Eve visszakapja az eredeti beállítást. Vajon ki nyomja meg a szájában lévő "reset" gombot?
Ah-Zhai meg van zavarodva, azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány.

Rita írta:
Lassan, de biztosan haladok a Memory Losttal (7. részt fogom ma este befejezni).
Már ennyiből is látszik, hogy izgalmas sorozat, nagyszerű szereplőkkel.
cicus írta:Szia Rita,köszönöm az új részeket és,hogy írtál a Memory Lostról.
most engem is felvillanyoztál és reméljük ez már így is marad.Elhatároztam,nem
nézegetek bele,mert teljesen más a Te fordításoddal,amikor már értem is,mert
ez mégis csak bűnügyi és nem My Sunshine és hasonlóak![]()
Hát már tényleg itt a tél,a hegyekben mindenütt esik a hó,itt is és a Mátra, Bükk
is havas és örülnék ha Karácsonykor is esne végre egy kicsi legalább.
Csodás hetet Neked és Mindenkinek![]()
Kata58 írta:sziasztok! nagyon tetszenek a baglyok nekem is, ennek van aztán karaktere![]()
![]()
.
Rita kedves, csak azért kukkantottam be ide, mert éppen meg akartam kérdezni az aktuális következő fordításodat..erre éppen olvasom, hogy mi és hogy már hányadék résznél tartasz...én ide be is tettem, mintegy igazolandó, hogy ugyanarról van e szó, nem nyúltam e mellé a letöltéssel!.Spoiler: mutasd![]()
![]()
Igaz, itt nincs belőle több de sosem lehet tudni...így meg legalább megbizonyosodom!![]()
Miközben éppen küldeni akarom a hozzászólást, éppen írod Rita, hogy most csaptak a lovak közé a sorozatban...azt hiszem ez megint arra lesz "kárhoztatva" hogy felirat nélkül is gyorsan végignézem!xdddd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cicus írta:Szia Rita,köszönöm az új részeket és,hogy írtál a Memory Lostról.
most engem is felvillanyoztál és reméljük ez már így is marad.Elhatároztam,nem
nézegetek bele,mert teljesen más a Te fordításoddal,amikor már értem is,mert
ez mégis csak bűnügyi és nem My Sunshine és hasonlóak![]()
Hát már tényleg itt a tél,a hegyekben mindenütt esik a hó,itt is és a Mátra, Bükk
is havas és örülnék ha Karácsonykor is esne végre egy kicsi legalább.
Csodás hetet Neked és Mindenkinek![]()
Magdimama írta:Kedves Rita!
Igaz,hogy még azóta is Adam a nyerő nálam, /annyira bájosan tud nézni a szerelmére Ah-Zhai ra .Most meg ez a megbántottság./de a többi szereplő is remek.Én is kíváncsi vagyok,hogy mi következik.Töltök is le pár részt,de tudom előre,hogy a kukucska itt nem segít![]()
Még egyszer köszönöm,nagyon jól szórakoztam a három részen.Üdv .Neked és a fórumozóknak,Nagyi
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb két részt.Neked is szép hétvégét!Nagyi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég