Mara, EUgen, Wu Xing, Kikyou88, Brigi (Bitta0612), Mancus, Nagyi és Gabi!
Köszönöm szépen a jelöléseteket az Év Fordítója játékban! Nagyon örültem neki!!!

Wu Xing
..Nem véletlen egybeesés az biztos.!Én annyiszor odanéztem a szavazásra, de nem boldogultam, aztán gondoltam hogy nem idegesítem magam, a lényeg hogy a hétköznapokban megbecsüljük a profi, szórakoztató fordításokat. Mert nem csak betüről betüre való átírás a lényeg, hanem a mondanivaló hiteles átadása! Ráadásul az angol szerintem nagyon érzelemszegény szavakkal operál, úgyhogy hálás vagyok Istennek a mi szép magyar anyanyelvünkért, amivel olyan klasszul ki lehet fejezni a gondoltakat, érzelmeket! sokszor a fordítónak is szüksége van a fantáziáját előhívni, mert oly gyatra némely ferdítésre váró...szöveg! Én itt is hálás vagyok mindig Rita fordításaiért is többek között! Nem beszélve erről a remek kis fórumért, ahol jól kibeszélhetjük magunkat, és nem gond, ha az embernek valamely történet, vagy sorozat nem szimpatikus! Kellemes mikulásozást és filmezést Mindenkinek!

.
Igaz, hogy az Adventi időszak közepén járunk, de megosztom veletek a Csabagyöngye Kulturális Központ Adventi kalendárját, ami sok sok érdekes információt tartalmaz, ha megfordítjátok a napokat. Jó szórakozást hozzá!

boszorkany írta:Kedves Rita,lanyok!
Talan mar el is felejtettetek olyan regen nem jartam erre.Sajnos oktoberben ledontott az influenza,most meg novemberben kezdodott szinte ugyanugy a betegsegem.Kozben kiderult,hogy cukorkomaba estem,mento vitt be a korhazba,par napja vagyok itthon.Most labadozok,de szetneztem azert mar a neten es szavaztam en is Rad,kedves Rita.Nem igerem,hogy surun jovok,mert meg eleg gyenge vagyok,de igyekszek benezni Hozzatok.
. Remélem innen már a teljes gyógyulás felé vezet az utad. Nagyon örültem Gabóci és Rita gyönyörű és lenyűgöző videóinak! A napokban majd én is küldök Neked majd, csak ma annyira elfáradtam én is, hogy inkább megyek lefeküdni. Ismerem magam, ha elkezdek keresni, mindig szembe jön velem valami más gyönyörűség is, amit muszáj meghallgatnom. Úgyhogy szinte erőszakot kell tegyek magamon, hogy mielőbb lekapcsoljam a gépet! Szeretettel ölellek, és álmodj szépeket.! Jó éjszakát mindenkinek!!

Ismét szavaztam.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég