azok nagyon elszántak és gonoszak tudnak lenni

Nagyon szépen köszönöm 

Drága Ritám! Köszönöm az 5-6. részek fordítását. Nem volt kétségem, hogy nagy lesz az érdeklődés a sorozat iránt, jó volt a beharangozás.
Nem írtam az első részek után a benyomásaimról. A patológus dr. nekem is nagyon gyanús volt, biztosan van vaj a fején, ami remélhetőleg kiderül. Jin Xi kezdeti unszimpatikus viselkedését mára levetkőzni, ahogy közelebb kerül Han Chenhez.
A kriminálpszichológia és a hagyomásnyos nyomelemzés vetélkedése a nyomozás során igen érdekes, de eredményes. Mindig csodáltam a profilozók munkáját.
Ezt a sorit kajakómás állapotban (ebéd után) nem szabad nézni, mert nem sokat értek meg belőle. Lehet, hogy az első részek hiányzó láncszemei ebből adódnak.
Érdekes, fordulatos izgalmas ez a sori, ami ahogy mondod, csak fokozódni fog.
Rita azt írtad Yang Rongról, hogy "Jin Xi egy percre sem veszi le a magassarkút! Olyan pöttömke ez a színésznő, hogy szerintem a valóságban is állandóan tűsarkúban jár." A Wikipedia szerint 1,62. Ha ő pöttömke akkor én az 1,56-mal törpe vagyok.
Észrevettétek, mikor elindulnak az üldözésre még tűsarkúban van, és a kilépésnél már lapos sarkúban. Hiába nehéz lenne hitelesen játszani azokat a jeleneteket.

Nem írtam az első részek után a benyomásaimról. A patológus dr. nekem is nagyon gyanús volt, biztosan van vaj a fején, ami remélhetőleg kiderül. Jin Xi kezdeti unszimpatikus viselkedését mára levetkőzni, ahogy közelebb kerül Han Chenhez.
A kriminálpszichológia és a hagyomásnyos nyomelemzés vetélkedése a nyomozás során igen érdekes, de eredményes. Mindig csodáltam a profilozók munkáját.
Ezt a sorit kajakómás állapotban (ebéd után) nem szabad nézni, mert nem sokat értek meg belőle. Lehet, hogy az első részek hiányzó láncszemei ebből adódnak.
Érdekes, fordulatos izgalmas ez a sori, ami ahogy mondod, csak fokozódni fog.

Rita azt írtad Yang Rongról, hogy "Jin Xi egy percre sem veszi le a magassarkút! Olyan pöttömke ez a színésznő, hogy szerintem a valóságban is állandóan tűsarkúban jár." A Wikipedia szerint 1,62. Ha ő pöttömke akkor én az 1,56-mal törpe vagyok.
Észrevettétek, mikor elindulnak az üldözésre még tűsarkúban van, és a kilépésnél már lapos sarkúban. Hiába nehéz lenne hitelesen játszani azokat a jeleneteket.

Szia Kata! Én is nagy bajban vagyok, mert már ismerem a történetet, emiatt szinte egyik
kérdésedre sem tudok normális választ adni. Nem szeretném ha a kotyogásom miatt már
nem lenne olyan izgalmas a sztori, mint amilyen valójában. Megpróbálok úgy írni, mintha
először látnám a sorit.
Ha azt mondom, hogy ez még semmi sem volt, hidd el, nem túlzok. A 7. és a 8. részben
megalakul egy öt fős speciális egység, akik a legnehezebb ügyeket kapják meg. Na, ott
aztán lesz együttműködés! Imádtam őket! Az életük egymás kezében van.
Kicsit magának való, ez a 7. részben (most értem a végére) szóba is kerül. Persze az ő
viselkedésének is megvan az oka, mint ahogy minden egyes szereplőének ebben a soriban.
Igen, eszméletlenül, elvakultan szerelmes HC-be, de olyan módon, ami már terhes. Itt is
látszik, hogy HC milyen elutasító vele, de ő csak nyomul, próbálja magát megszerettetni,
de nem jön rá, hogy így nem fog menni.
Ez pontosan így van.
A vége felé fogjuk majd azt a jelenetet látni, ami a zene alatt megy a részek elején.
Én is azt mondom, hogy most nem lesz olyan megnyugtató, ha leskelődünk, mint máskor,
mert nem biztos, hogy a látvány elég lesz a megértéshez. Persze a nagy vonalakhoz igen,
de ahhoz, hogy a végén megértsük a sorozat nagyságát, ahhoz minden szónak jelentősége
van.

kérdésedre sem tudok normális választ adni. Nem szeretném ha a kotyogásom miatt már
nem lenne olyan izgalmas a sztori, mint amilyen valójában. Megpróbálok úgy írni, mintha
először látnám a sorit.
Kata58 írta: Nagyon tetszenek főhőseink akciói, összehangolt támadásaik, és csavaros észjárásuk!
Ha azt mondom, hogy ez még semmi sem volt, hidd el, nem túlzok. A 7. és a 8. részben
megalakul egy öt fős speciális egység, akik a legnehezebb ügyeket kapják meg. Na, ott
aztán lesz együttműködés! Imádtam őket! Az életük egymás kezében van.
Kata58 írta:Ami, pontosabban már most sem tetszik...1. a doki, mert hagyja majd magát befolyásolni szerintem, már most sem teljesen 1oo-as...bocsi a kifejezésért, majd menet közben kiderül jó e az intiúcióm...
Kicsit magának való, ez a 7. részben (most értem a végére) szóba is kerül. Persze az ő
viselkedésének is megvan az oka, mint ahogy minden egyes szereplőének ebben a soriban.
Kata58 írta:aki eléje ment Han Istennek a reptérre...totál bele van zúgva, és mindent elkövet a célja elérésének megakadályozására...nem fog szerintem visszariadni egy két sötét dologtól sem...
Igen, eszméletlenül, elvakultan szerelmes HC-be, de olyan módon, ami már terhes. Itt is
látszik, hogy HC milyen elutasító vele, de ő csak nyomul, próbálja magát megszerettetni,
de nem jön rá, hogy így nem fog menni.
Kata58 írta:3, az a bizonyos K betűs tulajdonos, aki keveri a méreg kártyát a történetben..lesznek még húzásai..alany annyi áll a rendelkezésére,amennyit akar...br...
Ez pontosan így van.
Kata58 írta:4. az a másik lány, akit még csak az ismertetőben pillanthattunk meg, mintha véresen komoly rivális lenne..róla majd bővebben szintén később.
A vége felé fogjuk majd azt a jelenetet látni, ami a zene alatt megy a részek elején.
Kata58 írta:Úgyhogy a szokottnál nagyobb figyelemmel kell ezt a sorozatot is nézni, mert mindennek jelentősége lesz, még ha most nem is gondolnánk..de ahogy előrehalad a történet nyilvánvalóvá válik...
Én is azt mondom, hogy most nem lesz olyan megnyugtató, ha leskelődünk, mint máskor,
mert nem biztos, hogy a látvány elég lesz a megértéshez. Persze a nagy vonalakhoz igen,
de ahhoz, hogy a végén megértsük a sorozat nagyságát, ahhoz minden szónak jelentősége
van.

cicus írta:Szia Rita!
Először is köszönöm a szuper gifeket PSH-ról,ő is a nagy kedvenceim közé tartozik![]()
ekkora sikere van.
elől és hátulaztán a motoron való helycserét megcsinálták,nagyon tetszett.Azért halkan
is,ő tudta,hogy működik és csak nemet mondott rá...ennyiÚgy,hogy várom nagyon a folytatást és
izgulok is miattuk,mert már megjelent a vetélytárs és azok nagyon elszántak és gonoszak tudnak lenni![]()
Kedves Cicus! A te véleményedet is boldogan olvastam! Szoktam figyelni, hogy az első részeknél még elég
kevés a letöltés, aztán ahogy jönnek a lelkes visszajelzések, úgy kapcsolódnak be egyre többen. Szóval
nagyon fontos a szerepük azoknak, akik ha pár szóban is de megírják a véleményüket, mert másoknak is
kedvet hoznak a sorozathoz. Hálás vagyok Nektek, akik már írtatok a látottakról!
Ez a pár rész bemelegítés volt, majdhogynem csak arra kellett, hogy megismerjük a szereplőket, és a
munkájukat, na, meg a képességeiket. Persze ezzel nem akarom lekicsinyíteni az érdemeit. Nagyon is
szórakoztató volt. Kifejezetten élvezem a nyomozás menetét, hogy mi mindenre kell figyelni, a pszichológiai
részről nem is beszélve.
Igen, én is észrevettem, hogy korán dicsértem meg Jin Xit! Még a 7. részben is ad a helyettesének. Most
fogom elkezdeni a 8. részt fordítani, nagyon szeretném, ha már nem lenne több durva jelenet benne a lány
részéről.
Vágó Istvánról köztudott, hogy aktív "kételkedő". Őt sem sikerült hipnotizálni. Én is azt gondolom, hogy
akaratom ellenére nem tudná senki ilyen módon átvenni az agyam felett az irányítást. Persze, ha előtte
bedrogozna, akkor már könnyű dolga lenne.
Biztosan vannak túlzások a soriban ezzel kapcsolatban. Azt is túlzásnak gondolom, amit K csinált a volt
bűvésszel. Nem hiszem, hogy egy gyűrű elfordításával hipnotizálni lehet valakit. Persze még az ellenkezője
is kiderülhet, annyira nincs rálátásom erre a témára. Az írónőt foglalkoztatja a téma, a Love Me-ben is
fontos szerepet kapott a hipnózis.
Nagyon tetszett, amikor Jin Xi rájött, hogy a maga és a vizsgálat előnyére fordíthatja, hogy a volt bűvész
azt hiszi sikerült őt hipnotizálnia.
Szombat vagy vasárnap környékén hozom a következő részeket, attól függően, hogyan végződik egy rész.
Nagy izgalomnál nem állok meg. Nagyon rossz "úgy" maradni.
Örülök, hogy megint szuper a géped! Olyan ügyesek ezek a fiatalok!
Akkor is előkaptam a fényképezőmet, amikor hirtelen hideg lett 25-én reggelre. A orgona termése, és a
virágzatának maradványa olyan, mint egy hímzés:
Spoiler: mutasd

Jóbi Éva írta:Nagyon szépen köszönöm
Nagyon szívesen!

Gabóci5 írta:Drága Ritám! Köszönöm az 5-6. részek fordítását. Nem volt kétségem, hogy nagy lesz az érdeklődés a sorozat iránt, jó volt a beharangozás.
Érdekes, fordulatos izgalmas ez a sori, ami ahogy mondod, csak fokozódni fog.![]()
Szia Gabi! Milyen kis szemfüles vagy! Én is észrevettem már pár hibát! Fordítás közben szakaszokban
nézem a filmet, így könnyű kiszúrni.
Érdekes, hogy mindenkinek gyanús Xu doktor! Gondolom az előzetesben láthatóak miatt. Nekem nem
volt az, én nagyon sajnálatra méltónak láttam. Okos, nagyon is, de antiszociális, aminek most már
tudom az okát.
A kínai sorozatokban, már amiket fordítottam, ezért láttam, pont azt szerettem, hogy halkan beszélnek,
nem hangoskodnak, mint a koreaiakban. Hát ez a sori nem ilyen. Időbe tellett, mire megszoktam Jin Xi
csapkodását, és azt, hogy nagyobb hangerőre vannak állítva a szereplők, főleg Han Chen és Jin Xi, mint
ahogy én azt szeretem. Szerencsére akkor van ez leginkább, amikor ki kell állniuk és el kell mondaniuk,
mit gondolnak az ügy állásáról, vagy a bűnözőről. Oda akarok kilyukadni, hogy arra lettem figyelmes, hogy
ezeket elhagytam valahol útközben. Az izgalmak mindent felülírtak. Egy idő után már csak a sztori, és
annak élvezete marad.
Nem minden tiszta elsőre, és ez az érzés egészen sokáig fog tartani, de aztán minden a helyére kerül.
Na, akkor jön az a sugallat, hogy el kell kezdeni újra nézni. Most veszem csak észre, hogy milyen sok jel,
segítség van menet közben, aminek nem tulajdonítunk fontosságot. De ez nem a mi hibánk. Az írónőt
és a rendezőt dicséri.
Nagyon örülök, hogy neked is ennyire tetszik a sori! És igen! Még jobb és jobb lesz!
Ha Yang Rong nem pici, akkor jó magas pasikat válogattak mellé. A neten található fotókat látva hittem
aprónak (plusz magas sarok):

Senki nem ismerte fel a Go Princess Go-ból Lu Li-t, Peng Peng szolgálóját?
Itt csak azt éreztem, hogy ismerős valahonnan:

Itt már tudtam, hol láttam korábban:

A bűvész terhes feleségét alakító lányt is sokáig keresgéltem az agyamban.
Ő volt Yang Yan felesége szintén a Go Princess Go-ban:

Itt csak azt éreztem, hogy ismerős valahonnan:

Itt már tudtam, hol láttam korábban:

A bűvész terhes feleségét alakító lányt is sokáig keresgéltem az agyamban.
Ő volt Yang Yan felesége szintén a Go Princess Go-ban:

Marika (B.Marika)! Elfelejtettem neked írni a végén felcsendülő dalról.
Nekem nem a Go Princess Go jut eszembe róla, inkább a My Sunshine, de egyébként
valami másra is emlékeztet, csak nem jut eszembe.
A dalt a két főszereplő Bai Yu és Yang Rong énekli. A youtube-on fent van, de jobb nem
megnézni, mert nagyon-nagyon spoileres! Aki azt megnézi, már sok mindenen nem fog
izgulni. Szóval aki nem akarja elrontani a szórakozását, ne nézze meg!
Én az elején felzendülő zenét imádom! A Le Jun Kai elején hallható muzsikára emlékeztet.
Az volt ilyen ütős.

Nekem nem a Go Princess Go jut eszembe róla, inkább a My Sunshine, de egyébként
valami másra is emlékeztet, csak nem jut eszembe.
A dalt a két főszereplő Bai Yu és Yang Rong énekli. A youtube-on fent van, de jobb nem
megnézni, mert nagyon-nagyon spoileres! Aki azt megnézi, már sok mindenen nem fog
izgulni. Szóval aki nem akarja elrontani a szórakozását, ne nézze meg!
Én az elején felzendülő zenét imádom! A Le Jun Kai elején hallható muzsikára emlékeztet.
Az volt ilyen ütős.

Kedves Rita !
Megnéztem az újabb részeket és továbbra is érdekes és izgalmasnak találom.
Ahogy végigolvastam a hozzászólásokat , csak hasónlók jutottak nekem is eszembe.
Ami számomra elgondolkoztató , mindkét főhásünkre nyomuló másik nem. Az egyik a doki a mási Han Chenre a lány. Ha tudom, hogy a másik öt éve elvesztette a memóriájának egy részét akkor " békén hagyom " mert minnél jobban azt mondom, hogy keresel valakit aki nincs, igy ezzel csak pont ellenkező hatást vált ki. Magam is megéltem mikor tudtam dolgokról amit mások nem érzékelnek de Én igen és nagyon rossz megélni, hogy nem fogadják el az megérzéseimet. Megtanultam különbséget tenni mit lehet elmondani másoknak.
A másik meg ami a bohocos történetből nem derült ki, ki volt aki bohocunkat elkeseredésében irányította.
A hipnózist régebben kipróbáltam, igy tudom hogy aki elég tudatos azt nem lehet hipnotizálni. ( De a villany pásztor TV sok embernél hasonlókat vált ki.)
Köszi mágegyszer és várom a fejleményeket.

Megnéztem az újabb részeket és továbbra is érdekes és izgalmasnak találom.
Ahogy végigolvastam a hozzászólásokat , csak hasónlók jutottak nekem is eszembe.
Ami számomra elgondolkoztató , mindkét főhásünkre nyomuló másik nem. Az egyik a doki a mási Han Chenre a lány. Ha tudom, hogy a másik öt éve elvesztette a memóriájának egy részét akkor " békén hagyom " mert minnél jobban azt mondom, hogy keresel valakit aki nincs, igy ezzel csak pont ellenkező hatást vált ki. Magam is megéltem mikor tudtam dolgokról amit mások nem érzékelnek de Én igen és nagyon rossz megélni, hogy nem fogadják el az megérzéseimet. Megtanultam különbséget tenni mit lehet elmondani másoknak.
A másik meg ami a bohocos történetből nem derült ki, ki volt aki bohocunkat elkeseredésében irányította.
A hipnózist régebben kipróbáltam, igy tudom hogy aki elég tudatos azt nem lehet hipnotizálni. ( De a villany pásztor TV sok embernél hasonlókat vált ki.)
Köszi mágegyszer és várom a fejleményeket.

Kedves Virág!
Örülök nagyon, hogy továbbra is érdekesnek, és izgalmasnak találod a Memory-t! Most jött el a
pillanat, amikor minden résszel érdekesebb lesz. A "még izgalmasabb"-ra kicsit várni kell még,
de jön az is!
A két nyomulósról csak keveset mondhatok, sokkal izgalmasabb lesz megtudni az igazságot róluk.
Abban teljesen igazad van, hogy a lánynak észre kéne vennie, hogy a nyomulással az ellenkezőjét
éri el HC-nél, de ennek a fajtának, aki bolondulásig képes belehabarodni a másikba, hályog van
a szemén.
Xu doktor nyugisabb, csendben szeret. Az ilyen abba is belemegy, hogy hűséges, odaadó barátként
titokban szeressen élete végéig valakit.
Bohócunkat K irányította, az többször is elhangzott, és a levelei végére is mindig odaírta a K-t.
A 7. részben az ABC még egy betűje elhangzik majd. Ez is egy embert takar. Ez lesz az "E".
A TV-t ne is mondd! Tényleg hipnózisban tartja az arra alkalmasakat. Hihetetlen!
Igyekszem a következő részekkel, hogy minél hamarabb jöjjenek a nagy izgalmak!
Most van alakulóban ez a jó kis speciális egység, ami nagy "kalandokba" keveredik majd.

Örülök nagyon, hogy továbbra is érdekesnek, és izgalmasnak találod a Memory-t! Most jött el a
pillanat, amikor minden résszel érdekesebb lesz. A "még izgalmasabb"-ra kicsit várni kell még,
de jön az is!
A két nyomulósról csak keveset mondhatok, sokkal izgalmasabb lesz megtudni az igazságot róluk.
Abban teljesen igazad van, hogy a lánynak észre kéne vennie, hogy a nyomulással az ellenkezőjét
éri el HC-nél, de ennek a fajtának, aki bolondulásig képes belehabarodni a másikba, hályog van
a szemén.
Xu doktor nyugisabb, csendben szeret. Az ilyen abba is belemegy, hogy hűséges, odaadó barátként
titokban szeressen élete végéig valakit.
Bohócunkat K irányította, az többször is elhangzott, és a levelei végére is mindig odaírta a K-t.
A 7. részben az ABC még egy betűje elhangzik majd. Ez is egy embert takar. Ez lesz az "E".
A TV-t ne is mondd! Tényleg hipnózisban tartja az arra alkalmasakat. Hihetetlen!
Igyekszem a következő részekkel, hogy minél hamarabb jöjjenek a nagy izgalmak!
Most van alakulóban ez a jó kis speciális egység, ami nagy "kalandokba" keveredik majd.

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az 5-6. részek feliratainak a fordítását.
Valóban már kezd szimpatikussá válni Bai Jin Xi, igazán aranyos volt ahogy az irodába ellenkezett a csomag miatt, de azért csak elment a boltba, hogy megvegye a helyi specialitásokat. A munkáját azt valóban nagy tudással, és ügyesen végzi, nem volt semmi a kihallgatási jelenet.
Az emlékek kiesésével azt nem értem, hogy 5 éve történt, az nem olyan sok idő, és nincs egyikőjük környezetében aki emlékezne rájuk.A srácnál az lejött, hogy mindenki ellene van, de mi van a lány környezetében?
Kíváncsi vagyok a folytatásra.Vigyázz magadra kérlek.
Marcsi
Nagyon szépen köszönöm neked az 5-6. részek feliratainak a fordítását.

Valóban már kezd szimpatikussá válni Bai Jin Xi, igazán aranyos volt ahogy az irodába ellenkezett a csomag miatt, de azért csak elment a boltba, hogy megvegye a helyi specialitásokat. A munkáját azt valóban nagy tudással, és ügyesen végzi, nem volt semmi a kihallgatási jelenet.
Az emlékek kiesésével azt nem értem, hogy 5 éve történt, az nem olyan sok idő, és nincs egyikőjük környezetében aki emlékezne rájuk.A srácnál az lejött, hogy mindenki ellene van, de mi van a lány környezetében?
Marcsi

- szilagyongyi
Sziasztok kedves Mindenki! Drága Ritám!
Nagyon szépen köszönöm az első hat rész fordítását.
Most volt rá érkezésem, hogy megnézzem, és őszintén mondom, szerencsés ez így.
Merthogy a hatodik rész közben éreztem először, hogy tetszik. Az első négy résznél megállok, talán nehezen jutottam volna idáig. Csakis azért tartottam ki, mert soha nem csalódtam a választásodban, hasonlít az ízlésünk, és figyelmeztettél is, hogy bizony nehezen indul be a sorozat. Nem, nem a történet. Azzal nincs baj semmi, szokatlan, eredeti és érdekes.
És innentől nem leszek népszerű. A karakterek, az akciójelenetek, hát! Majdnem elszaladtam.
Jin Xi. Kezdtünk egy akciójelenettel. A dizájnerkezű ruhatépés elmaradhatatlan minden akcióhősnő életéből, kijár neki. A levegőbe boxolást is elnéztem, bár szúrta a szememet, mennyire gyakorlatlan harcos Yang Rong. De szép. Nagyon. A kocsiablakban helyretett vállficam már nekem fájt.
Az első találkozása főhőseinknek a bűntény helyszínén. Kétszer néztem meg, de nem értettem okát, miért is kellett gyerekesen (nevetségesen, égőn, hú én elbújtam volna) viselkednie komoly profilozó szakember létére.
A következő ütés akkor ért, amikor a tizenkétcentis sarokban felugrott a konténer tetejére félni.
Még nemszeretem jellemhiba, munkahelyére menet nem köszönt vissza a kollegáinak.
Bár erre talán találtam mentséget, a hatodik részben, mikoris Han Chen elköszönéséből egy hangot nem hallott - talán teljesen elvarázsolódik, mikor erősen koncentrál
Az, hogy szépnek, nagyon nagyon szépnek látja - tartja - mondja magát tetszik. Ettől aranyosnak látom, ez jópofa egy rendőrkarakterben.
A kojaknyalóka nyilván poén.
Han Chen. Nincs mit írnom, teljesen rendbe van. Olyan, mint amilyennek lenni kell. Könnyen beleszeretünk majd.
Dr. Xu. Még egy ilyen kétdimenziós figurát!
Hmmm.
Mindezek ellenére, vagy mindezek miatt itt leszek, hiszen a karakterek fejlődnek, majd megszeretem őket, a fordítás csillagos ötös, a fórum élvezetes, a történet pedig máris megfogott, és elszaladt velem.
Nagyon szépen köszönöm az első hat rész fordítását.

Most volt rá érkezésem, hogy megnézzem, és őszintén mondom, szerencsés ez így.

És innentől nem leszek népszerű. A karakterek, az akciójelenetek, hát! Majdnem elszaladtam.
Jin Xi. Kezdtünk egy akciójelenettel. A dizájnerkezű ruhatépés elmaradhatatlan minden akcióhősnő életéből, kijár neki. A levegőbe boxolást is elnéztem, bár szúrta a szememet, mennyire gyakorlatlan harcos Yang Rong. De szép. Nagyon. A kocsiablakban helyretett vállficam már nekem fájt.

Az első találkozása főhőseinknek a bűntény helyszínén. Kétszer néztem meg, de nem értettem okát, miért is kellett gyerekesen (nevetségesen, égőn, hú én elbújtam volna) viselkednie komoly profilozó szakember létére.

A következő ütés akkor ért, amikor a tizenkétcentis sarokban felugrott a konténer tetejére félni.

Még nemszeretem jellemhiba, munkahelyére menet nem köszönt vissza a kollegáinak.

Az, hogy szépnek, nagyon nagyon szépnek látja - tartja - mondja magát tetszik. Ettől aranyosnak látom, ez jópofa egy rendőrkarakterben.

A kojaknyalóka nyilván poén.
Han Chen. Nincs mit írnom, teljesen rendbe van. Olyan, mint amilyennek lenni kell. Könnyen beleszeretünk majd.
Dr. Xu. Még egy ilyen kétdimenziós figurát!

Mindezek ellenére, vagy mindezek miatt itt leszek, hiszen a karakterek fejlődnek, majd megszeretem őket, a fordítás csillagos ötös, a fórum élvezetes, a történet pedig máris megfogott, és elszaladt velem.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az 5-6. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi
Kedves Marcsi! Nagyon szívesen az utóbbi két részt is! Az én figyelmemet is a nyomozás,
a részletek, hogy egy szakember miket figyel meg, hogyan, miből von le következtetéseket
köti le, ezért nem vettem már észre, ha Jin Xi adott egyet Xiao Zhuannak. Egyébként arra
is rájöttem, a 7. rész fordítása után, hogy XZ is szereti provokálni JX-t, élvezi, hogy a lány
azonnal felhúzza magát, és jól megrángatja a fülét például. Szóval ez egy játék közöttük.
Az emlékeik elveszítésével nincs problémája a két főszereplőnek, mindkettő tudja, hogy
hogyan veszítette el (legalábbis úgy hiszik). Ami zavarja őket az emlékeikben és az álmukban
felbukkanó férfi és nőalak. Nagyon erős kötődést éreznek hozzájuk, ezért nem hagyja őket
nyugodni. Mindenféleképpen tudni akarják, hogy kik ezek az emberek. Jin Xi esetében nem
ismerünk meg rokonokat (így utólag elég furcsa), HC környezetében viszont mindenki tagadja,
hogy lett volna a balesete előtt menyasszonya. A bizonyosság, a hit a lány létezésében annyira
erős, hogy nem hagyja abba a keresést.
Itthon vagyok keddig, kihasználom az időt, mert a második félévben, elég sok továbbképzésünk
és egyéb elfoglaltságunk lesz a suliban. Persze a heti két-három részt akkor is hozni fogom.
Jó lesz újra átélni az izgalmakat!
A következő két részt azért is fogjuk szívesen nézni, mert egy szép románc kialakulásába is
beavatnak bennünket, amit aztán az utolsó pillanatokig élvezhetünk.
Szép napot kívánok!
Az alakuló ötfős egység tagjai, és a parancsnokuk:

Gyöngyi! Mennem kell a városba, ha hazajöttem nálad folytatom!
Szép napot Mindannyiunknak! Nálunk megint sűrű köd van.

Szép napot Mindannyiunknak! Nálunk megint sűrű köd van.