wsxwsx18 írta:Szia Rita,A 17-dik részt a szó szoros értelmében
IMÁDTAM. Ebben a részben nem tudok semmibe se belekötni, még ha akarnék se, mert ez a rész volt eddig számomra a legtökéletesebb rész, amit láttam. Sikerült a kedvemet feldobnia, mert mindig volt valami, amin nagyon jót tudtam nevetni.
Szia Brigi! Eddig mindenkinek ez volt a kedvenc része, mert itt már tényleg jól látható
a fény az alagút végén, és azt a kellemes érzetet adja, hogy innentől egyre inkább jó
útra terelődik a kapcsolatuk.
wsxwsx18 írta:Vissza kell szívnom, amit az előző részhez írtam, mivel itt ebből már semmit nem éreztem, amit ott és akkor. Örülök, hogy látni vélem, hogy Yichen is egyre jobban közeledik Mosheng felé, és kezdi a szívébe zárni. Amikor a vendégek elmentek, és mondta Moshengnek, hogy szeretné megválaszolni a kérdését, s egy nagyobb hatásszünet következett, még ha tudtam is, hogy mi lesz a válasza, az én szívem is hevesebben kezdett el verni, és vártam a válaszát. Azt hiszem itt jelenthetem ki, hogy szerelmes lettem Yichenbe és az egész lényébe.
Moshenget már hét évvel ezelőtt a szívébe zárta Yichen, és azóta is benne van, azzal nincs probléma.
Ami mindkettőnek gondot jelentett, hogy van-e értelme újra kezdeni a kapcsolatukat. Mindkettő félt
a jövőtől, az esetleges buktatóktól, kudarctól amit nagyon nehezen viseltek volna el még egyszer.
Igen, Wallace úgy tud érzelmeket közvetíteni, ahogy egy jó színésznek kell. Vallomást tesz Moshengnek,
erre a mi szívünk is repes! Klassz!
wsxwsx18 írta:Yuafeng haja
BORZALMAS lett, mikor megláttam úgy visítottam a nevetéstől, hogy nem bírtam abbahagyni.

Remélem, ez a haj hamar vissza nő, mert nem fogom kibírni nevetés nélkül, ha ránézek.
Nemsokára ismét a régi lesz!
Különben tényleg nagyon idétlen volt, ahogy ott állt nagy bambán a fényképezőgépével, és a szörnyű
frizurájával. Hirtelen még vissza sem tudott vágni Xiao Xiao-nak, ez bosszanthatta a legjobban.
wsxwsx18 írta:Viszont valamit azt hiszem észrevettem a rész folyamán, de az is lehet, hogy csak az én szemem golyózik már. Majdnem egész rész végéig Moshengnek ugyanolyan hosszú volt a haja, kivéve, mikor Xiao xiaoval beszélgetett, mert nekem úgy tűnt, hogy akkor olyan haja lenne, mint amilyen előtte is volt, szerinted ez lehetséges vagy én néztem be ennyire?
Jól láttad, nekem is feltűnt. Különböző időpontokban veszik fel a jeleneteket, nem egymás után, ahogy
mi látjuk. Ott annál a résznél vagy valami történt a rövidebb parókával, vagy azt szánták neki eredetileg,
aztán később lecserélték. Nem volt eég figyelmes a rendező, hogy így került bele ez a jelenet.
Én is észrevettem egy hibát. Amikor Mosheng aláírja az álházasságról szóló dokumentumot, azt mondja
Ying Huinak, hogy "Köszönöm Ying úr", holott akkor már "Ying Ge Ge"-nek szólítja, ami egy közvetlenebb
megszólítási forma.
wsxwsx18 írta:ps:
Látom fent van a 18-dik rész, amit szívből köszönök.
Remélem, most már bekerül a férj jelölt is, mert egyre jobban kíváncsi vagyok, mi lesz itt és hogy fogják megoldani.

Remélem Yichen nem fog elfutni, mert akkor lekerül a
szerelmes pasik jelölt listámról..
Ying Hui több fronton is támadást indít Moshengért. Szinte észrevétlenül lopózik be a házaspár életébe.
Ők csak azt veszik észre hogy lassan már minden róla szól. Ügyes!
Nagyon szívesen a 18. rész feliratát! Kellemes hétvégét!Lao Yuan nem csak pletykás, hanem kis szemtelen is: