My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

lizzismith

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (19/32)

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 2. 19:19

Nagyon köszönöm Rita a feliratot, gyorsan meg is néztem.
Spoiler: mutasd
Ez a rész igen vegyes érzelmeket ébresztett bennem. Vagyis inkább azt mondanám, hogy a volt férj.
Pontosabban mondva: csalódott vagyok, mert cinkelt lapokkal játszik.
Egyértelműen becsapta Moshenget, és Yichennek hadat üzent és volt képe az asszisztense közreműködésével hazugságot elhitetni vele.
Megfejelte egy bosszúhadjárattal a volt barátnő ellen. Én úgy gondolom, hogy tök mindegy milyen volt, vagy most milyen a nő, és hogy akkor milyen fájdalmat okozott neki, ha jó ember lenne, akkor nem a visszavágáson járna az esze.

Kíváncsi vagyok, hogy ti hogy éreztek ezzel kapcsolatban.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. szeptember 2. 19:20

Köszönöm szépen Rita a 19. rész feliratát.
Mindjárt nézem is. @};-
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 2. 19:23

Rita! Köszönöm az eddigi részek fordítását, mindet letöltöttem. ;) Alig merem leírni (nálad még soha nem csináltam ilyet), hogy úgy döntöttem, most már kivárom a végét, még a hozzászólásokat sem olvasom el, majd csak ha megnéztem a sorozatot. Nem kezdek bele, mert akkor nincs menekvés, nem tudok megállni. Bocs. :(
A rengeteg gif is bizonyítja, hogy mennyire jó a sorozat, azokhoz szoktak csinálni ilyen sokat. \:D/

Kép

= Éhes lettem, megyek vacsorázni.= ;)
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. szeptember 2. 19:27

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 19. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Az egyik legnagyobb kérdés, hogy mi a jobb beszélni a múltról és olyan dolgokat tudok meg amit nem szeretnék hallani, vagy pedig olyan dolgokat tudok meg ami nem bántja a lelkem, hanem még jobban szerelmes leszek a kis feleségembe?Mivel Yichen nem akar szenvedni, így nem akar a múltról beszélni, pedig nagy kár, sok félreértéstől szabadulnának meg. Az biztos, hogy nagy taktikus a Ying Hui, de nem kell félteni Yichen-t sem.
A hugica nem semmi, mégis mit gondolt, hogy ennyi elég lesz, hogy vége legyen?
További szép hétvégét kívánok.Marcsi :)
Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 2. 20:51

Szia Rita!

Megnéztem és most nagyon más volt szöveggel látnom,mert teljesen mást gondoltam
amikor felirat nélkül néztem.Hát a volt "férj" jelleme számomra se nem úriember
se nem intelligens ellentétben Yichennel.A titkárnő pedig méltó párja!Felirat nélkül
úgy értettem,hogy elmonda Yichennek az igazat,hogy a barátnő kisfia miatt ment bele
Mosheng a házasságba,de itt egy hatalmas hazugságot találtak ki,ami felháborított.
Persze amikor láttam a folytatást,nem csodálkoztam,de hogyan is következtetett arra,
hogy csak ő teheti boldoggá Moshenget,hiszen a tények éppen az ellenkezőjét mutatták.
A lány amerikában is folyton Yichent kereste,a házasság alatt is távolságtartó volt és
meg is mondta,hogy ki körül forognak a gondolatai,hiszen azért itta le magát Ying Hui
és esett neki Moshengnek,ami betette a kaput és ezért akart elköltözni,hiszen már
kijött a kisfiú anyukája a börtönből.Ez számomra megint nem a szerelem jele,hanem
a rögeszme,mint Yimei esetében.A másik ami megdöbbentett,hogy bosszút akar állni
az első szerelmén,aki elhagyta egy gazdag fiúért.Nem is értem,pedig éppen össze illenek.
Tipikus önsajnálat,szegény én elhagytak mert...Szóval itt ne beszéljünk szerelemről,de
ez az én véleményem és értékrendem.Az ügyvéd kollegákat viszont egyre jobban szeretem
igazi barátok,őszinték van humoruk.Nagyon remélem,hogy azért Yichen megtudja az igazat
arról a névházasságról.Arról meg ne is beszéljünk,hogy azon dolgozik,semmisítsék meg Mosheng
és Yichen házasságát és persze előtte is nyomozott utánuk.Bízom Yichenben,mert ő tényleg
okos,intelligens és átlát az embereken,jól tudja ezt Mosheng mert ők tényleg hasonlóak
jellemben is, és ki egészítik egymást,úgy hogy esélye sincs a hazugoknak.Bocsi,kicsit bele-
lendültem.Kívácsi vagyok mit írnak a többiek! :) További szép estét Mindenkinek.
Kép
Violetta

HozzászólásSzerző: Violetta » 2017. szeptember 2. 23:04

Kedves Rita!
Imádom ezt a sorozatot, pedig nekem még csak ez a második kínai. Eddig csak koreait néztem, de most elkezdtem és nem tudom abba hagyni. Csodálatos, mély érzelmek vannak benne, teljesen magával ragad! :) :littlehearth: Sajnos sokszor csak későn tudom elkezdeni és azon veszem észre magam, hogy hajnal van és valamit kellene aludni is. Olvastam az elején, hogy mennyi nehézséget okoztak a rossz minőségű angol feliratok. Nagyon tisztelem a kitartásodat és hidd el nagy örömet hoztál nekem (és gondolom még sok embernek) a szürke hétköznapjaimba! :movingflower: Köszönöm, hogy megosztottad velünk! :) :flower1: :littlehearth:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. szeptember 3. 0:45

Szia Rita,

Megint sikerült egy részt megnézem, s ez is kifejezetten tetszett. :D Már alig vártam, hogy
megjelenjen a volt férj, és hogy elkezdődjön a kakaskodásuk, igaz még csak belepillantást kaphatunk a két férj közötti rivalizálásba, de már most nagyon tetszik. Kíváncsian várom, hogy meddig fog ez nálam tartani. :DD
Amikor Moshenghez odamentek azzal, hogy ő ying asszony és aztán megjelent maga a férj is, úgy megörültem, hogy végre színre lép, és elkezdődik a harc, de hát nem úgy jött össze, ahogy én azt szerettem volna, de ez a kivitelezés talán még jobban tetszik. Sikerült nagyon jól játszania a szerepét,hogy Mosheng nem az a nő, aki a felesége, le a kalappal előtte.
Yichen & Mosheng páros egyszerűen cukiság a javából. Tetszett, hogy megint múlt s jelen váltakozása volt, minden fontosabb jelenetnél.

Ps: Szívből köszönöm, a hihetetlenül gyorsan elkészült 19-dik részt, csak pislogtam, mikor megláttam, hogy megleptél minket egy újabb résszel, hirtelen el se hittem, és kétszer is megnéztem, hogy jól látom e a számot. :D
De úgy döntöttem, azt holnapra hagyom, így legalább holnap is lesz mit néznem. :ymblushing:

Köszönök mindent!
Csók, puszi
Brigi

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 5:02

B.Marika írta:Szia Rita!
Jól meglepődtem! Még a 17.részt sem néztem meg és már itt a 18.rész is. Mike és Om-Em varázsa alatt vagyok! Mára maradtak a befejező részek és utána következik a Napfényem. Még jó is, hogy így alakult mert a két részt egyszerre láthatom!
Köszönöm szépen a fordítást! :littlehearth:
Szép napot kívánok!
:flower1: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :flower1: :movingflower:

Szia Marika! Megértelek! Ha egyszer az ember a thai Full House-ba vágja a fejszéjét, nem egykönnyen
szabadul Aomtól és Mike-tól! Igazolhatom, hiszen legalább ötször jártam már így velük. Időnként én
is előveszem és hagyom magam elvarázsolni. Apropó! Hol van már a Kiss Me2?

Olvastam, hogy már nem is kettőt, hanem három részt fogsz kismaratonozni a Sunshine-ból. Mire a
végére érsz, talán folytathatod a 20.-kal! Nagyon szeretném még ma megcsinálni!

Nagyon szívesen! Kellemes vasárnapot kívánok!

Kezdi....

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 5:17

cicus írta:Szia Rita!

Végig olvastam a hsz-eket és mindent szépen kielemeztetek,úgy hogy nem akarom
ismételgetni.Egyszerűen imádom őket és kész :ymblushing: Az már régen világos a
számomra,hogy a hazugságok a játszmák okozzák a szenvedést az emberi kapcsolatokban
és ez a sorozat ezt tökéletesen bemutatja,vissza kell térni az őszinteségre mindenek felett
és tisztázni mindent még akkor amikor történik,nem őrlődni és gondolkodni,mert az igazság
biztos nem az amit az elme találgat.Nagyon örülök,hogy holnap láthatjuk a következő részt is.

Gyönyörű hétvégét Mindenkinek.

Hát itt nagyon elgondolkodott valaki ;;)

Kép

Egyetértek veled, Cicus! Biztos, hogy mindenki tudna a saját életéből is példákat hozni arra,
hogy "az igazság biztos nem az, amit az elme találgat".

Ma már látható lesz a 20. is!

Szép vasárnapot kívánok!

Olyan szemtelen vagyok, hogy Wallace-nak errő az elgondolkodó képéről hirtelen egy idétlen
nóta ugrott be. A "Van nekem egy csíkos gatyám..." kezdetű. Bocsi Wallace!

Még egy mondás apukámtól. Ha valaki ügyeskedni akart vele szemben, mindig azt mondta, "Ha ő
dörzsölt, én fényes vagyok". Erről a képről jutott eszembe. Yichen hamar ráérzett, mi Ying Hui
szándéka, de korán keljen, aki ki akar kezdeni vele. Amúgy is rettentően éber és gyanakvó lesz,
ha Ying Hui neve szóba kerül, és bizony jól teszi!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 5:18

novcsi6 írta:Nagyon szépen köszönöm a 18. részt :9 ;) :D :D

Nagyon szívesen!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 5:18

leo-leo írta:Köszönöm a 17. és 18. részeket!

Szívesen!

~o) :D ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 5:41

Kata58 írta:Köszönettel vittem az új részt! :flower1: :littlehearth:
Hát nem semmi a befejező mondat...az ábrándozó kisasszony be akarja dobni a csalit :( .de szerencsére nem jár sikerrel. Néha jól megnevettetett ez a rész, de alapból az asszistensnő és Yinhen párbeszéde, majd a volt férj közötti párbeszéd...hogy nekifeszültek egymásnak! Csak úgy izzott a levegő! :-o :D .De nagyon tetszett Yinchen hozzáállása az adott kérdésben. :D

A Társak is nagyszerűen szerepeltek...milyen klasszul megállapították hogy nem lenne jó partnernek lenni a volt iskolatárs felől és lepasszolták! :D
A következő részt hú de izgalmas lesz...a másik kedvenc részem... :)) :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata, nagyon szívesen! (Talán ma már oda is eljutok, hogy Samuka képét is kiteszem, de nem
bírom abbahagyni a fordítást. Még tegnap este belekezdtem a 20.-ba is, amit ma meg is akarok
csinálni.)

Yimei teljesen elfelejtette, hogy a kórházban azt ígérte az alvó Yichennek, hogy ha Mosheng
az, aki kell neki, akkor segíteni fog neki. Egyébként, ha belegondolunk, mi a nagy hír abban,
ha valaki ragaszkodik hozzá, hogy egy bizonyos fotós készítsen róla képeket? Semmi. Ha Yichen
nem tudná még, ki az a Ying Hui, egyáltalán nem értené félre ezt a szituációt, mert nem is az!
De legalább Yuanfengnek kezd nyílni a csipája. Neki sok volt, amit Yimei művel az asztalnál.
Ezt főleg a mai részben látjuk.

Yichen társai igaz barátok, akik a barátságot előrébb valónak tartják az üzletnél. Sokat cukkolják
egymást, de összetartanak, és ha bajban van az egyik, összezárnak.

Kellemes vasárnapot kívánok!

Moshengnek akaratán kívül mindig sikerül meglepnie a szerkesztőséget:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 5:49

Nem hittem a szememnek, hogy ilyen korán felébredtem, és nem vagyok álmos már fél 6 előtt..látszik hogy korán lefeküdtem...úgyhogy rögtön jöttem is ide hozzátok, mert tudtam, hogy sok olvasnivalóm lesz. :D . Erre fel olvasom hogy ma még lesz a 2o. rész! \:D/ HÚÚÚÚÚ!
Köszönöm előre is! Utána egy kicsit lelassítok, mert várnak a többi teendőim is, de tegnap és tegnapelőtt kissé itt ragadtam. :D :)) .

Kellemes vasárnapot mindenkinek! :ymhug: \:D/ :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 6:00

dobone47 írta:Délután 4-ig dolgoztam, csak kíváncsiságból néztem be az oldalra, mert szeretem olvasgatni mit írnak mások. Sokszor olyan dolgokra világítanak rá, amit én első nézésre esetleg észre sem vettem, meg érdekel, kiben milyen gondolatok ébrednek filmnézés közben.

Szia Vera! Én is pontosan ezek miatt szeretem olvasni, a többiek hozzászólásait.
dobone47 írta:Nagyon kellemes meglepetés volt a 19. rész felirata, úgy örülök, ma este megint van mit néznem.

Most már nem lesz meglepetés, mert elárultam, de remélem így fogsz örülni a ma esti
néznivalónak is. Valamikor délután érkezik a 20. rész!
dobone47 írta:A baj az, hogy ez a sorozat olyan magasra teszi a mércét, hogy nagyon nehéz másikat találni, amit nézhetnék mellette, már 2-3at abbahagytam, mert egyszerűen nem tetszett.

Amikor még nem fordítottam, csak néző voltam, én is jártam így, mégpedig a Dong Yival.
Annyira imádtam, hogy utána sokáig nem voltam képes kosztümös sorit nézni. Próbálkoztam,
de nem ment. Azt hiszem, hogy a The Moon That Embracing The Sun törte meg a jeget, de
azt már nemcsak néztem, fordítottam is, igaz, hogy csak a barátnőmnek, és a fióknak.

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Ying Hui úgy tudja csűrni-csavarni a mondanivalóját, hogy Mosheng nem is sejti, hogy miatta
jött vissza Kínába:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 6:08

milomartin írta:Kedves Rita !Már vittem is nagyon örülôk az ujabb résznek!Bele kukkantottam a 20.részbe és már nagyon várom azt is! :x :x Kellemes hétvêgêt

Kedves Edit! Nagyon szívesen a 19. részt! Nem csodálom, hogy várod a 20.-t is!
Már a 12. percben megsiratott. Ma hozom azt is!

Yichennek van min gondolkodnia, miután elment Ying Hui asszisztense. Most hallott
először az örökbe fogadott gyermekről. Mégiscsak kéne beszélni a múltról:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 6:25

lizzismith írta:Nagyon köszönöm Rita a feliratot, gyorsan meg is néztem.
Ez a rész igen vegyes érzelmeket ébresztett bennem. Vagyis inkább azt mondanám, hogy a volt férj.
Pontosabban mondva: csalódott vagyok, mert cinkelt lapokkal játszik.
Egyértelműen becsapta Moshenget, és Yichennek hadat üzent és volt képe az asszisztense közreműködésével hazugságot elhitetni vele.
Megfejelte egy bosszúhadjárattal a volt barátnő ellen. Én úgy gondolom, hogy tök mindegy milyen volt, vagy most milyen a nő, és hogy akkor milyen fájdalmat okozott neki, ha jó ember lenne, akkor nem a visszavágáson járna az esze.

Kíváncsi vagyok, hogy ti hogy éreztek ezzel kapcsolatban.

Szia Lizzi! Nagyon szívesen a fordítást!

Egyetértek veled. Ying Hui bármennyire is magabiztosnak mutatja magát, pontosan tudja, hogy
hol foglal helyet Yichen Mosheng szívében. Ráadásul újra összetalálkoztak, és össze is házasodtak.
Tudja, mekkora hátrányból indul a másikkal szemben, és valahol vesztét is érzi, különben nem
érezné szükségét, hogy a gazdagságát és a hatalmát fitogtassa. Moshenggel szemben nem is tenné,
hiszen jól tudja ilyesmivel nem lehet a lányra hatni. Most megtudta, hogy Yichenre sem.

Nekem így még érdekesebb a harc, hogy Ying Hui cinkelt lapokkal játszik. Így jobban kihangsúlyozódik
Yichen becsületessége, tehetsége, okossága.

Ying Hui az a fajta ember, aki a mély, duruzsoló hangjával a csillagokat is lebeszéli az égről. Mosheng
is elhisz neki mindent, és a másik csaj is. Mosheng csak a jó szándékot látja benne, mert olyannak
ismerte meg. Ying Hui igyekszik is majd ezt kihasználni.

A régi szerelméről és a bosszútervről még nem beszélek. Jobb lesz együtt nézni.

Szép vasárnapot kívánok!

Nagyon bírom őket!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 6:52

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az eddigi részek fordítását, mindet letöltöttem. ;) Alig merem leírni (nálad még soha nem csináltam ilyet), hogy úgy döntöttem, most már kivárom a végét, még a hozzászólásokat sem olvasom el, majd csak ha megnéztem a sorozatot. Nem kezdek bele, mert akkor nincs menekvés, nem tudok megállni. Bocs. :(
A rengeteg gif is bizonyítja, hogy mennyire jó a sorozat, azokhoz szoktak csinálni ilyen sokat. \:D/

Kedves Gabi! A múltkoriban a d-addictson szörföztem, és valamelyik sorinál megláttam az írásodat,
és bizony nagyon meglepődtem rajta. Azt írtad, hogy te majd egyben nézed meg a sorozatot, mert
maratonozni szeretsz. Én meg csak lestem, hogy vagy öt éve ismerjük egymást, és én nem is tudtam
erről, pedig elég sok mindent tudunk már a másikról.

Amióta csak fordítok, szinte a kezdetektől mindig együtt néztük a sorozatokat, együtt beszéltünk
róla, tettél ki képeket, kerestél érdekességeket, készítettél gifeket, és én nem is sejtettem, hogy
ezt majdhogynem csak nálam teszed meg, más sorozatokat inkább egyben nézel meg.

Szóval nem kell szabadkoznod, inkább én tartozom neked egy nagy köszönömmel, az elmúlt évekért!

A szemtelenebbik felem kérdezteti: a King is Not Easy-t már együtt nézzük, igaz? Légyszi! Légyszi!

Nagyon szívesen a feliratokat! Nagyon fogod szeretni a My Sunshine-t!!!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 6:54

nildiko írta:Köszönöm szépen Rita a 19. rész feliratát.
Mindjárt nézem is. @};-

Nagyon szívesen, Ildikó! Jó szórakozást!

%%- :flower1: %%- :D %%- :flower1: %%- :D %%- :flower1: %%-
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. szeptember 3. 7:08

Kedves Rita!
Csak azt sajnálom, hogy már nem azt este néztem be hozzád, de sebaj, bearanyoztad a mai reggelemet. Köszönöm szépen a 19 részt, ma sem maradok "Sunshine" nélkül ebben az esős időben.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 7:09

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 19. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Az egyik legnagyobb kérdés, hogy mi a jobb beszélni a múltról és olyan dolgokat tudok meg amit nem szeretnék hallani, vagy pedig olyan dolgokat tudok meg ami nem bántja a lelkem, hanem még jobban szerelmes leszek a kis feleségembe?Mivel Yichen nem akar szenvedni, így nem akar a múltról beszélni, pedig nagy kár, sok félreértéstől szabadulnának meg. Az biztos, hogy nagy taktikus a Ying Hui, de nem kell félteni Yichen-t sem.
A hugica nem semmi, mégis mit gondolt, hogy ennyi elég lesz, hogy vége legyen?
További szép hétvégét kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Én is azt mondom, amit te, Yichen rosszul gondolta, hogy a múltat egy mozdulattal
a szőnyeg alá lehet söpörni, és el lehet felejteni. Ez soha nem jön be. A legváratlanabb pillanatban
képes előmászni a szőnyeg alól, és kísérteni a gazdáját. Most épp Ying Hui jött elő, és hozta magával
a fogadott gyereket, de szorult helyzetében előkotor majd mást is onnan.

Annyi a szerencséje Yichennek - és Moshengnek is - hogy jó emberismerő, és máris elhelyezte Ying Huit
a neki megfelelő polcon.

Yimei feléledt hamvaiból, de őt is jól ismeri Yichen...

Nagyon szívesen! A valódi csata első fordulója a mai, 20. részben kezdődik!

Szép vasárnapot kívánok!

Bírom, hogy nemcsak Yichen, hanem a partnerei is az ő házasságát használják fel, a férjvadász
ügyfelekkel szemben:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 7:35

cicus írta:Szia Rita!

Megnéztem és most nagyon más volt szöveggel látnom,mert teljesen mást gondoltam
amikor felirat nélkül néztem.Hát a volt "férj" jelleme számomra se nem úriember
se nem intelligens ellentétben Yichennel.A titkárnő pedig méltó párja!Felirat nélkül
úgy értettem,hogy elmonda Yichennek az igazat,hogy a barátnő kisfia miatt ment bele
Mosheng a házasságba,de itt egy hatalmas hazugságot találtak ki,ami felháborított.
Persze amikor láttam a folytatást,nem csodálkoztam,de hogyan is következtetett arra,
hogy csak ő teheti boldoggá Moshenget,hiszen a tények éppen az ellenkezőjét mutatták.
A lány amerikában is folyton Yichent kereste,a házasság alatt is távolságtartó volt és
meg is mondta,hogy ki körül forognak a gondolatai,hiszen azért itta le magát Ying Hui
és esett neki Moshengnek,ami betette a kaput és ezért akart elköltözni,hiszen már
kijött a kisfiú anyukája a börtönből.Ez számomra megint nem a szerelem jele,hanem
a rögeszme,mint Yimei esetében.A másik ami megdöbbentett,hogy bosszút akar állni
az első szerelmén,aki elhagyta egy gazdag fiúért.Nem is értem,pedig éppen össze illenek.
Tipikus önsajnálat,szegény én elhagytak mert...Szóval itt ne beszéljünk szerelemről,de
ez az én véleményem és értékrendem.Az ügyvéd kollegákat viszont egyre jobban szeretem
igazi barátok,őszinték van humoruk.Nagyon remélem,hogy azért Yichen megtudja az igazat
arról a névházasságról.Arról meg ne is beszéljünk,hogy azon dolgozik,semmisítsék meg Mosheng
és Yichen házasságát és persze előtte is nyomozott utánuk.Bízom Yichenben,mert ő tényleg
okos,intelligens és átlát az embereken,jól tudja ezt Mosheng mert ők tényleg hasonlóak
jellemben is, és ki egészítik egymást,úgy hogy esélye sincs a hazugoknak.Bocsi,kicsit bele-
lendültem.Kívácsi vagyok mit írnak a többiek! :) További szép estét Mindenkinek.

Szia Cicus! Tényleg belelendültél, de milyen jól tetted! Csak úgy szaladt a szemem a sorokon. Rosszul
fogalmaztam a 19. rész ajánlójában, a két úriember helyett, két férfit kellett volna írnom. Én sem tartom
Ying Huit gentlemennek, mert nem az. Én inkább azt akartam kihangsúlyozni, hogy mennyire tetszik, ahogy
kerülgetik, kóstolgatják, méricskélik egymást. Ilyen egy 21. századi párbaj két szerelmes férfi között.

Nekem is Yimei jutott eszembe Ying Hui abnormális ragaszkodásáról. Már Yimeinél is írtam, hogy képtelen
vagyok átérezni ezt a fajta megrögzöttséget, mert tőlem nagyon távol áll az ilyesmi.

Én sem értem, hogy miből gondolja Ying Hui, hogy Mosheng mostani boldogsága semmi ahhoz képest, amit
ő tud majd adni neki. Nooormáááliiis? Nem!!!

A régi barátnő is tud valamit! Ahogy meghallotta, hogy Ying Hui szeretné, ha újra együtt lennének, máris
előhúzta az agya pasifogó rekeszéből az egyik előregyártott mondatot: "Én akkor vagyok a legboldogabb, ha
te boldog vagy".
Ying Hui még fut vele pár kört, de erről még nem mondok semmit.

Nagyon szívesen! Szép vasárnapot kívánok!

Végre láttuk Lao Yuan irodáját is! Ez is nagyon tetszik!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 7:52

Violetta írta:Kedves Rita!
Imádom ezt a sorozatot, pedig nekem még csak ez a második kínai. Eddig csak koreait néztem, de most elkezdtem és nem tudom abba hagyni. Csodálatos, mély érzelmek vannak benne, teljesen magával ragad! :) :littlehearth: Sajnos sokszor csak későn tudom elkezdeni és azon veszem észre magam, hogy hajnal van és valamit kellene aludni is. Olvastam az elején, hogy mennyi nehézséget okoztak a rossz minőségű angol feliratok. Nagyon tisztelem a kitartásodat és hidd el nagy örömet hoztál nekem (és gondolom még sok embernek) a szürke hétköznapjaimba! :movingflower: Köszönöm, hogy megosztottad velünk! :) :flower1: :littlehearth:

Kedves Violetta! Amikor megnéztem életem első kínai sorozatát, a The Queen of SOP-t, azonnal
azt éreztem, hogy újra megtaláltam azt az "valamit", ami miatt a koreai sorozatokat elkezdtem
nézni, de azoktól már nem kapom meg. Egy darabig még fordítottam ugyan koreait is, de beláttam,
hogy nem kell nekem ezt erőltetni, maradok Koreán kívül. Aztán jött a thai Full House, amiért nem
győzök hálát adni, hogy lefordíthattam. Szóval megértem, amiről írtál!

Ahogy írtam is, az a szerencsém, hogy már többször láttam a sorit, jól ismerem, és nagy gyakorlatom
is van már a fordításban, így magamtól is merek párbeszédeket kreálni. Vannak részek, amelyeknek
legalább a 30%-a az én agyamban született meg az érthetetlen mondatok érthető felének a felhasználásával,
alapul vételével. A tegnapi, 19. résszel néhol kellett szenvednem, de a 20.-kal azért tudtam este jól haladni,
mert jó az angolja.

Nagyon szívesen az élmény! Szép napot kívánok!

Szópárbaj:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 8:05

wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Megint sikerült egy részt megnézem, s ez is kifejezetten tetszett. :D Már alig vártam, hogy megjelenjen a volt férj, és hogy elkezdődjön a kakaskodásuk, igaz még csak belepillantást kaphatunk a két férj közötti rivalizálásba, de már most nagyon tetszik. Kíváncsian várom, hogy meddig fog ez nálam tartani. :DD
Amikor Moshenghez odamentek azzal, hogy ő ying asszony és aztán megjelent maga a férj is, úgy megörültem, hogy végre színre lép, és elkezdődik a harc, de hát nem úgy jött össze, ahogy én azt szerettem volna, de ez a kivitelezés talán még jobban tetszik. Sikerült nagyon jól játszania a szerepét,hogy Mosheng nem az a nő, aki a felesége, le a kalappal előtte.

Szia Brigi! Bírom, ahogy várod a kakasviadalt! A 19.-ben megtörténik a helyzet- és erőfelmérés, de a viadal
első fordulója a 20.-ban kezdődik. Ma azt is hozni fogom még! Jó lesz!
Yinh Hui itt még úriember volt, aki kötelességének érezte, hogy kimentsen egy hölgyet szorult helyzetéből.
Egyre inkább nem lesz az, de a látszatot mindig igyekszik fenntartani majd.
wsxwsx18 írta:Yichen & Mosheng páros egyszerűen cukiság a javából. Tetszett, hogy megint múlt s jelen váltakozása volt, minden fontosabb jelenetnél.

Ahogy haladunk előre a történetben, egyre fokozódik ez az érzés majd. Nagyon cukik!
wsxwsx18 írta:Szívből köszönöm, a hihetetlenül gyorsan elkészült 19-dik részt, csak pislogtam, mikor megláttam, hogy megleptél minket egy újabb résszel, hirtelen el se hittem, és kétszer is megnéztem, hogy jól látom e a számot. :D
De úgy döntöttem, azt holnapra hagyom, így legalább holnap is lesz mit néznem. :ymblushing:

Nagyon szívesen a 19. rész feliratát! Holnapra is lesz néznivalód, mert hozom a 20. részt délután!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 8:09

Kata58 írta: Erre fel olvasom hogy ma még lesz a 2o. rész! \:D/ HÚÚÚÚÚ!

Azon vagyok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 8:14

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Csak azt sajnálom, hogy már nem azt este néztem be hozzád, de sebaj, bearanyoztad a mai reggelemet. Köszönöm szépen a 19 részt, ma sem maradok "Sunshine" nélkül ebben az esős időben.

Kedves Ancsa! Most épp átváltottam a "részenként szállítom a feliratokat" üzemmódra.
Szóval jól teszed, főleg hétvégén, ha minden nap beugrasz. Ma például biztosan hozom
a 20. részt is!

Szép napot kívánok!

Az előbb Ying Hui, most Yichen vág vissza:

Kép
Kép

Vissza: “Kína”