csip írta:Nagyon szépen köszönöm az eddigi részek fordítását!
Anyecska írta:Szia Rita!
Csak most tudtam "beesni" a történetbe egyéb elfoglaltságaim miatt. Aztán pedig , MEGA Őméltósága nem állt velem szóba, hiába kattintgattam a linkre. Így kénytelen voltam az Avistazról letölteni. Beletekertem egy kicsit a fórum elejébe is. Ne keseredj el! Én is itt vagyok! (Húú! Ez egy kicsit nagyképű lett). A sorozat elején tartok, így még nem tudok igazán véleményt alkotni, de kikapcsol. Érzem, hogy jó lesz. Egyébként is egyszer valaki azt mondta, hogy „Varietas delectat” .Úgy legyen!
Köszönöm a fordítást. Üdv: Ányecska
cicus írta:Szia Rita!
Jó,hogy benéztem,mert itt vannak az újabb részek is márKöszönöm szépen lassan el is kezdhetem nézni
![]()
Biztosan végig nézted már a Memory Lostot is.Olvastam,hogy sikerült letöltened Megára. Nagyon örülök,hogy
jó a sorozat,ezek szerint folytatódott a vágta a 13.résztőlKülön örülök a szerelmi szálnak is,amiről írtál.
Biztosan élvezni fogjuk,alig várom!
Már csak két hét és itt a Karácsony.Minden olyan gyorsan történik,úgy érzem turbóra kapcsoltak egy ideje
Na de jól van ez így,ma ki akartam menni Szentendrére a gyertyagyújtásra de olyan hideg volt és hatalmas
széllökések voltak itt délután,így aztán inkább itthon csücsültem a jó melegben.
Szeretettel ölellek és szép hetet kívánok![]()
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm ezt a kis csomagot aminek a storija egy részbe is belefért volna. várom a forgatókönyvíró következő ötletét, mivel rukkol elő.
Rita írta:Szia Cicus! Hát ez jó! Mostanában mindig magyar helyszíneket szoktak felismerni koreai filmekben,
sorozatokban, te meg franciát, és szlovént. Úgy látszik, szeretnek Európában forgatni. Elhiszem,
mekkora meglepetés lehetett, amikor felismerted az általad már ismert helyeket.
Én is kíváncsi leszek, mit üzen neked a Memory Lost! Én az izgalom mellett nagyra értékeltem a
Fekete Pajzs nevű öttagú akciócsoport tagjai közti mély, megingathatatlan, a feltétlen bizalomra
épülő emberi kapcsolatot.
Jövő hét végén érkezem az első részek feliratával!
Kellemes készülődést kívánok!
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm a befejező részeket.Volt még benne egy kis rétes nyújtás (úgy is mindjárt itt a Szilveszter, ti. akkorra szoktam csinálni), de később nagyon jól szórakoztam. Ahogy próbálja a robotok emlékezetét visszacsalogatni: "Sok közös élményünk volt.Van még!"
Eszembe jutatta Rutkai Évát a " Van másik" jelenetében.
![]()
![]()
Végül minden jó, ha a vége jó!![]()
![]()
Bai Shu nagyon jól játszotta Ah-Zhait, szerettem ezeket a kis fickókat.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Én is végig küzdöttem magam a befejezésig.
Ők voltak a szuper csapat.Örültem ,hogy a robotok vissza tértek az emlékezeteikkel együtt.A 16. rész második fele a " hogy készült" is nagyon tetszett.A szerepeket, a kiosztott karakter kavalkádot,valóban nem tudtam volna más színészekkel elképzelni.Jó fej a rendező,milyen aranyosan mutatta saját maga ,hogyan képzeli Ah-Zhai füllel való figyelését. Az utolsó részekben sokszor elhangzott a szeretet szó." A szeretetet nem győzheti le a robot technika" Remélem is.Kicsit karácsony előtti hangulatom támadt. Most az ilyen filmek,sorozatok kellenek,oldani a készülődés ,tervezett sütés-főzés,vendég várós idők kész leszek-e? aggodalmát.Jó kikapcsolódós hétvégét kívánok szeretettel,Nagyi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég