My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

dolores953

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (17/32)

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. szeptember 1. 10:55

Lizzismith üdvözlet a topikban :)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 1. 11:44

Dolores, köszönöm. Ezután valószínűleg én is tevékeny részese leszek a fórumnak.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. szeptember 1. 11:56

lizzismith írta:Dolores, köszönöm. Ezután valószínűleg én is tevékeny részese leszek a fórumnak.

Kedves lizzismith!
Doloreshez hasonlóan üdvözöllek itt a Rita otthonában, amiben már igazán jól bevackoltunk magunkat mi is.Ha jössz sűrűn, tudni fogod miért.
Miért? mert meleg és barátságos, mert Rita olyan mint ha mindegyikőnk barátnője lenne.Nincs olyan hangnem ami miatt rosszul érezné magát az ember, figyelünk egymásra, szeretettel viselkedünk önmagunkkal és így persze másokkal. Érezd jól magad.
Marcsi :-)
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 1. 12:09

gyomar írta:
lizzismith írta:Dolores, köszönöm. Ezután valószínűleg én is tevékeny részese leszek a fórumnak.

Kedves lizzismith!
Doloreshez hasonlóan üdvözöllek itt a Rita otthonában, amiben már igazán jól bevackoltunk magunkat mi is.Ha jössz sűrűn, tudni fogod miért.
Miért? mert meleg és barátságos, mert Rita olyan mint ha mindegyikőnk barátnője lenne.Nincs olyan hangnem ami miatt rosszul érezné magát az ember, figyelünk egymásra, szeretettel viselkedünk önmagunkkal és így persze másokkal. Érezd jól magad.

Kedves Gyomar! (Marcsi)
Tapasztaltam ezt a kedves, pihe-puha, ember-meleg hangulatot itt Ritánál, és veletek, ezért is döntöttem úgy, hogy részese szeretnék lenni e közösségnek.
Köszönöm ;)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. szeptember 1. 14:03

Szia Rita

Köszönöm a 17. rész feliratát. :)
Megnéztem és jókat somolyogtam rajta. Pláne, hogy Mosheng kétbalkezes, két ballábas
nőszemélynek lett beállítva. Nem lehet mindenki tökéletes. ;)
Azt már régen megállapítottam már más sorozatokban is, arrafelé ritka pletykás népek laknak.
A férfiak pedig viszik a prímet. Mi nők csak tanulhatunk tőlük. :))
A volt férj felbukkanását már nagyon várom, ( az a rózsacsokor felesleges volt.) vajon hogy
oldja meg az újdonsült férj ezt a problémát? Mert nagy kérdés: kié lesz a nő? :littlehearth:
:movingflower: :flower1: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 17:49

Hét óra felé érkezik a 18. rész!

Újabb nagyon jól sikerült epizód!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 19:04

Jó szórakozást kívánok a 18. részhez!

Végre megtörténik a nagy találkozás! Ying Hui, Yichen és Mosheng egy kínos jelenetben
találkozik, ahol Ying Hui úriemberként viselkedik, és megmenti a helyzetet. Ettől függetlenül
begyújtotta a rakétáit, és belekezd a Mosheng-visszahódító akcióba:

Kép
dolores953

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. szeptember 1. 19:08

Köszönöm Rita, már nagyon vártam a két férj találkozását. ;)
mögött hagytuk."

szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. szeptember 1. 19:29

Szia Ritám! Köszönöm, :x viszem, nézem a tizennyolcadikat!
Jó pihenést! :)
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. szeptember 1. 19:33

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 18. részt is, jó kis estém lesz.
Szép hétvégét kívánok.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. szeptember 1. 19:41

Kedves Rita, köszönöm szépen a feliratot.
Amikor letöltöttem,még senki sem töltötte le. Nem tudom most hogy áll a helyzet.
Nem gondolom, hogy valami kiváltság elsőnek, lenni, de mégis egy jó érzés. Sajnos ez a beírás később született, meg, mert közben telefonáltam Ancsával, aki ugyancsak meglepődött, hogy kész a 18-as.

Nagyon köszi még egyszer.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 1. 19:53

Drága Rita!
Nagyon köszönöm a 18.részt,végre megtudom miről beszéltek!Komolyan már nem csak
a filmet,hanem magamat is elemezgetem,hiszen majdem 5 éve rajongok és mást nem
is nézek csak koreai és most már egyre több kínai és néhány thai filmet.A TV pedig
teljesen kiiktatva,de ilyen hatással rám még egyik sem volt mint ez,mert vagy az ivási
szokások,vagy a durvaság és nem sorolom tovább,hiszen úgy is tudják akik nézik,
rontotta az összhatást.Persze volt néhány nagyon jó,de ilyet nem tapasztaltam
magamnál,hogy mindig belenézek valamelyik részbe,mert ha nem hiányzik.Szóval
biztos sokan értik mit akarok mondani ;;) Nézem is,csak egy kicsit húzni akartam az időt ;)
Szép estét ma is :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:00

lizzismith írta:Kedves Rita!
Túl vagyunk a sorozat felén és eddig még nem írtam, csak néztem veletek és olvastam a kommenteket. (Napjában többször is megnéztem, hátha írt valaki valami érdekeset). Szeretem kibeszélni, mások véleményét olvasni egy-egy sorozat nézése közben.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Írtad, hogy az írónő másik két műve: Love 020 és a Boss and Me. Láttam mind a kettőt és mondhatom nagyon szeretem, már többször is megnéztem őket. A három női főszereplő közül nekem Zhao Li Ying játéka tetszik a legjobban. (Talán azért is, mert nagy kedvencem a színésznő). Olvasva a hozzászólásokat látom, hogy mennyire elvarázsol mindenkit Wallace Chung. Hiába ízlések és pofonok :)
Nálam a bejövős inkább Yang Yang (Love 020 főszereplője) vagy Li Yi Feng (Chusen legendája) - bár ha együtt akarom őket látni, akkor The Lost Tomb.
A sorozatról nem sok újat tudok írni: tetszik természetesen, hiszen nem lennék itt és nem ragadtam volna tollat - képletesen.
Talán Yimei viselkedéséhez annyit tudnék hozzátenni, hogy azért nem képes változtatni - szerintem- mert a szerelem érzése élteti nagyon régóta, és ezt az érzést nem képes feladni, kell neki, hogy szeressen.
Még egyszer köszönöm Rita, és várom és várom a feliratokat és a beszélgetéseket.
Szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Erzsébet (bár itt Németországban Elisabeth :) )

Kedves Erzsébet! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Érezd nagyon jól magad közöttünk!

Máris még egy jeles dolog kötődik hozzád! Te írtad az 500. hozzászólást ide a My Sunshine témájába!
Köszönöm!

Még reggel láttam, hogy az én utolsó hsz.-m a 499., és nagy eszemmel egy másik hsz.-ban azt akartam
írni, hogy "Vajon ki lesz az 500. hozzászólója a sorinak?", erre eszembe jutott, hogy ha ezt leírom, akkor
én leszek, így gyorsan letettem róla.

Jól tetted, hogy csatlakoztál az együttnézők-kibeszélők csapatához! Én is csak úgy szeretek nézni, és
fordítani is, ha beszélhetek is róla, és ha mások véleményét is megismerhetem.

Mivel én fordítani szeretem jobban a sorozatokat nem nézni, így én csak a saját sorozataimat látom,
mást nem. Így se a Love 020-t, sem a Boss and Me-t nem láttam, de hallottam, hogy nagyon klassz
sorozatok voltak. Hiába fordítottam már le 10 kínai sorozatot, ha látni is csak ennyit láttam, vagyis
nagyon keveset. Nem is ismerem a kínai sztárokat annyira, mint ti nézők, akik több kínait fordító
munkájával is megismerkedtek. Akiket felsoroltál azok közül csak Zhao Li Yinget ismerem a Rookie-ból,
a többi színészt nem. Én is nagyon kedvelem őt!

Wallace Chung férfiként egyáltalán nem varázsol el, csak színészként. Nagyon tetszik a játéka. Nekem
"átjön", amit át akar adni.

Hazafelé jövet elképzeltem Yimei életét. Reggel elmegy otthonról, este hazamegy. Sok pénzt keres ugyan,
de magányosan éli az életét. Akkor van csak némi változás benne, ha elcsalja Yichent enni, vagy vásárolni.
Ha marad egy kis szabadideje, akkor meg magában mereng. Igen, elképzelhető, hogy ezek a merengős
pillanatok tartják életben, holott, ha elengedné magától az egész Yichen-jelenséget, kinyílna előtte a
világ.

Mindent nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Ha jobban szeretnéd, szívesen szólítunk Elizabethnek, vagy Lizzinek is! Véglegesen élsz Németországban,
vagy átmenetileg?

A színekkel mesterien operál az operatőr. Jó hatással van rám, a szememre, az elmémre:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:17

gyomar írta:Doloreshez hasonlóan üdvözöllek itt a Rita otthonában, amiben már igazán jól bevackoltunk magunkat mi is.Ha jössz sűrűn, tudni fogod miért.

lizzismith írta:Kedves Gyomar! (Marcsi)
Tapasztaltam ezt a kedves, pihe-puha, ember-meleg hangulatot itt Ritánál, és veletek, ezért is döntöttem úgy, hogy részese szeretnék lenni e közösségnek.
Köszönöm ;)

Kedves Marcsi és Erzsébet! Nagyon cukik vagytok! Tudom, hogy ilyenkor szerénykedem illene, de nem
mondhatok mást, mint ti, mert én saját magam is nagyon jól érzem magam a saját fórumomban.
De ez nem csak az én érdemem, hanem a TIÉTEK is. Ha nem lennétek itt velem, semmit sem érne az
egész, tehát a jó hangulathoz, melegséghez, barátságos légkörhöz, pihe-puhasághoz Ti is nagyban
hozzájárultok, együtt hozzuk össze!

Még egyszer nagyon örülök, hogy mostantól te is itt leszel velünk!

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. szeptember 1. 20:32

Kedves Rita!Ismét megleptêl nagyon szépen kôszönöm az ujabb részt meg is nézem nyomban :x
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 1. 20:33

Vittem....majd jövök..és köszönöm! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:34

dolores953 írta:Szia Rita

Köszönöm a 17. rész feliratát. :)
Megnéztem és jókat somolyogtam rajta. Pláne, hogy Mosheng kétbalkezes, két ballábas
nőszemélynek lett beállítva. Nem lehet mindenki tökéletes. ;)
Azt már régen megállapítottam már más sorozatokban is, arrafelé ritka pletykás népek laknak.
A férfiak pedig viszik a prímet. Mi nők csak tanulhatunk tőlük. :))
A volt férj felbukkanását már nagyon várom, ( az a rózsacsokor felesleges volt.) vajon hogy
oldja meg az újdonsült férj ezt a problémát? Mert nagy kérdés: kié lesz a nő? :littlehearth:
:movingflower: :flower1: :movingflower:

Szia Dolores! Yichennek is pont ez tetszett meg Moshegben, hogy az ő ellentéte volt. És mivel Yichen
tökéletes volt, Mosheng csakis tökéletlen lehetett. Ezt szerette benne. Mosheng olyan volt, amilyen Yichen
is szeretett volna lenni.

Én azt is megállapítottam, hogy az ázsiai sorozatokban senki nem rökönyödik meg rajta, ha nyilvánosan
ízekre szedik a magánéletét. Ez a mérhetetlen kíváncsiskodás, hogy hogy él a másik, milyen a lakása,
kivel él, mióta él, törtvényesen él, vagy nem törvényesen... újra és újra megrökönyödöm rajta.

Már várom, hogy mi lesz a véleményetek Yichenről, és a hozzáállásáról a volt férj felbukkanása miatt
kialakult helyzethez!

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Mosheng igen jól kezeli a férjét. Bejött a terve, Yichen elmegy vele az ünnepségre:

Kép

Itt megelégedetten kacsint, csak nem kaptam el elég jól:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:40

dolores953 írta:Köszönöm Rita, már nagyon vártam a két férj találkozását. ;)

Nagyon szívesen Dolores! Nemcsak találkoznak, hanem Ying Hui máris kitalálta, hogy adni akar
egy magazinnak interjút. Mit ad isten, pont a Treasure magazint szúrja ki. Jichennek főhet a
feje, hogy megelőzi az ex-férj. Ő ugye megtagadta az interjút, és pont amiatt, hogy fölhúzta
magát Ying Hui létezésén. Hihi!

Ezt neked tartogattam! Kinagyítva is beteszem a blúzt, hátha így le tudod nézni a mintát:

Spoiler: mutasd
Kép
Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:42

szilagyongyi írta:Szia Ritám! Köszönöm, :x viszem, nézem a tizennyolcadikat!
Jó pihenést! :)

Szia Gyöngyi! Nagyon szívesen! Jó szórakozást!

Kellemes hétvégét!

Linda le sem tagadhatná, hogy szerelmes a főnökébe:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:50

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 18. részt is, jó kis estém lesz.
Szép hétvégét kívánok.

Kedves Ancsa! Nagyon szívesen! Örülök az örömödnek!

kellemes hétvégét, jó szórakozást kívánok!

Kép
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 1. 20:53

Az elsőre megírt esszém elszállt valamerre, tehát újra nekifutok.
500. hozzászólás!!!! Olyan öröm volt, mintha nyertem volna valamit.
Nem élek itt, csak itt dolgozom Németországban. Bár amennyit itt vagyok és amennyit otthon, hát ez eléggé kérdéses.
Ha kérhetlek benneteket, hívjatok Lizzinek. Köszönöm.

Vittem a 18. részt, megnéztem. Nagyon köszönöm.

Benyomásaim: Yichen azért nem akart másnap beszélni már a múltról, mert fájna neki megtudni, hogy "Ő is megcsókolt Így? Ő is volt ilyen közel hozzád?".

A kért férj találkozása a mosdóban nagyon-nagyon sokatmondó volt. Egymás felmérése, és olyan ki tud messzebbre pisilni- férfidolog.
Lesz itt még rivalizálás ezerrel.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 20:58

nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm szépen a feliratot.
Amikor letöltöttem,még senki sem töltötte le. Nem tudom most hogy áll a helyzet.
Nem gondolom, hogy valami kiváltság elsőnek, lenni, de mégis egy jó érzés. Sajnos ez a beírás később született, meg, mert közben telefonáltam Ancsával, aki ugyancsak meglepődött, hogy kész a 18-as.

Nagyon köszi még egyszer.

Kedves Ildikó! Gratulálok az elsőségedhez! Hogyne lenne jó érzés valamiben elsőnek lenni!
(Jó, pofon osztásnál nem biztos!)

Jót mosolyogtam rajta, hogy amíg Ancsával beszéltél, és elmondtad neki a jó hírt, addig ő
megelőzött a hsz.-val!

Nagyon szívesen a feliratot! Jó szórakozást kívánok!

Ying Hui a kocsijában figyeli a friss házasokat, és bánja mint a kutya, amelyik hetet kölykedzett,
hogy Moshengnek azt javasolta, hogy jöjjön haza Kínába szétnézni:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 21:12

cicus írta:Drága Rita!
Nagyon köszönöm a 18.részt,végre megtudom miről beszéltek!Komolyan már nem csak
a filmet,hanem magamat is elemezgetem,hiszen majdem 5 éve rajongok és mást nem
is nézek csak koreai és most már egyre több kínai és néhány thai filmet.A TV pedig
teljesen kiiktatva,de ilyen hatással rám még egyik sem volt mint ez,mert vagy az ivási
szokások,vagy a durvaság és nem sorolom tovább,hiszen úgy is tudják akik nézik,
rontotta az összhatást.Persze volt néhány nagyon jó,de ilyet nem tapasztaltam
magamnál,hogy mindig belenézek valamelyik részbe,mert ha nem hiányzik.Szóval
biztos sokan értik mit akarok mondani ;;) Nézem is,csak egy kicsit húzni akartam az időt ;)
Szép estét ma is :littlehearth:

Kedves Cicus! Értettük, mit akartál írni! Sokan vagyunk mi is így. Eleve a kínai sorikban azt
is nagyon szeretem, hogy a gonosz sokkal mérsékeltebben gonosz. Lehet gazdagnak szegényt
szeretni és fordítva, nem annyira kérlelhetetlenek az apák vagy az nyák a gyerekeikkel, vagy
akár a menyükkel, és aki bosszút akar állni sem annyira durva és kegyetlen.

A My Sunshine-ban még ezek a jellemzők is mérsékeltebben jelentkeznek, ezért esik jól nézni,
emiatt szeretjük.

Yichen figyelmét kevés dolog kerülheti el, ami Moshenggel kapcsolatos. Itt is azonnal megérzi,
hogy a felesége hangja teljesen más, mint amikor a parkban magára hagyta. De csak akkor
világosodott meg benne, hogy mi lehetett a baja, amikor Ying Huit meglátta:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 21:16

milomartin írta:Kedves Rita!Ismét megleptêl nagyon szépen kôszönöm az ujabb részt meg is nézem nyomban :x

Kedves Edit! Nagyon szívesen! Én is szombat reggelre gondoltam, hogy elkészülök vele,
de péntek délután lett belőle!

Jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 21:18

Kata58 írta:Vittem....majd jövök..és köszönöm! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Nagyon szívesen! Várlak szeretettel!

Kép

Vissza: “Kína”