következő csomag egyben, 3 rész lesz.Tudsz még meglepetéseket okozni.
Szép estét

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen ezt az újabb napfényt ,már vártam ,hiányzott .Sajnos nem értem ezt a leányzót ,mért nem lehet meg mondani hogy mi történt ,tisztázni a dolgokat ,hisz láthatja hogy az érzések meg vannak sőt mondhatom ,hogy megmaradtak mind a kettőjük ,részéről ! Köszönöm az új részeket az új választásodat a fordításnál ,bár reménykedtem a General and-ba .De most letöltöttem az At-ról a Best Time című sorozatot ebben ez a fiú játszik meg kell néznem : Csodálatosak a reggelek nálatok ,biztos ilyen szép a naplemente is .Köszönöm Kedves szavaidat ! szeretettel Erzsébet !
milomartin írta:Köszönöm szèpen az uj részeket !!!!!!MÁR MEGYEK IS MEGNÉZNI
cicus írta:Nagyon szépen köszönöm a 10-11. részt már nézem is és nagyon örülök,hogy a
következő csomag egyben, 3 rész lesz.Tudsz még meglepetéseket okozni.
Szép estét![]()
gyomar írta:Drága Rita!
Csak erre jártam, mert már ez egy megszokás, és erre mit látnak szemeim, mintha azt olvastam volna, hogy szerda vagy csütörtök körül lesz új csomag.
Nagyon szépen köszönöm neked.Marcsi
annamama írta:Drága Rita Nagyon nagyon szépen koszonom a 10-11 r feliratait bár nem nagyon akarta ideadni ......csak azt irta ki nincs jogosultságom.......
...de aztán csak megkonyorult rajtam a forum.....Pusziiii Anna
mazsi87 írta::) Jaj, de örülök az új részeknek! Köszönöm szépen Rita! Máris nézem őket!![]()
dolores953 írta:Köszönöm Rita, a 10-11.rész fordítását,,
nagyon igyekszem pótolni a lemaradásomat.
Kata58 írta:Szia Rita! Gyorsan meg is néztem...és eddig minden sejtésem, intuicóm bejött.. Mennyire jó volt látni a két volt barátnő bensőséges beszélgetését, és bátorítását, hogy az a fontos hogy Y. újra akarja kezdeni, mert ha nem fontos neki nem keresné...erre jön a pontosan ellentétes válasz a másik féltől, hogy azért nem megy vissza, mert maradjon meg a gyönyörű múlt szép emléknek.
. Na ez sem tett jót M.nek. Elbizonytalanodott. De mégis érzi Y. közeledését és nagyon élvezem.
Kata58 írta: M. apja jól megbántotta Yinsenget, van egy olyan érzésem, hogy valahol katasztrófát idézett elő a fiú családjában. Az még mindig nem tiszta, miért nem mehetett vissza M. Kínába.. végül is levizsgázott, dolgozott, sőt akaratán kívűl de végül belekeveredett egy névházasságba, és meg tudom érteni az érzéseit is.
Kata58 írta:Nagyon jó volt megint a párhuzam a múlt és a jelen között. Hú mi lesz még itt..hiszen a másik fél még nem mondott le M-ről..hiszen azért rohan utána Kínába. Egyébként Jól felvágták a nyelvét a jogász kolléganőnek...hm. De semmiképp nem rúghat labdába a szerelem területén...
Rosarium írta:Köszönöm szépen a 10-11. részt! Szeretettel: Rosarium
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég