cicus írta:Szia Rita!
Végre ideértem,persze megnéztem a folytatást és lassan tisztulnak a dolgok,most
csak az nem volt tiszta számomra,hogy Mosheng elmondta-e a teljes történetet
az amerikai évekről,vagy csak a nézőknek mutatták meg és ő csak azt közölte,
Yichennel,hogy férjnél volt 3 évig.
Szia Cicus!Yichen semmit nem tud Mosheng múltjáról, csak amennyit a lány elmondott neki, vagyis,
hogy három évig férjnél volt. A többit, a hátteret, csak mi láttuk.
cicus írta:Szegény Yichent ez megint nagyon megviselte,de a lánynak sem volt öröm az élete
ott, nem volt választása és nem is ő lett volna,ha nem segít a kisfiún és ott hagyja
az árvaházban.
Milyen jó lenne, ha Mosheng ott azonnal ezt is elmondaná Yichennek. De akkor nem
lenne izgalom.
cicus írta:Xiaonak és Moshengnek én is nagyon örülök,ott legalább harmónia van,de minden
változik és az igaz szeretet úgyis mindent legyőz.Ez pedig látszik az arcukon,még
akkor is amikor dühös Yichen,és mások (pl.kollégák) szóbahozzák a kapcsolatukat ő
nem mutatja ezt és nem mondja,hogy vége.
A My Sunshine egy hatalmas nagy szerelem története, amit hét év távolság sem tudott
kikezdeni. Amióta újra találkoztak, Yichennek csak Mosheng, Moshengnek csak Yichen
jár az eszében, és az útjuk mindig a másikhoz vezet. Most Yichen lépett egyet a lány felé,
aztán Mosheng fog, bár nincs könnyű helyzetben. Igazán egyik sem tudja kivonni magát
a másik bűvköréből, csak azt érzik, hogy kell nekik a másik. Szép nagyon ez a történet!
cicus írta:Az apára pedig én is úgy gondolok,hogy nagyon szerette a lányát,ő volt az anyja is,
mert a valódi,most teljesen mindegy,hogy miért,de gyűlölte a saját lányát.Én is
úgy gondoltam,hogy Yichent nem azzal bántotta meg,hogy megkérte,menjen
a lányával Amerikába,hanem más volt az oka és ez is biztosan ki fog derülni.A
lányát akarta védeni,hogy ne legyen Kínában amikor valami kiderül,majd vele
kapcsolatban.
A titok nyitja abban a mondatban van, amit Yichen mond a mostani egyik részben Mosheng
apjának: Ön nem ismer engem, de én ismerem önt.
Egy utalás már van arra nézve, hogy mi lehetett a gond a lány apjával, de hogy igazak-e az
állítások, majd kiderül. Az egyik, hogy Mosheng azért adományozza oda az utolsó 500 dollárját
Ying Huinak, mert azt hiszi, hogy az az apja "piszkos pénze". A hétvégi részekből azt
is megtudjuk, hogy az anyja mondhatott valamit neki az apja halála után.
Szegény Moshengnek többszörösen is csalódnia kell az apjában. Mivel Yichen nem akarta
neki elmondani az igazi okot, amit még mi sem tudunk, hogy miért haragudott meg az
apjára, Mosheng azt feltételezi, hogy a fiú szegénységével kapcsolatban tett valamilyen
csúnya megjegyzést, vagy hasonlók. Bár nem tudja elhinni, nem ilyennek ismerte az apját,
fel is idézi a múlt ezzel kapcsolatos jeleneteit, de az apját már nem tudja megkérdezni.
cicus írta:Úgy érzem Yuanfeng is tisztábban fogja látni Yimeit,ha randizik
vele.Úgy,hogy nagyon várom a fejleményeket és köszönöm,hogy vagy nekünk és
nem csak azért mert fordítod a filmeket,hanem mert olyan vagy amilyen vagy
Yuanfeng vak, naiv, tapasztalatlan mamlasz! Ez az első szerelme, nem lát, nem hall.
Nagyon kedves vagy Cicus! Mindig kettőn áll a vásár! Cuki nézőknek, cuki fordítójuk van.
Cuki fordítók, cuki nézőket vonzanak. Jó ég, nehogy valaki félreértse! De leegyszerűsítve,
erősen sarkítva erről van szó. Magyarul, amit adsz, azt kapod vissza.