Nagyon köszönöm a 30.részt,persze azonnal meg is néztem,szépen sorban kiderül és elrendeződik
minden közben élveztem mennyire aranyosak Moshengék minden pillanatban amikor együtt vannak
és hát tényleg nem értettem Xiaot miért költözött be hozzájuk,de próbára tette Yichen türelmét és
szerencsére Yuanfeng hamar elvitte,így nem maradt még fél évig

Mosheng anyja nagyon furcsa karakter volt,mert ha nem szerette,sőt egyenesen útálta a férjét,vajon
miért ment hozzá és szült egy gyereket,akire rá sem tudott nézni,de a kifogás,hogy nem ért rá,mert
a karrierjével foglalkozott,valahogy nem jött le,hiszen mindig otthon ült,olvasgatott és ha a lánya
szólt hozzá átnézett rajta és úgy viselkedett mint egy ellenséggel,szóval érthetetlen volt számomra.
Aztán mégis amikor itt a vége felé megjelenik és gondolkodik,érzelmek látszódnak az arcán és még
oda is megy az esküvő helyszínére,talán mégis azért mert a lánya szeretné,ha áldását adná rájuk,de
aztán nem képes bemenni.Számomra ez elég zavaros,de hát annyira tökéletes ez a sorozat,hogy ez
igazán elmegy benne

bohém művészlélek Xiao és Yuanfeng össze boronálódnak.Na ez kicsit kacifántos lett

két rész és kezdhetjök előlről .