Kata58 írta:amennyire utálatos volt és fensőbbséget érzettetett a volt férj, Yinchen Mosheng kettősök annyira aranyosak voltak, hogy olvadtam!
Ha nincs meglepetés Ying Hui kezében, amivel lesokkolhatná Yichent, akkor a szócsatákban rendre
alul marad. Yichennel már fiatalkorában sem volt érdemes vitába szállni, nemhiába nyert vitaversenyt.
Diákkoruban Mosheng is dicsérte az érvelőkészségét.
Kata58 írta:Yincen huga is megint be akar majd kavarni, de ez majd a köv. részben jön ki, itt még csak az előszelet lehetett érezni!
Kicsit megvédem Yimeit. Ha a főnöke nem győzködi, lehet, hogy magától nem vette volna fel a kapcsolatot
Ying Huival. Így viszont Ying Hui is kap az alkalmon. Mi lesz még itt!
Kata58 írta:A riport és a fényképezés sem ment koccanás nélkül, és Yinchen hogy élvezte hogy a felesége megvédi! És Olyan Édesek voltak kettesben...ez már a réginél is jobb páros! Hiszen kamaszként sem tudtak ennyire feloldódni.
Miffynek semmi oka nem volt rá, hogy szemétkedjen Moshenggel. Neki semmi köze nincs ahhoz, hogy
mi volt közte és az ex-férje közt. Arra viszont jó volt a fotózás, hogy Yichen újból megtapasztalja, hogy
Mosheng, ha magát nem is, de őt mindig megvédi. Aranyos volt, ahogy ő is megdicsérte a lányt az
érvelőkészsége miatt, de nem felejtette el azt is hozzátenni, hogy ki volt a tanítómestere. Cukik voltak!
Kata58 írta:Na és Jufeng és fotóalanya szópárbaj sem hagyott kivetnivalót magában! A sori másik csúcspontja! ahogy megjelennek máris vigyorra áll a szám! amiben ugye eddig még nem is csalódtunk.
Nem lehet nem észrevenni, hogy Xiao Xiao kezes báránnyá válik, ha Yuanfeng fotózza, tehát a munkában
már igazán egy hullámhosszon vannak. Végül is a szócsatáikban is. Jól odamondogatnak egymásnak, és
ez mindkettőjüknek nagyon jólesik, még ha nem is akarják észrevenni... egyelőre...
Nagyon szívesen, Kata! Nem vagyok szomorú, mert így is sokkal több helyen tudtam magamtól kitölteni az
űröket, mint eleinte gondoltam. Azt hittem, hogy sokkal foghíjasabb feliratok kerülnek ki majd a kezeim közül.
Úgyhogy összességében elégedett vagyok. A repülős jeleneten legalább egy órát görcsöltem, de nem tudtam
összehozni. Én is sajnálom! Nem értek meg annyit a mandarinból, hogy a fülem segítségre lehetett volna.
Szép napot kívánok!Hát ez jó volt!