kéri, ezért ide is beteszem, amit tegnap Marginak írtam emailben:
Nálam a videót és a feliratot is le kell töltened, és úgy tudod a gépeden, vagy tévén megnézni a sorozatot.
Az időnkénti nagy "törlések" miatt nem szoktam videómegosztó oldalakra feltölteni a sorozataimat. Igaz, így
nem tudod online nézni, viszont ennek meg az az előnye, hogy egy sorozat megnézéséhez nem kell feltétlenül
internet.
A Kiss Me esetében is, és más sorozatokéban is, a csatolmányok (Rar fájl) az összes feliratot tartalmazzák.
Rákattintasz egyet, aztán a szürke felugró ablakban arra mész, hogy "Fájl mentése" és leokézod. Máris letöltődött
a gépedre mind a húsz felirat, csak ki kell csomagolnod.
A csatolmányok felett találsz egy olyat, hogy "Spoiler: Mutasd". A Mutasdra ráklikkelsz, a lenyíló ablakban vannak
a videók letöltésének a helyei. Én minden nem koreai sorozatomat felteszem a megára, szóval, ha az első linkre
kattintasz, és vársz egy pillanatot, máris megláthatod a 20 videót. Már csak le kell töltened a gépedre. Sajnos a
mega nem enged egyszerre sokat letölteni, ezért lehet, hogy négy-öt napig fog tartani az összes leszedése, türelmesnek
kell lenned. Kétszer rákattintasz az első rész videójára, és el is indul a letöltés. A képernyő tetején egy fül fogja
mutatni, hogy épp hol tart a folyamat. Egy-két perc alatt le kell jönnie egy videónak. Aztán próbálj meg még egyet,
majd még egyet letölteni, ameddig a mega engedi.
Ha lent van a gépeden a videó is, meg a felirat is, akkor már csak egy mappába kell tenni őket, és nézheted is.
Ha eltérő lenne a videó és a felirat neve össze kéne nevezni őket, de én mindig egyformára csinálom, hogy ne kelljen
vele bajlódni.
Egyelőre ennyi, szólj, ha valami nem megy, szívesen segítek!
További szép napot!