Memory Lost (online is nézhető)

jubus

Re: Memory Lost (2016) (4/36)

HozzászólásSzerző: jubus » 2017. december 22. 15:14

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb fordításodat. A Love me-t nagyon szerettem. A When a snail falls in love-t, annyira nem. Kiváncsi vagyok az írónő ezen történetre is. Sok szabadidőt és jókedvet kívánok a fordításhoz!

Illetve szeretném megköszönni az egész éves munkádat, a sok feliratot, amivel szórakoztattál minket!

Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok neked! :ymparty:
mato

HozzászólásSzerző: mato » 2017. december 22. 15:25

Kedves Rita!
Köszönettel vittem az első 4 rész feliratát. Csodálatos karácsonyi ajándék! Kellemes ünnepeket kívánok Neked és valamennyi fórumozó társamnak!
Marcsi
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 22. 16:19

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked az első négy rész feliratát. ^:)^
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 17:40

Kedves Kata, Erzsébet, Chain, Lizzi, RiziBizi, Virág, Cicus,
Jubus, Marcsi (mato) és Marcsi (gyomar)!

Nagyon szívesen a feliratokat és a videókat is! Már alig vártam, hogy átadhassam Nektek
az első részeket, és belekezdhessünk a közös mozizásba! Nagyon várom, hogy mi lesz az
első benyomásotok a soriról!

Főhőseink nem akárhogy ismerkednek meg egymással, és ez már a második találkozásuk!
Az első is verekedős volt:

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 17:49

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon Szépen Köszönöm az új Sorozatod fordítását ,utána néztem látom lesz benne minden szerelem izgalom ez kell a mi öreg szívünknek ! Szeretnék Békés Boldog Karácsonyt kívánni neked és kedves családodnak ,és Boldog új Évet is ,bár ahogy ismerlek lehet addig még jelentkezel valamivel .Szeretettel ! :x %%- :ymparty:

Kedves Erzsébet! Köszönöm szépen, és nagyon szívesen a részeket! Lesz benne minden,
amit szeretünk, megspékelve egy kis (annyira nem is kicsi) őrülettel.

Most, hogy már belekezdtem a sori fordításába, csakis erre koncentrálok, mert olyan
szövevényes tud lenni a történet, hogy egy szálat sem szabad leejtenem, mert akkor
elveszítem a fonalat (na, ezt jól megmondtam!). Majd amikor a fele környékén járok,
akkor fogom azt érezni, hogy ha csak egy film erejéig is, de mást is kell fordítanom,
hogy megtörjem a monotóniát.

Dr. Xu és Jin Xi nagyon jó barátok. De a Doki titkon szerelmes a nyomozónőbe:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 22. 17:59

szia RITA! Szesretném itt megköszönni ezt a fantasztikus 4-es csomagot, Megmondom őszintén, annyira tetszik, hogy még most majd az elején újranézem a feliratoddal! Tetszik a komoly és a vidám helyzetek szövegek kavalkádja, a főnök se perc alatt csinált magának "fürdőruhát" na és a rúgása felér egy csődörével! Csak nevettem, mikor kiderült ő az új főnök.. :-o :)) ..
Nem semmi az új bünügyi téma, és jelzem létezik valóban olyan drog, hogy fejfájást okoz, álmosságot mély alvást, és azalatt bármit tudnak csinálni a sértettel. Hadd ne írjam le, mit tudnék csinálni az ilyen alakokkal.Valamint könnyen halált is okoz. :-q :-o .
Kíváncsi leszek a szálak felgöngyölítésére, és hogy mennyi minden fog apránként kiderülni.! De egy érdekes észrevételem van...mintha mindkettejüknek emlékezetkiesése lenne Mert a bevillanó előzetesből ezt szűrtem le, hiszen valószínűleg azért is vannak rémálmai...még egy rövid szundítás hatása alatt is!
Köszönöm az élményt is amit a fordítással szereztél a számomra!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Kép
Na jövőre megcsinálom... :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:02

Kata58 írta:Drága Ritám! Köszönöm szépen a karácsonyi előzetes ajándékot! Vittem is azonnal a feliratokat! Hálás vagyok, hogy ilyen jó sorozattal ajándékoztál meg bennünket, akik szeretjük a fordításaidat, humorodat, és még a hiányos angoltól sem esel kétségbe! :ymparty: :ymparty:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked, Szeretteidnek, és valamennyi Ismerősnek, Barátnak, Rokonnak!
Ezt a karácsonyi képet küldöm szeretettel: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
És ezt a gyönyörű erdélyi verset!

Kedves Kata! Végre újra együtt! Köszönöm szépen a dicséretet! Igyekszem most is, hogy élvezetes legyen
a szöveg. A történet bonyolult, ilyenkor nagy a felelőssége a fordítónak. Rajta múlik, hogy a néző mindent
maradéktalanul megért-e, mert csak így fogja élvezni a sorit. Most az angollal nincs különösebb probléma,
néhol zavaros, de ilyesmi mindig előfordul. Van már annyi rutinom, hogy ennyitől nem ijedek meg.

Köszönöm szépen a képet és a szép versikét!

Jin Xi a főnök, Xiao Zhuan a beosztottja. Mindenhová együtt mennek, fél szavakból is megértik egymást:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:09

chain írta:Üdv. Rita kedves

Elsőnek köszönöm szépen a fordítást, valamint a letöltési lehetőséget.
Másodiknak pedig Neked valamint az oldal összes látogatójának kívánok békés, boldog karácsonyi ünnepeket.

Kedves Chain! A videókat is, és a feliratokat is nagyon szívesen!

Köszönjük szépen! Neked is legyen nagyon szép a karácsonyod!

Itt az elején még nem tudtam, hogy ennek a "K" betűnek és a viselőjének
mekkora jelentősége lesz még később:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:15

lizzismith írta:Köszönöm a karácsonyi ajándékodat, kedves Rita!
Kívánok békés, boldog ünnepeket mindenkinek.

Kedves Lizzi! Nagyon szívesen! Köszönöm a jókívánságokat!
Meghitt ünnepeket kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:24

RiziBizi írta:Kedves Rita!
Köszönöm ezt az újabb sorozatot!

Ezúton kívánok mindenkinek nagyon szép ünnepet és
a jövő évre pedig sok szerencsét, boldogságot!

Kedves RiziBizi! Nagyon szívesen a fordítást, és köszönöm a jó kívánságodat!

Meghitt ünnepeket kívánok Neked!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:39

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb izgalmas és érdekes sorozat első 4 részének a forditását.
Szokásomhoz híven megnézem ........................utána irok. :flower1:
A számokról ( mivel idmádom a számokat régóta és könyvelő is voltam) a 66 felbontható 6x11 a hat az öröm száma a 11 pedig a bennünk lakozó Isteni erő. Másképpen is felbontható a 15+51 re. Hatalmas erőt rejt hogy egyensúlyba kerüljünk. Másképpen a 66 ha összeadjuk akkor12 -öt ad. Kozmikus Isteni beteljesedést jelent.
Spoiler: mutasd
Kabalának a számmisztikáját is tanultam és ez annak a variációi.

Tehát ezek után csak valami szuper érdekes sorozat lehet amit elkezdtél.

Köszönet mégegyszer az eddigi munkáidért külön örülök, hogy az ÁÉ a forditói szavazatokban benne vagy az első 8-ba.
A forditásaiddal nagyon sok embernek okozol kellemes perceket.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok neked és a forumozó társaimnak is.

Kedves Virág! Neked is nagyon szívesen az első négy rész fordítását! Annyira már ismerlek,
hogy majdnem biztosra mondjam, hogy tetszeni fog a sorozat. Úgy tűnik, ezt a számok is
alátámasztják. Nagyon élveztem az elemzésedet! Soha nem tanultam ilyesmit, de érdekel,
és hiszek is benne. Én, aki már végig láttam a sorit azt mondom, hogy nem fog szégyent
vallani 66.-ként!

Jólesik a dicséreted, köszönöm szépen! Ahogy írtam a Csevegőben is, már több, mint öt éve
verseny nélkül is jól megvagyunk így együtt, és ezután is megleszünk, bármi legyen is az
eredmény. Persze én is örülök, hogy a nyolcas döntőbe bejutottam.

Legyen nagyon szép a Te karácsonyi ünneped is!

Míg Jin Xi ki nem állhatja az új nyomozót, Han Chent, addig Xiao Zhuan példaképének tekinti:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 18:51

cicus írta:Drága Rita!
Micsoda meglepetés,hogy már itt is van a karácsonyi ajándékunk :) Nagyon szépen köszönöm :movingflower:
Persze nem bírom ki és máris meg fogom nézni!!! Nagyon aranyosak és szépek a karácsonyi gifek is,amit látok
itt az oldalon és köszönöm mindenkinek a karácsonyi jókívánságokat is.

Kívánok Mindenkinek Áldott,Békés és nagyon Boldog Karácsonyt!

Kedves Cicus! Mivel az ötödik résszel nem készültem volna el szombatra, a négy meg már
késő estére megvolt, ezért nem volt mire várni, még ma kitettem, had örüljünk!
Ilyenkor mindig nagyon várom, hogy miket írtok majd az első benyomásaitokról. Ezért nagyon
örülök, hogy még ma megnézed. Kata már megírta a véleményét. Boldog vagyok, hogy eddig
tetszik neki a Memory Lost!

A gifek innen vannak:

Neked is Kellemes Karácsonyi ünnepeket!

Jin Xi és Han Chen kapcsolata enyhén szólva nem baráti (csak az elején, szerencsére!).
Minden alkalmat megragadnak, hogy cukkolják egymást:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 19:14

jubus írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb fordításodat. A Love me-t nagyon szerettem. A When a snail falls in love-t, annyira nem. Kiváncsi vagyok az írónő ezen történetre is. Sok szabadidőt és jókedvet kívánok a fordításhoz!

Illetve szeretném megköszönni az egész éves munkádat, a sok feliratot, amivel szórakoztattál minket!

Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok neked! :ymparty:

Kedves Jubus! Nagyon szívesen az újabb sorozatot! A Love Me-t én is imádtam, de a WASFIL-t nem
láttam. A Memory Lostot már láttam végig, a Love Me polcán kapott helyet! Ebből is kitűnik, hogy
nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem, Ti is ezt mondjátok majd a végén!

Ha nem mondod, még most sem tudnám, hogy Ding Mo nem férfi, hanem nő. Először fura volt, mert
a pszichothrillert, mint műfajt a férfiakhoz kapcsolnám. Viszont a románc milyensége inkább női íróra
vall. Itt egy fotó róla:

Kép

Mindent nagyon szívesen! Én is kellemes ünnepeket kívánok!

A 4. rész közepére Jin Xi elismeri, hogy Han Chen is érti a dolgát, de a férfi előtt be nem ismerné:

Kép
Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. december 22. 19:20

...Kedves Rita ....Koszonom az uj sori feliratait rogton ahogy kitetted vittem is ,de ma csak mint egy váltofuto ugy kozlekedtem a konyha és a gép kozott ossze is raktam rogton mert a Doramax letoltés is a gépen vam és a Megás is na az még messze nincs végig és képzeld a Doramax videohoz passzol a felirat a Megásnál meg csuszik késbb jon a magyar felirat mint ahogy elkezdenek beszélni azt nem figyeltem mennyivel mert kozben sutottem.....:)...most fejeztem be kb 5 perce....pedig ha tudnád hogy nem szeretek igy unnepek elott igaz a husvét a mumusom ,mert akkor % arányban nagyon sokszor nem ugy sikerul ahogy kellene .Csak azért irom ezt a csuszást a Megánál mert hátha van rajtam kivul is valaki aki onnan tolt le tudod én ezt a sorit ma harmadjára toltom de azt hiszem a Doramax marad az nem csuszik ....Kivánok Neked és családodnak és minen forumozo társamnak Aldott Békés szeretetteljes karácsonyi unnepeket családod és forumozo családod korében sok-sok szeretettel Anna.... :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 19:22

mato írta:Kedves Rita!
Köszönettel vittem az első 4 rész feliratát. Csodálatos karácsonyi ajándék! Kellemes ünnepeket kívánok Neked és valamennyi fórumozó társamnak!
Marcsi

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen! Jó érzés, hogy sikerült örömet szerezni a feliratokkal!

Békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Olyan szép szerelem lesz az övék is:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 20:03

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked az első négy rész feliratát. ^:)^
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen!

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. december 22. 20:12

Rita, köszönöm az első négy rész feliratát.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindnyájunknak.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 20:30

Kata58 írta:szia RITA! Szesretném itt megköszönni ezt a fantasztikus 4-es csomagot, Megmondom őszintén, annyira tetszik, hogy még most majd az elején újranézem a feliratoddal! Tetszik a komoly és a vidám helyzetek szövegek kavalkádja, a főnök se perc alatt csinált magának "fürdőruhát" na és a rúgása felér egy csődörével! Csak nevettem, mikor kiderült ő az új főnök.. :-o :)) ..
Nem semmi az új bünügyi téma, és jelzem létezik valóban olyan drog, hogy fejfájást okoz, álmosságot mély alvást, és azalatt bármit tudnak csinálni a sértettel. Hadd ne írjam le, mit tudnék csinálni az ilyen alakokkal.Valamint könnyen halált is okoz. :-q :-o .
Kíváncsi leszek a szálak felgöngyölítésére, és hogy mennyi minden fog apránként kiderülni.! De egy érdekes észrevételem van...mintha mindkettejüknek emlékezetkiesése lenne Mert a bevillanó előzetesből ezt szűrtem le, hiszen valószínűleg azért is vannak rémálmai...még egy rövid szundítás hatása alatt is!
Köszönöm az élményt is amit a fordítással szereztél a számomra!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Szia Kata! Annyira vártam már az első visszajelzést! Ilyenkor nagyon izgulok, örülök, hogy
nem kellett túl sokáig várnom! Mivel nekem nagyon tetszett, gondolom Ti is így lesztek vele,
és az írónő neve is garancia arra, hogy egy újabb klassz sorival van dolgunk.

Én is szeretem, hogy vicces jelenetekkel oldják a feszültséget. Pár rész múlva pedig Jin Xi
és Han Isten romantikus jelenetei töltik be majd ugyanezt a szerepet. Majd jön a fergeteg!

Ez a hipnózis alatt pszilocibin segítségével elkövetett erőszak még kismiska ahhoz képest
ami vár ránk, mint ahogy a "K" is csak egy tagja az ABC Szindikátusnak.

36 részen keresztül fog feltárulni a múlt. Minden rész tartogat majd meglepetéseket nagyjából
a 13.-14. résztől, de az addig történteknek is helye lesz a végelszámolásban.

Igen, az ismertetőben is írtam, hogy Han Chen és Jin Xi is öt évvel ezelőtt veszítették el az
emlékezetüket. Han Chen azóta is a menyasszonyát keresi, akiről mindenki azt állítja, hogy
soha nem létezett. Mindig egy arc nélküli lányt rajzolgat. JX is szeretné már végre meglátni
az álombéli férfi arcát.

Nagyon szívesen az élményt!

Az arc nélküli menyasszony:

Kép

Szegény X doktor! Még az első csók előtt lecsapják a kezéről JX-t:

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 22. 20:33

Szia Rita!

Húha, hát én csak szombatra vártam a feliratot! :-)
Eddig lóméretű kacsákat vagdostam szét, jöhet a pihi estére a felirataiddal. :-)
Annyira meglepett a négy rész, hogy a köszönöm lemaradt a végére. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 20:44

annamama írta:...Kedves Rita ....Koszonom az uj sori feliratait rogton ahogy kitetted vittem is ,de ma csak mint egy váltofuto ugy kozlekedtem a konyha és a gép kozott ossze is raktam rogton mert a Doramax letoltés is a gépen vam és a Megás is na az még messze nincs végig és képzeld a Doramax videohoz passzol a felirat a Megásnál meg csuszik késbb jon a magyar felirat mint ahogy elkezdenek beszélni azt nem figyeltem mennyivel mert kozben sutottem.....:)...most fejeztem be kb 5 perce....pedig ha tudnád hogy nem szeretek igy unnepek elott igaz a husvét a mumusom ,mert akkor % arányban nagyon sokszor nem ugy sikerul ahogy kellene .Csak azért irom ezt a csuszást a Megánál mert hátha van rajtam kivul is valaki aki onnan tolt le tudod én ezt a sorit ma harmadjára toltom de azt hiszem a Doramax marad az nem csuszik ....Kivánok Neked és családodnak és minen forumozo társamnak Aldott Békés szeretetteljes karácsonyi unnepeket családod és forumozo családod korében sok-sok szeretettel Anna.... :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Anna! De jó, hogy megírtad, hogy a megás videókhoz nem passzol a felirat! Le is töröltem
őket, és a doramaxról leszedetteket teszem a helyébe. Pedig az első részhez hozzánéztem a feliratot.
Hogy nem vettem észre, hogy nem csúszik a videóhoz képest?

Ismerős az érzés! Amíg sütöttem, én is mindig úgy éreztem, hogy pont akkor nem sikerül olyan jóra,
amikor kéne. De mindig el is fogyott, nem panaszkodott senki. Nincs rossz sütemény!

Köszönöm a jó kívánságaidat! Én is kellemes, békés ünnepeket kívánok!

Mondom, hogy mindig marják egymást. De nem sokáig:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 20:45

nildiko írta:Rita, köszönöm az első négy rész feliratát.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindnyájunknak.

Nagyon szívesen, Ildikó!

Neked is legyen nagyon szép karácsonyod!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 22. 20:53

f.ági írta:Szia Rita!

Húha, hát én csak szombatra vártam a feliratot! :-)
Eddig lóméretű kacsákat vagdostam szét, jöhet a pihi estére a felirataiddal. :-)
Annyira meglepett a négy rész, hogy a köszönöm lemaradt a végére. :-)

Szia Ági!

Nem tudtam pontosan belőni, hogy mikorra leszek készen az első feliratokkal, így még számomra
is meglepetés volt, hogy csütörtök késő estére befejeztem a 4. részt. Tudtam, hogy szombatra
már nem leszek képes az 5.-t is megcsinálni, ezért ma reggel kitettem ezt a négyet, nehogy
megromoljanak a várakozásban.

Izgatottan várom, milyen lesz minimaratonnal EGYÜTT nézni a sorit! Ilyen még nem volt, úgyhogy
drukkolok, hogy kellemes élmény legyen. A sorin nem fog múlni, annyi biztos!

Nagyon szívesen!

Kép
babi2377

HozzászólásSzerző: babi2377 » 2017. december 22. 21:07

Köszönöm a feliratokat.
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. december 22. 21:09

Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm az első feliratokat!Nagyon vàrom hogy miyen lesz ez a sztori!Kellemes ünnepeket kívánok és mindenkinek jó mozizást :x
kudoba

HozzászólásSzerző: kudoba » 2017. december 22. 21:16

Kedves Rita!

Köszönöm, hogy fordítani kezdted ezt a sorozatot. Mind a When a Snail Falls in Love és a Love Me If You Dare is a kedvenc kínaí sorozataim közé tartozik biztos vagyok benne, hogy ez is izgalmas és szórakoztató sorozat lesz.
Még egyszer köszönöm.

Vissza: “Kína”