Kedves Paggy! Évente van egy csomó piros betűs ünnep, De mind elbújhat a mai nap mellett. Nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok neked. Marcsi
Kedves Lányok!Rita,Gabóci,Ági,MinGi,Marcsi ,Szilvi!Nagyon szépen köszönöm a figyelmességeteket.Holnap reggel leszek 62 éves.Ödönnek boldog szülinapot és sikeres műtétet kívánok!Puszi Mindenkinek:Paggy
drága Paggy, éreztem hogy még mielőtt lekapcsolnám a gépet ide kell lesnem és majdnem lekéstem a fontos napodat! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!
Paggynak megírtam tegnap e-mailben, hogy félrenéztem a szülinapját. Valamiért nekem már tegnap 26. volt. Mire itt is megírhattam volna, hogy tévedtem, NÉGY órás beszélgetésbe keveredtem az angliai gyermekeimmel, és az Amerikában élő tesómmal és a családjával. Mire befejeztük este 8-kor, addigra már elkéstem a magyarázkodásommal.
Ahogy Paggynak is írtam, jobb előbb, mint soha. Így kétszer kívánok neki Boldog Szülinapot!
Paggy! Különleges helyzet állt elő: ebben az évben kétszer van szülinapod! Igy tegnap kivántam, ma jön a virtuális fülhúzás. Boldog szülinapot mára is! Legyen szép napod!