Kata58 írta:szép reggelt mindenkinek..4 Én is elolvastam a hozzászólásokat, és én is szeretek maratonozni, de csak a már egyszer megnézett sorozatot!.
Addig pedig fantasztikus lépésről lépésre haladva megdumcsizni a látottakat..együtt sírni, nevetni dühöngeni, táncolni...stb ez olyan +-t ad a sorozatnak hogy hihetetlen. És olyan jó kibeszélni, kiben mi maradt maradandó, mi az ami feltünt..stb. ezt maratonozva nem lehet ugyanúgy átélni, mert kimarad a lényeg abból amit a sorozat még hozzátesz.![]()
![]()
![]()
Éva nem vagy egyedül a PSH. sorijával, nálam rongyosra nézve, de az a sorozata is amivel debütált, sikerrel visszajött. Nemsokára adják az Újabb sorit is, nagyon várom azt is. Egyébként több sorozattal úgy vagyok, hogy néha csak azt veszem észre, hogy megint ott ragadtam a gép előtt, mindjárt éjfél...Úgyhogy nagyon erőt kell vennem magamon, hogy legkésőbb 1o kor ágyban legyek. Ennyi rendszeresség kell annak is aki nem jár sehova!![]()
.
Kicsit már belenéztem a továbbiakba, és nagyon jó lesz újralátni feliratozva..és biztosan sokszor megnézem majd én is.![]()
.
Rita, nekem is nagyon gyorsan eltelt a nyár, olyan mintha felpörögtek volna az események mintha gyorsabban telne az óra, nem a megszokott tempójában,elképesztő!
Ráadásul nektek még előbb is kezdődik, nem is kevéssel, ezt olyan igazságtalannak érzem minden tanárral szemben..
Spoiler: mutasd![]()
![]()
Szia Kata!
Én szeretek időnként ismételni. Mindig fedezek fel valami újat is, amit nem vettem észre addig, vagy másként látom a végét ismerve. Esetleg a szinészektől mást is láttam, jobban megismertem őket és más szemmel nézek a korábbi munkájukra és arra fókuszálok. Engem ez szórakoztat. De úgy látom, hogy nem vagyok egyedül. Ebben is társak vagyunk.
Tegnap felhívtak a redőnyösök, hogy korábban jönnének. Pontosan jöttek a megbeszélt időben. Pontosan és tisztán dolgoztak. Ez is ritkaság mostanában. Nektek is ilyen szakembereket kívánok a felújításokhoz. Most ajánlottak villanyszerelőt. A hétvégén felhívjuk. Remélem ő is ilyen lesz majd.
Mióta nézem a sorozatokat és még fórumozok is nekem is rohan az idő. Nincs idő unatkozni. Csak azt veszem észre, hogy már augusztus közepe van, mindjárt itt az év vége.