My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

VidékiÉva

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (7/32)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. augusztus 16. 20:13

Szia Rita!
Eddig olvastam a hsz-eket. Látom mindenkinek bejön ez a sorozat. Holnap, ha időm engedi én is elkezdem leszedni a részeket. Ma még be akarom fejezni az elkezdett sorozatomat. A The princess man-t ismétlem. Nagyon régen láttam és szükségét éreztem az újrázásnak. Azt nem igérem, hogy rögtön bele is kezdek, mert ugye maratonozni szeretek, de azt is szeretem, ha már előkészítve itt csücsül a gépemen és csak a feliratra várok. Nem tudom, hogy ez miért jó nekem, de valahogy megnyugtat. Köszönöm szépen és további szép estét mindenkinek.
Éva
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. augusztus 16. 21:35

Kedves Rita Egyszeruen imádom ezt az uj sorozatunkat kimondhatatlan koszonetem a forditásért megnéztem mind a hét részt és nemtudom megállom e hogy ne kukucskáljak elore :) és holnap már csutortok a második szabadnapom e héten ...és tudom ujra veluk kezdem a napomat régen vártam ennyire egy sorozat forditását....Végig olvastam a hsz és olyan jo olvasni hogy szinte mindnyájan igy érzunk.Mégegyszer koszonom az 1-7 rész forditását ,bár nehezen de mégis turelmesen várom az uj részek feliratait..... :) :movingflower: :littlehearth: Anna
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 16. 21:47

Annyira örülök a sok-sok jó véleménynek! Holnap kora reggel a válaszokkal kezdek, de most amíg
lendületben vagyok, fordítok még egy órácskát. Holnap estére ki szeretném tenni az újabb két részt.

Ma tudtam meg, hogy pénteken is és szombaton is vendégeim lesznek, úgyhogy kicsit
csúszik majd a 10.-11. rész.

Jó éjszakát!

Kép
tanni

HozzászólásSzerző: tanni » 2017. augusztus 16. 22:01

Kedves Rita!
Hááát, nekem sajnos nem sikerült betartanom a magamnak tett ígéretemet: csak lassan ízlelgetve!
Én felfaltam egyben a 2-7. részt! De nem lett gyomorrontásom tőle. Sőt, teljesen felpörgetett.
A kukucskálásnak ellenállok, türelmesem megvárom a csütörtöki feliratokat!
Egyik kedves barátnőmnek a feliratodból merítettem ihletet, jó tanácsként: "Azok kedvéért, akik hisznek Benned, és szeretnek Téged, legyél erős és bátor!" Őt is egy kilátástalannak tűnő helyzetből próbáljuk, mi barátnők kisegíteni, mint ahogy a soriban.
Köszönök mindent!
Tanni %%-
Rosarium

HozzászólásSzerző: Rosarium » 2017. augusztus 16. 22:10

Kedves Rita! Épp most ért egy nagy-nagy öröm, amit senkivel nem tudok hirtelenjében megosztani, de ezt most nem bírom ki! Úgyhogy ez az értesítés úgyis megmozdulást kívánt, így most Veled osztom meg... Mindegy, hogy mi, de ezt mondanom kellett valakinek! Egyébként köszönöm a munkád, figyelemmel kísérem, még ha nem is szoktam megszólalni! (Én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy színészekért lelkesedjek, a magam 76 éve ezt talán megmagyarázza...) De ez nem von le semmit a hálás örömből, amit a munkáddal okozol! Szeretettel: Rosarium @};-
@};-
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. augusztus 16. 22:13

Rita írta:
nildiko írta:De jó, hogy benéztem. Köszönöm, köszönöm Rita. %%-

Nagyon szívesen, Ildikó! Én is örülök, hogy benéztél!

Nagyon örültem.
:littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 6:03

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Ma végre hosszú-hosszú idő óta szabadnapos vagyok és estig a családom sincs itthon.Szóval, ma végre ráérek és boldogan jöttem nézelődni.A mai boldogságom a csúcsa ,amikor megláttam,hogy a kedvenc sorozatomból már 7 részt le is fordítottál.Gyorsan le is töltöttem a feliratot és ma ,amit tudok meg is nézek.Nagyon-nagyon örültem neki.Egyedül attól félek,hogy nem tudom majd a 7. résznél abbahagyni.Sebaj megnézem még egyszer.Ez a sorozat megunhatatlan.
A pufi barátnőt én is nagyon kedveltem.Másik kedvenc párosom a volt osztálytárs(a modell) és a fotós kolléga párosa.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. <3

Kedves Ica! De jó, hogy végre látom a kis virágodat, és a nevedet! Örülök, hogy örülsz!

Ha lesz időd, ma már nézheted is tovább a sorit, mert estére készen leszek a 8.-9. résszel
is!
Én sem tudtam letenni annak idején, aztán ahogy befejeztem, kezdtem elölről. Kicsit később
újra sürgető késztetést éreztem, hogy megint elővegyem, de közeledett a fordítás ideje, így
lebeszéltem magam róla. Féltem, hogy a háromszori nézés után már nem lesz, ami motiváljon
a fordításra. Nem kellett volna félnem. A sok pozitív hozzászólás biztosította volna, hogy
fenn maradjon az érdeklődésem.

Remélem, volt időd több részt is megnézni, és nagyon jól szórakoztál az eddigi részeken!

Yichen két társát is nagyon szeretem. Nemcsak kollégák, hanem nagyszerű barátok is:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 6:40

wsxwsx18 írta:Drága Rita,
Mindig tudod, hogy kell a nézőidet levenni a lábukról.. :)) Köszönöm, hogy mindig gyors és precíz vagy, ez az egyik amit imádok benned a sok-sok pozitívum mellett.. ;;)

Kedves Brigi! Aranyos vagy nagyon! Köszönöm szépen! Ahogy írtam már, valóban arra törekszem,
hogy gyors, pontos, megbízható és kiszámítható legyek. Ezek az életem más területén is fontos
elvárások magammal szemben, szóval nem kell megerőltetnem magam, hogy betartsam őket.

wsxwsx18 írta:Ismétlem magam és megint csak szívélyesen köszönöm az újabb két részt, az egyik tegnap este még megnéztem, viszont a másikat már nem tudtam, mert tudtam ha neki kezdek sajnos a fáradság eluralkodik rajtam és elfogok aludni rajta, és ez a sorozat nem ezt érdemli. Így most sikerült befejeznem a másik részt. :) Még mindig imádom a történetet, nagyon jól fenntudják tartani a figyelmemet, ami szintén fontos egy sorozat kapcsán. Most már sikeresen tisztában vagyok, hogy ki kicsoda, ez eleinte a jelen s múlt váltakozása miatt, nem igazán voltam képben, de akiről semmit nem tudtam egy korábbi rész visszanézéséből meg is tudtam. Gondolok itt elsősorban Xaio xaio vagyis Mei-ről, mert nem értettem, hogy ki is ő és miért volt kezdetben bunkó, ha fogalmazhatok így Zhao-val, de a múltas részből most már tudom ki ő.. :D

Nekem is gondom volt Xiao Mei beazonosításával, főleg, hogy Xiao Xiao lett a "művész neve".
Aki még a főpáros fiatalabb éveinek szereplője volt, az Yichen fiatalabb társa az ügyvédi irodában.
Ő az a fiú, aki együtt lakott YC-nel a kollégiumban, aki az étkezdében leült ahhoz az asztalhoz,
ahol Mosheng, Yichen és Yimei ült, és finoman figyelmeztette Yimeit, hogy nem kéne zavarnia a
szerelmes párt.

Spoiler: mutasd
Kép

wsxwsx18 írta:ui: Olvastam egy hozzászólásodnál, hogy hétfőtől, nálad is megkezdődik a munka. Szerinted is nagyon gyorsan a repül az idő? Szerintem borzalmasan gyorsan, aminek én személy szerint nem örülök. :( :D De az élet ilyen, nincs mit ellene tenni. Addig is pihenj még jó sokat, hogy újult erővel tudj hétfőn munkába állni. :))

Ez az első nyár, amikor azt mondtam, hogy nagyon gyorsan elmúlt. Nem tudom, mi az oka, mi az
ami felgyorsította nálam, de irtó gyorsan elrohant. Pihentem eleget, azzal nincs gond, inkább azzal,
hogy vissza kell szoktatnom magam a korábbi lefekvéshez.

wsxwsx18 írta:ui2: Olvastam valahol, hogy a 32. rész után, van még 4 rész, ami a neten ha jól olvastam mini sorozat még. Rita tervezed azt is lefordítani? :)

Az a sorozat, ugyanaz, mint ez, csak rövidebbre vágva. Akik látták már, mind azt írták, hogy úgy
érthető, és élvezhető igazán, ha előtte láttuk a 32 részest. Annyiban más, mint ez, hogy az egyetemista
Moshenget és Yichent is Wallace Chung és Tiffany Tang játssza. Nagyon jól!!! Pedig igen csak idősek már
ahhoz, hogy 19-20 éves diákokat alakítsanak, de aki tud, az tud! Ezt is le fogom fordítani.

wsxwsx18 írta:ui3: Nem tudom, hogy szabad-e ilyet tenni, ha nem, akkor kérlek, szólj és törlöm ezt a részt a hozzászólásból. :)
Sikerült találnom egy oldalt, ahol 1080p-ben letudtam tölteni a részeket, a címük ugyanaz, ami avistan van fent, csak ez nem torrentes link, viszont ha minden igaz stimmel hozzá a felirat, én sajnos olyan vagyok, hogy amit csak lehet letöltöm a legjobb minőségben, már ha persze a gépem gb-ja engedi :D A lényeg az, hogy gondoltam veletek is megosztom, ha van olyan egyed, mint én aki szívesebben nézné 1080p-ben,de nem szeretné vagy nem tudja letölteni avistáról, akkor ezen a linken letudja tölteni. :)
Link:

Köszönöm szépen a linket! Spoilerbe tettem, hogy a kereső robotok ne találják meg. Amíg csak feliratot
találnak az oldalon, addig nincs gond, de a videókra ugranak, ezért teszem én is spoilerbe a letöltési
lehetőségeket. A kisebbik fiam az okos ebben a témában, ő javasolta ezt, és azt is, hogy online se töltsem
fel a sorozataimat. Mindig vannak nagy tisztogatások, nem kell, hogy felhívjam magamra a figyelmüket,
és az sem esik jól, amikor a sok munkával átkonvertált, és hardolt videókat letörlik.
Ja, a linket betettem a főoldalra is!

Mindent nagyon szívesen! Este utánpótlás!

Ez jó volt!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 7:12

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Eddig olvastam a hsz-eket. Látom mindenkinek bejön ez a sorozat. Holnap, ha időm engedi én is elkezdem leszedni a részeket. Ma még be akarom fejezni az elkezdett sorozatomat. A The princess man-t ismétlem. Nagyon régen láttam és szükségét éreztem az újrázásnak. Azt nem igérem, hogy rögtön bele is kezdek, mert ugye maratonozni szeretek, de azt is szeretem, ha már előkészítve itt csücsül a gépemen és csak a feliratra várok. Nem tudom, hogy ez miért jó nekem, de valahogy megnyugtat. Köszönöm szépen és további szép estét mindenkinek.
Éva

Szia Éva! Az egyik szemem sír, a másik nevet! Tudom, hogy "maratonista" vagy, és persze mindenki
nézzen úgy sorozatot, ahogy a legjobban szereti, de... hiányozni fogsz!

Jó gyűjtögetést kívánok! Ha heti három résszel számolok, akkor nyolc hét múlva találkozunk!

Forgatási szünetben:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 17. 7:30

szép reggelt mindenkinek..4 Én is elolvastam a hozzászólásokat, és én is szeretek maratonozni, de csak a már egyszer megnézett sorozatot! ;) .
Addig pedig fantasztikus lépésről lépésre haladva megdumcsizni a látottakat..együtt sírni, nevetni dühöngeni, táncolni...stb ez olyan +-t ad a sorozatnak hogy hihetetlen. És olyan jó kibeszélni, kiben mi maradt maradandó, mi az ami feltünt..stb. ezt maratonozva nem lehet ugyanúgy átélni, mert kimarad a lényeg abból amit a sorozat még hozzátesz. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Éva nem vagy egyedül a PSH. sorijával, nálam rongyosra nézve, de az a sorozata is amivel debütált, sikerrel visszajött. Nemsokára adják az Újabb sorit is, nagyon várom azt is. Egyébként több sorozattal úgy vagyok, hogy néha csak azt veszem észre, hogy megint ott ragadtam a gép előtt, mindjárt éjfél...Úgyhogy nagyon erőt kell vennem magamon, hogy legkésőbb 1o kor ágyban legyek. Ennyi rendszeresség kell annak is aki nem jár sehova! :D :-bd .

Kicsit már belenéztem a továbbiakba, és nagyon jó lesz újralátni feliratozva..és biztosan sokszor megnézem majd én is. :littlehearth: :-bd .

Rita, nekem is nagyon gyorsan eltelt a nyár, olyan mintha felpörögtek volna az események mintha gyorsabban telne az óra, nem a megszokott tempójában,elképesztő!
Ráadásul nektek még előbb is kezdődik, nem is kevéssel, ezt olyan igazságtalannak érzem minden tanárral szemben. :-w .
Jelentkeztek már a szakemberek? nagyon izgulok, hogy nehogy kicsússz az időből...Nálunk meg apu nézi meg egy helyen az új kazánt hátha jobb mint a mienk...szóval van miért izgulni..az én házam táján is... ;) :D :-bd
:movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 7:36

annamama írta:Kedves Rita Egyszeruen imádom ezt az uj sorozatunkat kimondhatatlan koszonetem a forditásért megnéztem mind a hét részt és nemtudom megállom e hogy ne kukucskáljak elore :) és holnap már csutortok a második szabadnapom e héten ...és tudom ujra veluk kezdem a napomat régen vártam ennyire egy sorozat forditását....Végig olvastam a hsz és olyan jo olvasni hogy szinte mindnyájan igy érzunk.Mégegyszer koszonom az 1-7 rész forditását ,bár nehezen de mégis turelmesen várom az uj részek feliratait..... :) :movingflower: :littlehearth: Anna

Kedves Anna! Imádom, hogy imádod, imádjuk, imádjátok! Többen is mondtátok már, hogy nem
tudjátok meddig fogjátok bírni, hogy ne kukucskáljatok. Kíváncsi leszek rá, melyik rész lesz az,
amelyik kikényszeríti majd belőletek ezt a vágyat!
Én este, lefekvéskor szoktam nézni fordítani való sorozatokat. Amikor ezt néztem, arra lettem
figyelmes, hogy kiveri az álmot a szememből, és egyik rész megy a másik után, én meg nem alszom,
holott reggel kelni kellett.

Hétfőtől dolgozom, de a heti három részt szeretném tartani.

Nagyon szívesen!

Ahogy kiment Mosheng Yichen irodájából, a rendező megint "odarendezte" a napfényt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 7:57

tanni írta:Kedves Rita!
Hááát, nekem sajnos nem sikerült betartanom a magamnak tett ígéretemet: csak lassan ízlelgetve!
Én felfaltam egyben a 2-7. részt! De nem lett gyomorrontásom tőle. Sőt, teljesen felpörgetett.
A kukucskálásnak ellenállok, türelmesem megvárom a csütörtöki feliratokat!
Egyik kedves barátnőmnek a feliratodból merítettem ihletet, jó tanácsként: "Azok kedvéért, akik hisznek Benned, és szeretnek Téged, legyél erős és bátor!" Őt is egy kilátástalannak tűnő helyzetből próbáljuk, mi barátnők kisegíteni, mint ahogy a soriban.
Köszönök mindent!
Tanni %%-

Kedves Tanni! Jót vigyorogtam magamban rajtad. Ha hamarabb mondod, hogy te lassan ízlelgetve
szeretnéd nézni ezt a sorit, előre szóltam volna, hogy képtelenség. Csak falni, habzsolni lehet, és
ahogy mondod, mégsem üli meg a gyomrot.

Mire jó egy sorozat! Szerencséje van a bajba jutott barátnődnek, hogy ilyen barátok állnak mellette!
Remélem, minél hamarabb túl lesz a nehezén!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 8:17

Rosarium írta:Kedves Rita! Épp most ért egy nagy-nagy öröm, amit senkivel nem tudok hirtelenjében megosztani, de ezt most nem bírom ki! Úgyhogy ez az értesítés úgyis megmozdulást kívánt, így most Veled osztom meg... Mindegy, hogy mi, de ezt mondanom kellett valakinek! Egyébként köszönöm a munkád, figyelemmel kísérem, még ha nem is szoktam megszólalni! (Én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy színészekért lelkesedjek, a magam 76 éve ezt talán megmagyarázza...) De ez nem von le semmit a hálás örömből, amit a munkáddal okozol! Szeretettel: Rosarium @};-

Kedves Rosarium! Bár nem tudom, mi az a nagy öröm, ami ért, de az a fontos, hogy van minek
örülnöd, és én szívesen együtt örülök veled.

Én sem rajongok kockahasakért, szétműtött babaarcokért, csak a tehetségért. Aki jól színészkedik,
azt nagyon szeretem, aki nem, a lehet bármekkora sztár, nem izgat, nem érdekel.

Hogy elrepült az idő! Amikor megismerkedtünk, "még csak" 70 éves voltál, és kezdő az informatika
világában, ma meg már egyedül is be tudtad tenni azt a szép rózsát avatarodnak! Nem semmi!

Mindent nagyon szívesen!

Li Min Hoért például nem vagyok oda:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 8:17

nildiko írta:Nagyon örültem.
:littlehearth:

:littlehearth: :littlehearth: :D :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 17:21

Kata58 írta:szép reggelt mindenkinek..4 Én is elolvastam a hozzászólásokat, és én is szeretek maratonozni, de csak a már egyszer megnézett sorozatot! ;) .
Addig pedig fantasztikus lépésről lépésre haladva megdumcsizni a látottakat..együtt sírni, nevetni dühöngeni, táncolni...stb ez olyan +-t ad a sorozatnak hogy hihetetlen. És olyan jó kibeszélni, kiben mi maradt maradandó, mi az ami feltünt..stb. ezt maratonozva nem lehet ugyanúgy átélni, mert kimarad a lényeg abból amit a sorozat még hozzátesz. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kata! Én csak a fordítói oldalról tudok beszélni, de ugyanazokat az érveket tudnám leírni szóról-szóra,
amiket fentebb megemlítettél. Mindig elmondom, lehet, hogy kicsit már unalmas, de az, hogy öt éve
nagy lendülettel, örömmel, lelkesen fordítok, az nagyban Nektek, kedves együtt néző társaimnak is
köszönhető. Ha senki nem szólna hozzám, már rég elment volna a kedvem az egésztől. De így ti mindig
erőt adtok, és ha holtponton lennék, azon is átsegítetek, mert tudom, hogy mekkora örömöt okozok az
újabb felirattal. Természetesen onnan tudom, hogy megírjátok a hsz.-ban a véleményetekkel együtt.

Különben én még a trécselést is nagyon szeretem, amikor valami kapcsán elkanyarodunk a sorozattól egy
rövid időre, mert más megtárgyalni való jutott eszünkbe például egy jelenet kapcsán.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 17:21

Fél nyolc felé érkezik a 8.-9. rész! Egyre jobb!

Yichen nagyon kiakad, amikor meglátja Moshenget a vakrandin. Ráadásul másnap ugyanannak
a két orvosnak a társaságában találja. Még szép, hogy a tettek mezejére lép.

Félig-meddig arra is fény derül, miért is kellett Moshengnek Amerikába mennie.

Yuanfeng kapcsolata Yimeijel és Xiao Xiao-val is alakul. Mi lesz még itt?

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 17. 17:52

Köszönöm a képeket, igencsak izgalmasak a pillanatok! A vakrandin jót mosolyogtam, mert még mindig eszembe jut az előző rész M.-gal, hogy miért kell elcsúfítani. :)) ..Annyit nevetek azóta is azon a mondaton ha eszembe jut! =)) :)) .

Köszönöm az értesítést, igazából jó régóta leskelődöm, de így akkor nyugodtabban tudok odébb menni addig is!
addig helyére teszek egy két részt más soriból, aminek most jöttek meg a részei...
Amennyire vártam a criminal mindet, akkora csalódás,
és erről nem a szereplők tehetnek...egyszerüen nem mindenkinek áll jól bármilyen szerep...Pedig 1 kivételével mindegyik kedvenc...
.
tucsokbogar

HozzászólásSzerző: tucsokbogar » 2017. augusztus 17. 17:55

Hurrá!! Alig várom!! :movingflower: :ymapplause:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 17. 18:56

Jó szórakozást kívánok a 8.-9. részhez!

Ebben a soriban állandóan esznek, és én látom fordításkor is, és ellenőrzéskor is!

Kép
Kép
wsxwsx18

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (9/32)

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. augusztus 17. 19:00

Drága Rita,

Köszönöm az újabb két részt, pont ebben a szent percben néztem fel, és láttam, hogy már fent is vannak az új részek :D

Már megyek is nézni, egész délután már erre vártam!

Mindent köszönök!

Csók, puszi :ymhug: :x
Brigi
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 17. 19:03

wow máris vittem! Éppen végzett a mosógép, gyorsan kiteregetek és jövök nézni.... :)) Köszönet!! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd

Brigi majdnem egyszerre :)) :)) :))
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. augusztus 17. 19:04

Köszönöm szépen az újabb részeket :) :x
Most nem is írok többet,mert azonnal látni akarom ;;)
puszi Rita angyalkánknak :-*
Rosarium

HozzászólásSzerző: Rosarium » 2017. augusztus 17. 19:16

Köszönöm szépen a két új részt, már le is töltöttem! Szeretettel: Rosarium
@};-
tucsokbogar

HozzászólásSzerző: tucsokbogar » 2017. augusztus 17. 19:50

@};- :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. augusztus 17. 20:21

Rita írta:
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Éva

Szia Éva! Az egyik szemem sír, a másik nevet! Tudom, hogy "maratonista" vagy, és persze mindenki
nézzen úgy sorozatot, ahogy a legjobban szereti, de... hiányozni fogsz!

Jó gyűjtögetést kívánok! Ha heti három résszel számolok, akkor nyolc hét múlva találkozunk!

Forgatási szünetben:

Kép

Szia Rita!
Köszönöm, hogy hiányolsz, illetve a beszólásaimat hiányolod. Ez most nagyon rémísztő így olvasni, hogy 8 hét. Miközben olvasom a dicsérő hozzászólásokat. Lehet, hogy nem bírom megállni és ismét jövök nézni a fordítással haladva. Tényleg jó volt kibeszélni a Princesst is részenként. Ráadásul itt már készen van az angol felirat is, nem függünk Ingfakirata jóindulatától, kénye-kedvétől. Így visszagondolva annak is megvolt a varázsa. Plusz izgalmat adott az is, hogy lesz-e felirat. Így belegondolva, lehet hogy kicsit később megint csak kivételezni fogok. Ma már késő van nem viszem a videót sem. Holnap jövök majd érte. Nagyon rászoktam a képek nézegetésére is. Jó éjt!
Éva

Vissza: “Kína”