Gabóci5 írta:Rita köszönöm az újabb részeket. Úgy néztem volna még, de nem volt folytatás.

Szegény Ah Zhai jól megjárta.

Tényleg úgy néz ki, hogy nem sok ész szorult belé. A döntő pillanatban megszólaló csipogó kacsán felvihogtam.
Gabi! Ez kettőnk-hármónk sorozata! Igazi "családi" vígjáték! Úgy örülök, hogy Te is jól el vagy
a ezzel a nem komplett csapattal! Az őszi szünetnek hála, nem kell sokáig várnod, holnapra újra
készen leszek két résszel! Nem is hosszúak, és időm is annyi van, mint a tenger!
Képzeld, második évada is van,. A "családunknak" azt is lefordítom. Azt olvastam, hogy amúgy is
úgy ér véget a 16. rész, hogy nagyon kell a folytatás.
A sori képi világa teljesen elvarázsol (tudom, már többször írtam). És most arra is rájöttem, hogy
nemcsak a fényképeknél, hanem a mozgófilmnél is nagyon tetszik a jól alkalmazott ferdeség:

Ah-Zhai tényleg úgy néz ki néha mintha nagyon ügyefogyott lenne, pedig csak egy igazi lúzer, akit
jól el lehet agyabugyálni, fel lehet vele mosatni az utcát(!), és még a kutya is előrébb való nála.
A színész fantasztikus!:

Közben három hét után lecsorgott a To Be a Better Mannek a félcsillagos 14Gb-os változata is, úgyhogy
már amiatt sem fő a fejem. A 40Gb-ost nem töltöttem volna fel a megára, máshonnan meg nem lehet
leszedni, csak az AvistaZról. Pedig egy nemzetközileg is nagy sikert aratott sorozatról van szó.
Köszi a képeket! Mindegyik egy humoros jelenethez vagy pillanathoz kapcsolódik.
Ismét jókat röhögtem rajtuk!
Nagyon szívesen a feliratokat! Én is nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!Ezt a házat azért fotóztam ki, mert nem akarom elhinni, hogy Kínában mindenki egyszerre mos és
tereget az erkélyre: